1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Akbank, Garanti Bankası, Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları dibe çakıldı..!
Akbank, Garanti Bankası, Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları dibe çakıldı..!

Akbank, Garanti Bankası, Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları dibe çakıldı..!

Corona Virüs nedeni ile ekonomik zorluklar yaşayan ve kredi çekmek isteyen kişiler, en düşük faizin hangi bankada olduğunu araştırıyorlar. Banka faiz oranları oldukça düşük bir şekilde yer alırken, insanların isteklerine de hitap edebiliyor. Özel bankalardaki faiz oranları, kamu bankalarına göre değişkenlik gösterebiliyor.

A+A-

2020 yılında faiz oranlarına yeni bir güncelleme geldi. Güncel faiz oranları ile kredi çekmek isteyen kişiler, oldukça düşük oranlar ile ekonomik destek alabilirler. İnsanlar kendilerine uygun banka faiz oranlarına bakarak ihtiyaçları için nakit para çekebilirler. Ev, araba ya da ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler bankaların faizlerini kıyas içerisine giriyorlar. Düşük faiz oranlı kredi çekmek isteyenlere özel haberimizde; detaylara ulaşabilirsiniz.

Finansbank

Finansbank’ın sunduğu faiz oranları ile oldukça avantajlı kredilere sahip olabilirsiniz.İhtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler yalnızca 0,79 faiz oranı ile kredi çekebiliyorlar. İhtiyaç kredisi çeşitli nakit ihtiyaçları için çekilebilen en düşük miktarlı kredilerdir. Herhangi bir şey almak için daha yüksek miktarda kredi çekmek isteyen kişiler ev ya da araba kredilerine başvurabiliyorlar. Ev almak isteyen kişiler yalnızca 1,18 faiz oranları ile kredi çekebilmektedir.

Araba almak isteyen kişiler ise kredi almak için 1,45 faiz oranına tabii tutuluyorlar. Kredi çekmek isteyen kişilere araba için gerekli miktarın tamamı veriliyor. Ancak ev için kredinin yalnızca %90’ı verilmektedir. Geri kalan %10 miktarı kişinin peşinat olarak biriktirmiş olması gerekiyor. Bu nedenle eve belirli bir miktar biçiliyor ve %90 oranı müşteriye kredi olarak belirli faiz oranları içerisinde veriliyor.

Akbank

Akbank müşterilerine oldukça rahat kredi imkanı sunuyor. Kendi maaş müşterileri direkt kredi imkanı ile kolayca para sahibi olabiliyorlar. Banka faiz oranları içerisinde en düşük faiz oranını veren bankalardan birisidir. Bu bankadan kredi çekmek isteyen kişiler internet bankacılığı ile başvuruda bulunabiliyorlar. Bu kredi için 1,45 oranında faiz oranı veriliyor. Bu işlem için bankaya gitmeye gerek yok, kredi çekildiği zaman anında hesaba aktarılabiliyor.

Akbank müşterileri, bankaya giderek de ihtiyaç kredisi sahibi olabiliyorlar. Bu kredi için yalnızca bankaya gidilerek alınabiliyor. Banka içerisinden alınan bu kredi için 1,45 faiz oranı belirlenmiştir. Araba sahibi olmak isteyen kişiler ise 1,10 oran ile kredi sahibi olabiliyorlar. Ev almak isteyen kişiler için ise bu kredi faiz oranı 0,92 olarak belirlenmiştir.

Garanti Bankası

Garanti Bankası müşterilerine uygun fiyat ile ev kredisi veriyor. Ev sahibi olmak isteyen kişiler yalnızca 0,91 faiz oranı ile kredi alabiliyorlar. Aynı banka üzerinden ihtiyaç kredisi de oldukça uygun faiz oranına sahiptir. Garanti Bankası ihtiyaç sahibi olan kişilere verdiği kredi için 0,99 oranında faiz uyguluyor.

Araba almak isteyen kişiler ise bu banka üzerinden kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi çekerken bütün gerekli miktarı çekmek mümkündür. Bu yüzden kişiler en düşük faiz hangi bankada sorusunu araştırıyor. Araba kredisi için 1,94 faiz oranı belirlenmiştir. Garanti Bankası’na giderek yapılan kredi başvuruları, banka tarafından değerlendirilir. Kişinin kredi notu bu konuda oldukça önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum