1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Akbank, Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 800.000 TL Konut Kredisi Sunuyor! Aylık Taksiti Belli Oldu!
Akbank, Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 800.000 TL Konut Kredisi Sunuyor! Aylık Taksiti Belli Oldu!

Akbank, Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 800.000 TL Konut Kredisi Sunuyor! Aylık Taksiti Belli Oldu!

Ev sahibi olmak isteyenler için konut kredisi seçenekleri araştırılırken, Akbank'ın 800.000 TL konut kredisi aylık taksiti merak konusu oldu.

A+A-

Ev sahibi olmak isteyenler için konut kredisi seçenekleri araştırılırken, Akbank'ın 800.000 TL konut kredisi aylık taksiti merak konusu oldu.

Türkiye'de konut sahibi olma hayali kuranlar, bankalardan finansal destek almanın maliyetlerini değerlendiriyorlar. Son dönemde bankaların konut kredisi faizlerindeki artışlar, ev sahibi olmayı daha zor hale getirdi. Eskiden mantıklı ve uygun maliyetlerle konut kredisi kullanmak mümkündü, ancak artık aylık taksitler birçok kişinin gelirini aşar hale geldi. Bu nedenle insanlar, yüksek tutarlı konut kredileri yerine daha küçük miktarlarda kredileri tercih ediyorlar. Örneğin, 4 milyon TL değerindeki bir evi satın almak isteyenler, 3,2 milyon TL'yi peşin ödeyerek kalan 800.000 TL için konut kredisi kullanabiliyorlar.

Akbank Konut Kredisi Kampanyası!

Akbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine belirli şartlarda finansal destek sunmaya devam ediyor. Akbank'ın konut kredisi kampanyası çerçevesinde, müşterilere aylık yüzde 3,22 oranında kredi faizi uygulandığı açıklandı. Özel bankalar arasında düşük faiz oranları sunan Akbank, konut kredisi maliyetleri hala çoğu vatandaş için ödeme gücünün üzerinde bulunuyor.

Akbank konut kredisi kullanılması durumunda, banka kredisini teminat altına alıyor. Bu, müşterinin satın alacağı eve ipotek konulmasıyla gerçekleşir. Böylece Akbank, müşterilere konut kredisi sağlarken, müşterinin borcunun tamamlanmadan evini satmasını engeller. Kredi borcu ödendiğinde ise konut üzerindeki ipotek kaldırılır.

Akbank, konut kredisi maliyetlerini de açıkladı. 120 ay vadeli 800.000 TL konut kredisi kullanan müşteriler, her ay 26.347 TL taksit ödüyorlar. Bu taksit, çoğu vatandaşın aylık gelirinin üzerinde olduğu için, yüksek gelirli bireylerin ev sahibi olma imkanını desteklemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.