1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank Duyurdu! 10.000 TL Bayram Desteği Ödeniyor! Kredi Kartı Borcu Olan Baksın Bu Fırsatı Kaçırmayın!
Akbank Duyurdu! 10.000 TL Bayram Desteği Ödeniyor! Kredi Kartı Borcu Olan Baksın Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Akbank Duyurdu! 10.000 TL Bayram Desteği Ödeniyor! Kredi Kartı Borcu Olan Baksın Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Akbank 10.000 TL Bayram desteği duyuruldu. Kredi ve kredi kartı borcu olanlar bu fırsatı kaçırmasın. Bayram öncesi 10.000 TL faizsiz kredi ile rahat bir nefes alın.

A+A-

Akbank 10.000 TL Bayram desteği duyuruldu. Kredi ve kredi kartı borcu olanlar bu fırsatı kaçırmasın. Bayram öncesi 10.000 TL faizsiz kredi ile rahat bir nefes alın.

Akbank’tan müşterilerine bayram öncesi heyecanlandıran teklif geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan ya da gecikmiş kredi ya da kredi kartı borcu bulunanlar Akbank‘ın yeni programı ile rahat bir nefes alabilecek. Akbank müşterilerine yönelik sunduğu yeni kampanya ile birlikte 10.000 TL ve üstü kredi ve kredi kartı borçu olanlara nakit destek imkanı sağlıyor. Bayram öncesi Akbank faizsiz kredi programına katılanlar, nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor hem de kredi ya da kredi kartı borçlarındaki gecikmeyi kapatma fırsatı buluyor. Akbank’ın yeni programına dahil olmak için gereken şartlar haberimizde…

Akbank son dönemlerde yaptığı kampanyalarla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Peş peşe güzel haberleri payan banka bu defa kredi ve kredi kartı borcu geciken müşterilerine özel bir paket hazırladı. Bayram öncesi zaten belli bir maddeyi yük altına girenler Akbank’ın bu kampanyası ile birlikte rahat bir nefes alma fırsatına sahip olacak. Akbank’tan gelen yeni kampanya 10.000 TL ve üstü kredi kartı borçları olanlarını ilgilendiriyor. Kampanya dahilinde Akbank müşterileri hem faizsiz kredi desteği alma fırsatına sahip olacak hem de gecikmiş kredi kartı borçlarını yapılandırarak rahat bir nefes alacak.

AKBANK’TAN 10.000 TL KREDİ DESTEĞİ

Banka yapmış olduğu yeni kampanya kapsamında 10.000 TL’lik kredi desteği var. Faizsiz ve özellikle hızlı olarak verilen yeni kredi desteğiyle birlikte Akbank müşterileri rahat bir nefes alma fırsatına sahip oluyor. Yapmanız gereken tek şey Akbank’a kredi için başvuru yapmak. Faizsiz kredi kampanyasına başvuru işlemleri mobil bankacılık uygulaması üzerinden kolayca ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

KREDİ VE KREDİ KARTI BORCU OLANLAR DİKKAT

Banktan bir kampanyada kredi ve kredi kartı borcu olanlar için geldi. Borç kapatma kredisi kampanyaları ile birlikte Akbank milyonlarca vatandaşa bayram öncesi rahat bir nefes alma fırsatı sünüyor. Akbank’ın boş kapatma kredisi uygun faiz oranı ile hızlı ve kolay bir şekilde veriliyor. Ayrıca başka bankalara gecikmiş kredi ya da kredi kartı borcunuz varsa yine Akbank çatısı altında toplayarak en kolay şekilde hızlı ve pratik Kurtulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.