1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Akbank, Denizbank, İş Bankası ve QNB Finansbank çalışmayanlara kredi imkanı
Akbank, Denizbank, İş Bankası ve QNB Finansbank çalışmayanlara kredi imkanı

Akbank, Denizbank, İş Bankası ve QNB Finansbank çalışmayanlara kredi imkanı

Çalışmayan kişilere kredi veren bankalar hangileridir? Çalışmayıp, gelir belgesi olmayan, Öğrenci, Ev hanımı, İşsiz olan kişiler kredi alabilir mi? 

A+A-

Haber Kredi'nin yaptığı habere göre özel bankalar çalışmayanlara kredi vereceğini bildirmekte işte haberin detayına göz atın

Bankalar kişilere kredi verecekleri zaman belirli şartlar aramaktadırlar. Bu şartların başında gelir belgesi gelmektedir. Gelir belgesi olmayan kişilere bankalar pek fazla kredi verme taraftarı değildirler. Ama bazı bankalar gelir belgesiz kredi verebilirler. Bu durumda gelir belgesiz kredi veren bankaları tercih edebilirsiniz. Bu bankalardan kredi alabilmeniz için ise kredi notunuzun çok iyi olması gerekiyor. Güncel banka çalışmalarınızın olmalı ve ödemekte olduğunuz kredi, kredi kartlarını düzgün ödemeniz gerekmektedir. Eğer bu şartlara uygun değilseniz ve gelir belgeniz yoksa kredi alamazsınız. ,

Çalışmayan Kişilere Kredi Alınabilecek Bankalar

Gelir belgesiz olarak kredi alacağınız bankalar arasında Denizbank, Finansbank, Finansbank Enpara, Akbank, Şekerbank, İş Bankası, Aktifbank, ING, TEB, CepteTEB, Fibabanka, Odeabank gibi bankalardır. Ülkemizdeki kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gelir belgesiz kredi vermemektedir. Bu bankalardan maaş almanız durumunda kimlikle kredi alabilirsiniz.

Akbank Direkt Kredi

Gelir Belgesiz kredi başvurusu yapacaksanız, ilk alternatif banka Akbank’tır. Bu bankadan kredi alacaksanız banka şubesine gitmenize gerek yoktur. Banka kendi müşterilerine internet bankacılığı üzerinden kredi hizmeti vermektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler Akbank internet bankacılığı şifresi alıp, Akbank Direkt uygulaması üzerinden 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabilmektedirler. Konut kredisi ve taşıt kredisi alacaksanız gelir belgenizin olması gerekiyor.

Denizbank SMS Kredi

3280 SMS kredi başvurusu yaparak Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank üzerinden mesaj atmak için kredim yazıp boşluk bırakın tc kimlik numaranızı 3280’e gönderin. Kredi başvurusu yapacağınız zaman mesaj atacağınız telefonda lira olması gerekiyor. Başvuru sonrasında mesaj olarak size kredi sonucu gelecektir. Kredi onayı alanlar 55.000 TL’ye kadar limit oluşturulur. Onay mesajı aldıktan sonra sigortanız olmasa bile kimlikle banka şubesinden krediyi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank ve Enpara.com Kredisi

Finansbank kredisi, SMS ile ve internet bankacılığı ile gelir belgesiz alınabilmektedir. TC kimlik numaranızı 5030’a gönderip kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan kredinizi banka şubesinden ve internet bankacılığından kullanmanız mümkündür. İnternet bankacılığı üzerinden işlem yapmanız için bu bankadan hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı internet şifrenizin olması gerekmektedir. Bu şekilde bankaya gitmeden kredi alabilirsiniz.

İş Bankası İŞCEP Üzerinden Kredi Başvurusu

İş Bankası internet bankacılığı olan bu işlemler için İŞCEP uygulaması uygun görülmektedir. İş bankası üzerinden bir hesabınız varsa 40.000 TL’ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisini iş bankası internet bankacılığı üzerinden kullanabilirsiniz. İş Bankası üzerinden alacağınız bu kredilerde faiz oranı sizin kredi notunuza göre belirlenir. Bir iş yerinde çalışma zorunluluğu olmayan bu kredilerde başvuru onayı alabilmeniz için en az 1200 ve üzerinde kredi notunuzun olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.