1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ajda Pekkan'dan Hakan Altun'la aşk yaşadığı iddialarına yanıt: ''Çok sevindim!!
Ajda Pekkan'dan Hakan Altun'la aşk yaşadığı iddialarına yanıt: ''Çok sevindim!!

Ajda Pekkan'dan Hakan Altun'la aşk yaşadığı iddialarına yanıt: ''Çok sevindim!!

Geçtiğimiz gün Seren Serengil, bir gündüz kuşağı programında Ajda Pekkan ve Hakan Altun'un aşk yaşamaya başladığını iddia etmişti. Hakan Altun'un menajerinin açıklamasının ardından Ajda Pekkan'dan da bir açıklama geldi.

A+A-

Süperstar Ajda Pekkan ve Hakan Altun’un aşk yaşadığı dedikodusu magazin dünyasına çok konuşuldu. İddia, ‘Söylemezsem Olmaz’ programında ortaya atıldı. İddianın ardından bu konuda en çok Ajda Pekkan'ın yaşı konuşulmaya başlandı.

Konuyla ilgili ilk açıklama, Hakan Altun’un menajeri Süleyman Çakmakçı’dan geldi. Çakıcı, aşk iddialarıyla ilgili şöyle konuştu: 
“Hakan Bey ve Ajda Hanım, yeni bir düet projesinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum’da yaşadığından proje için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl da halk konserleri verecekler.”

“HAKAN ÇOK DEĞERLİ BİR İNSAN”

 

Hürriyet’in haberine göre, Ajda Pekkan ise haberleri ti'ye aldı. Pekkan, “Sabah ben de ilişki yaşıyorum diye kalktım. Bir önceki ilişkim bitti mi, bitmedi mi çok ikilemde kalmışlardı, hep o haber oluyordu. Yeni bir haber çıktı diye sevindim. Ayrıldıktan sonra iki lokma biriyle görüştüğünüz zaman yakıştırmalar oluyor. Hakan çok değerli bir insan. Çok iyi dostuz, hafta sonu da çıktık, eğlendik. Yine çıkar eğleniriz. Bir şey olsa deklare ederiz. Ama yok. Programda da o kadar emin konuşmuşlar ki, ben bile ikna oldum aşk yaşadığımıza!”

"HAKAN ALTUN: BİZ DOSTUZ"

Hakan Altun ise sosyal medyada ve magazin basınında şok etkisi yaratan haberlere şu cevabı verdi:

hy-001.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.