1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ajda Pekkan ve Hakan Altun Aşk Mı Yaşıyor? İşte Yılın Bomba Haberi…!
Ajda Pekkan ve Hakan Altun Aşk Mı Yaşıyor? İşte Yılın Bomba Haberi…!

Ajda Pekkan ve Hakan Altun Aşk Mı Yaşıyor? İşte Yılın Bomba Haberi…!

Güzel sunucu Seren Serengil 74 yaşındaki Ajda Pekkan ve 48 yaşındaki Hakan Altun’un ilişki yaşamaya başladığını açıkladı. Çiftin daha flört aşamasında olduğunu duyuran Seren Serengil ‘mutlu olduklarını duydum’ ifadesini kullandı.

A+A-

Arto Dalga ile Söylemezsem Olmaz programının sunucusu olan güzel sunucu Seren Serengil bugünki programında yayın esnasında magazin dünyasına bomba gibi düşecek bir aşk bombası patlattı.

Ajda Pekkan Ve Hakan Altun Aşk Yaşıyor

Ajda Pekkan bir süredir sevgilisi tarafından uğradığı ihanet ile gündeme gelirken Seren Serengil süperstar Ajda Pekkan hakkında yeni bir aşk iddiasında bulundu. Canlı yayın sırasında açıklama yapan Serengil bu zamanlar Hakan Altun ve Ajda Pekkan’ın flört ettiğini duyurdu. Açıklama yapmaya devam eden Seren Serengil bilgiyi Bodrum’dan ve annesinin bir yakınından haberi aldığını da açıkladı.

Kadın Ajda Pekkan’ı tanıyor diye sözlerine ekledi. Hakan Altun ile aşk yaşadığı iddia edilen Ajda Pekkan’a destek mesajlarını ileten Serengil ikisi birlikte düet yapsa yer yerinden oynar cümleleri ile de desteğini hissettirdi. Ben onları çok yakıştırdım. Mutlu olduklarını da duydum. Şu an flört aşamasındalar yapılan baskılardan dolayı inşallah ayrılmazlar diyerek cümlelerine son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.