1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Milyonlarca kişiye 3.300 TL Nakdi ödeme Yapılacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Milyonlarca kişiye 3.300 TL Nakdi ödeme Yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Milyonlarca kişiye 3.300 TL Nakdi ödeme Yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ve çocuklu ailelere müjdeli haberi verdi. Bakanlık, Çocuk Destek Bileşeni adı altında yeni bir düzenleme yaparak şartları karşılayan dar gelirli ailelere toplamda 3 bin 300 lira nakdi yardım sağlayacak.

A+A-

Devlet, seçim öncesi bir dizi düzenlemeye imza atarken 2023 yılında yüzde 54'lük bir zam artışı yapmıştı. Bu artışla beraber enflasyonun yükselmesiyle cebindeki parası eriyen vatandaşlara devletten yardım eli uzanmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ve çocuklu ailelere müjdeli haberi verdi. Bakanlık, Çocuk Destek Bileşeni adı altında yeni bir düzenleme yaparak şartları karşılayan dar gelirli ailelere toplamda 3 bin 300 lira nakdi yardım sağlayacak.

AİLE DESTEK PROGRAMINA EKLEME YAPILDI

Bakanlık, daha önce Aile Destek Programı ile dar gelirli ailelere para yardımı yapıyordu. Ancak bakanlık, yeni düzenlemeyle birlikte Çocuk Destek Bileşeni adı altında ailelere çocuk başına nakit para yardımında bulunacak. Çocuk sayısına göre tutarı artan yardım paketinden kimler faydalanabilir?

ÇOCUK SAYISI ARTTIKÇA ÖDEME MİKTARI ARTIYOR

Dar gelirli ailelere 12 ay boyunca verilecek yardım paketinde, 1 ila 2 çocuğu olan ailelere 350 lira, 3 çocuğu olan ailelere 450 lira, 4 çocuğu olan ailelere 550 lira, 5'ten fazla çocuğu olan ailelere ise 650 lira nakdi para yardımı sağlanacak. Başvurular ise e-devlet sistemi üzerinden yapılacak.

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldürecek bu yardım paketi, bütçesi sıkıntılı ailelere nefes aldıracak gibi görünüyor.

Yeni Zamla Birlikte Memur ve Emekli Maaşları Ne Kadar, Kaç TL Oldu? Temmuz Ayında En Düşük ve En Yüksek Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak?Yeni Zamla Birlikte Memur ve Emekli Maaşları Ne Kadar, Kaç TL Oldu? Temmuz Ayında En Düşük ve En Yüksek Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak?

Emeklileri Yakından İlgilendiren Haber: Devlet Destekli 18.000 TL Nakit Ödeme! Başvuru Şartları Neler, Kimler Başvuru Yapabilir?Emeklileri Yakından İlgilendiren Haber: Devlet Destekli 18.000 TL Nakit Ödeme! Başvuru Şartları Neler, Kimler Başvuru Yapabilir?

Kredi İhtiyacı Olanlar Vakit Kaybetmeyin! Denizbank'tan Dar Gelirli Vatandaşlara Yüzde 0 Faizli 30 Bin TL Nakit Desteği: Başvurular Başladı...Kredi İhtiyacı Olanlar Vakit Kaybetmeyin! Denizbank'tan Dar Gelirli Vatandaşlara Yüzde 0 Faizli 30 Bin TL Nakit Desteği: Başvurular Başladı...

Bana Kredi Çıkmıyor Diyenlere Büyük Kolaylık: Bu Banka, Başvuru Yapan Herkese 100.000 TL Koşulsuz Olarak İhtiyaç Kredisi Veriyor…Bana Kredi Çıkmıyor Diyenlere Büyük Kolaylık: Bu Banka, Başvuru Yapan Herkese 100.000 TL Koşulsuz Olarak İhtiyaç Kredisi Veriyor…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler