1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ahmet Uz vefat etti! Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu hayatını neden kaybetti?
Ahmet Uz vefat etti! Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu hayatını neden kaybetti?

Ahmet Uz vefat etti! Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu hayatını neden kaybetti?

Ünlü Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Uz hayatını kaybetti. Bu haberi alan sevenleri adeta yasa boğuldular. Yapılan son dakika haberlerine göre Ahmet Uz’un vefatını Nedim Saban duyurdu.

A+A-

75 yaşında hayata gözlerini yuman Ahmet Uz’un neden vefat ettiği ve ne zaman olduğu pek çok kişi tarafından araştırılmaya başladı. İşte Ahmet Uz’un vefat nedeni ve konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar…

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Uz’un hayatını kaybetmesi ardından sevenleri ve tüm yakınları sosyal medya üzerinden başsağlığı dileklerini e dile getirdiler. 75 yaşında hayata veda eden Ahmet Uz’un neden vefat ettiği ise büyük bir merak konusu haline geldi. 10 gündür hastanede tedai gördüğü bilinen ünlü oyuncunun neden ve tam olarak ne zaman hayata veda ettiği de özellikle sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Ahmet Uz’un vefatı hakkında merak edilen tüm detaylar…

Ahmet Uz vefat etti! Sevenleri yasa boğuldu…

75 yaşındaki ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Uz vefatı ile sevenlerini adeta hüzne boğdu. Gelen son dakika haberi ile birlikte Ahmet Uz’un ölümünü Nedim Saban duyurdu. 75 yaşındaki ünlü oyuncunun cenazesi 9 Kasım’da öğle namazında Üsküdar Şakirin Camisi’nde cenaze namazı ardından kaldırılacak. Bu konu hakkında Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan da başsağlığı dilekleri geldi. Sosyal medya hesabında "Tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı, dizi oyuncusu Ahmet Uz'a Allah'tan rahmet, kıymetli sanatçımızın yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz. Sanat camiamızın başı sağ olsun." Mesajı verilerek ünlü oyuncu için başsağlığı dilendi. Akciğer kanseri ile savaşan Ahmet Uz 75 yaşında bu hastalığa daha fazla dayanamadı. 10 gündür hastanede tedavi gören ünlü oyuncu daha fazla dayanamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Ahmet Uz kimdir?

Ani gelen ölüm haberi ardından pek çok kişi Ahmet Uz kimdir araştırmalarını yapmaya başladı. Müzisyen bir ailenin çocuğu olan Ahmet Uz 1970 ylılında İstanbul belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Daha sonrasında ise birtakım özel tiyatro salınlarında görev yapmıştır. Daha sonrasında ise Şehir Tiyatroları kadrosunageçmiş, 100 üzerinde oyunda rol almış ve aynı zamanda dizi filmlerde de görev almıştır. Yine seslendirme konusunda da son derecede başarılı olan ünlü oyuncu bazı filmlerin de yapımcılığını yaparak bu dünyada güzel izler bırakmıştır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.