1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ağustos Sonuna Kadar Ziraat Kampanya Devam Ediyor! Ziraat Bankası 1.500 TL Bankkart Lira Vermeye devam ediyor...
Ağustos Sonuna Kadar Ziraat Kampanya Devam Ediyor! Ziraat Bankası 1.500 TL Bankkart Lira Vermeye devam ediyor...

Ağustos Sonuna Kadar Ziraat Kampanya Devam Ediyor! Ziraat Bankası 1.500 TL Bankkart Lira Vermeye devam ediyor...

3 Temmuz tarihinde başlayan ve 30 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ayrıntılı bilgilendirme yapıldı. 1.500 TL bankkart lira verilen kampanyanın duyurulmasının ardından fırsattan nasıl yararlanılacağı da belli oldu.

A+A-

3 Temmuz tarihinde başlayan ve 30 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ayrıntılı bilgilendirme yapıldı. 1.500 TL bankkart lira verilen kampanyanın duyurulmasının ardından fırsattan nasıl yararlanılacağı da belli oldu. Söz konusu kampanya çerçevesinde 1.500 TL’ye kadar bankkart lira verileceği için ödülü alabilmek için gerekli olan minimum alışveriş tutarı da belli oldu.

Ziraat Bankası’nın duyurduğu ve ağustos sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili yapılan açıklama göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Seyahat Yanımda uygulaması ve www.seyahatyanimda.com web sitesi üzerinden tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri peşin/taksitli otobüs bileti alışverişine 150 TL Bankkart Lira, tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri peşin/taksitli yurt içi otel satın alımlarında 1.500 TL Bankkart Lira verilecek.

Ziraat Bankası Kampanyasına Nasıl Katılabilirin?
Tatil planlaması yapmak isteyen pek çok kişi bankaların güncel kampanyaları ile ilgili araştırmalar yaparken, 3 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan ve toplamda 1.500 TL bankkart lira sağlanan kampanyaya nasıl dahil olunacağı da merak ediliyor. Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından kampanyaya katılım sağlanabilir. SMS ile katılmak isteyen kişilerin, SEYAHAT yazıp 4757’ye mesaj göndermesi gerekiyor.

Ziraat Bankası Temmuz 2023 Kampanyaları

‘Vodafone Seyahat Yanımda'da 1.500 TL Bankkart Lira’ kampanyası temmuz ayında başladı ve ağustos sonuna kadar devam edecek. Kampanya çerçevesinde kazanılan bankkart liralar da 15 Eylül tarihinde hak sahiplerine iletilecek. Söz konusu kampanya sürerken, ilgili kampanyaya ve temmuz ayında geçerli olan diğer fırsatlara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Bu kampanya ile tatil planlarınızı uygun fiyatlı otobüs bileti ve yurt içi otel satın alımları ile gerçekleştirme fırsatı sunuluyor. 1.500 TL'ye kadar bankkart lira ödülü ile bu yazı unutulmaz bir tatille taçlandırmak mümkün olacak. Tüm vatandaşlar bu kampanyadan yararlanmak için gerekli adımları takip ederek avantajlı bir tatil deneyimi yaşayabilirler. Özellikle tatil planı yapan ve uygun fiyatlı fırsatları değerlendirmek isteyen herkes, Ziraat Bankası'nın kampanya duyurularını takip etmeli ve belirtilen şartları yerine getirerek bankkart lira ödüllerinden faydalanmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.