1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Adadan Ayrılan Şok İsim İzleyicileri Şaşırttı: Duygusal Anlar Yaşandı!
Adadan Ayrılan Şok İsim İzleyicileri Şaşırttı: Duygusal Anlar Yaşandı!

Adadan Ayrılan Şok İsim İzleyicileri Şaşırttı: Duygusal Anlar Yaşandı!

Kıyasıya yarışan ve eleme potasına giren Berkan, Nisa ve Barış üçlüsünden biri dün gece elendi. Peki, Survivor’da hangi yarışmacı elendi? 30 Haziran Survivor’da adaya veda eden yarışmacı kim? 30 Haziran Survivor SMS sıralaması nasıl oldu? Tüm detaylar haberimizde…

A+A-

TV 8’de yayımlanan ve ekranların yıllardır sevilerek izlenen yarışması Survivor 2020, dün gece elenen yarışmacı ile duygusal anlara ev sahipliği yaptı. Kıyasıya yarışan ve eleme potasına giren Berkan, Nisa ve Barış üçlüsünden biri dün gece elendi. Peki, Survivor’da hangi yarışmacı elendi? 30 Haziran Survivor’da adaya veda eden yarışmacı kim? 30 Haziran Survivor SMS sıralaması nasıl oldu? 

Türk TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışmalarından Survivor, 30 Haziran 2020 gecesi eleme heyecanı ile izleyicileriyle buluştu. Dokunulmazlık ödülünü kazanan Sercan Yıldırım, Nisa, Barış ve Berkan’ı eleme adayı olarak gösterdi. Eleme sonucunda ise bir aday, adaya veda etmek zorunda kaldı.

Survivor 30 Haziran’da Adaya Veda Eden Yarışmacı

30 Haziran SMS sıralaması ile adaya veda eden yarışmacı, tüm adaya duygusal anlar yaşattı. SMS sıralaması ile veda eden isim Nisa Bölükbaşı olurken, bu hafta yapılan bütün dokunulmazlık oyunlarını kazanan Sercan Yıldırım, hırsıyla yarışmanın en dikkat çeken ismi oldu.

Survivor 122. Bölüm, yarışmacılar ve izleyiciler için oldukça heyecanlı bir bölüm olarak ekranlara yansıdı. Yarı final için Yasin ve Cemal Can rakip olurken, diğer rekabet Nisa ve Sercan arasında yaşandı.

Survivor 2020 yarı final rakip eşleşmesi ile Sercan ve Yasin şeklinde oldu. Final oyununda verilen mücadele sonrasında Sercan galip gelerek; 3. Kez dokunulmazlık kazanan isim oldu.

Ödül kazanan Sercan; Elif, Yasin ve Cemal Can’ı seçti.

Gözyaşları Durmak Bilmedi!

Bireysel oyunlar, geçen hafta başlamıştı. Bu oyunlardan geriye yalnızca 7 kişinin kalması, eleme adaylarının da belirli olmasına neden oldu. Hayallerine veda eden Nisa, adada duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 30 Haziran’da gerçekleşen eleme potası, mavi takımdan üç yarışmacının konseyde yer almasıyla başladı.

Sonucu öğrenen yarışmacılar, Nisa’ya veda ederken gözyaşlarını tutamadı. El ele tutuşan yarışmacılar, duygusal anlara neden oldu.

“Instagram takipçileri yarışmıyor, buranın gerçekleri var”

Yıldırım, dün gece elemesinde yarışmacıların kaderini belirlerken, aynı zamanda Survivor’un da akışını değiştirdi. Nisa, Berkan ve Barış’ı eleme potasına sokan Yıldırım, yaptığı açıklamada “Instagram takipçileri yarışmıyor, buranın gerçekleri var” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.