1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun yapacağı yeni program için jürilerini belirledi! Heyecan dorukta, milyonlar bekliyor…
Acun yapacağı yeni program için jürilerini belirledi! Heyecan dorukta, milyonlar bekliyor…

Acun yapacağı yeni program için jürilerini belirledi! Heyecan dorukta, milyonlar bekliyor…

TV8 ekranlarının yeni yarışmalarından bir tanesi Türkiye Rapçisini Arıyor programı ile yakın zamanda ekranlara gelmek için hazırlanmaya devam ediyor. Farklı program formatları ile beraber ekranlara gelen TV8’in sahibi Acun Ilıcalı yapacağı yeni program ile beraber rap şarkıcıları ile görüşmelerine başladı.

A+A-

Türkiye Rapçisini Arıyor programı yakın zamanda ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Farklı program formatları ile TV8 sahibi Acun Ilıcalı jüri üyesi olarak üç farklı rapçinin oluştuğunu dile getirdi.

Ceza, Kolera ve Sagopa Kajmer; 2000 yıllarının başında oldukça popüler hale gelen yarışmacılardan olmayı başarmıştı. Her ne kadar belirli bir süre ekranlarda yer almasalar bile son birkaç yıldır yeniden sıçrama adımlarına gittiler. Müziğin oldukça ön planına çıkan Ezhel son birkaç zamandır başarısı ile konuşulan isimlerden bir tanesi oldu. Protest müzik anlayışı ile beraber yüz binlerce kişinin sevgisini kazanmıştı. Acun yeni Türkiye Rapçisini Arıyor programı için jüri üyeleri olarak Ezhel de iyi bir müzik anlayışına sahip olmasından dolayı ret yeme ihtimali olsa bile risk alacak mı almayacak mı merak ediliyor.

Türkiye Rapçisini Arıyor programında ilk tercihler Sagopa ve Ceza oluyor…

Rap müziğinin oldukça efsane isimleri arasında yer alan Sagopa ve Ceza; Acun için adeta ilk tercihler arasında oluyor. Üç kişilik jüri ekibinden birinin de TC ekranlarına alışık Ezhel olması bekleniyor. Fakat böyle bir riski alacak mı almayacak mı kararsız olduğu bilgiler arasında. Bir yandan da Ezhel TV dünyasına bakış açısı ile beraber olumsuz etkiler verebileceği için kabul etmeme ihtimalleri de yer alıyor.

Yakında başlaması beklenen Türkiye Rapçisini Arıyor programı için kayıtların başladığı geçtiğimiz gün TV8 tarafından duyuruldu. Kısa süre içerisinde Acun format hakkında da bilgi verecek. Yayın hayatına girmesi kısa sürede beklenen bilgiler arasında.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.