1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı'ya Büyük Şok! Survivor All Star Başlamadan Ortalık birbirine girdi! Yarışmacılar Koronavirüse Yakalandı!
Acun Ilıcalı'ya Büyük Şok! Survivor All Star Başlamadan Ortalık birbirine girdi! Yarışmacılar Koronavirüse Yakalandı!

Acun Ilıcalı'ya Büyük Şok! Survivor All Star Başlamadan Ortalık birbirine girdi! Yarışmacılar Koronavirüse Yakalandı!

Acun Ilıcalı'ya Hayatının Şoku! Survivor All Star Başlamadan Ortalık Karıştı! Survivor All Star Yarışmacıları Koronavirüse Yakalandı! Şimdi Ne Olacak? Survivor All Star 2022'nin başlamasına günler kala gelen haber başta Acun Ilıcalı olmak üzere herkesi şok etti. Yarışmacılardan birinde görülen pozitif vaka sonrasında ortalık karıştı.

A+A-

Acun Ilıcalı'ya Hayatının Şoku! Survivor All Star Başlamadan Ortalık Karıştı! Survivor All Star Yarışmacıları Koronavirüse Yakalandı! Şimdi Ne Olacak? Survivor All Star 2022'nin başlamasına bir kaç gün kala gelen haber başta Acun Ilıcalı olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. Yarışmacılardan birinde görülen pozitif vakanın ardından ortalık karıştı.

Acun Ilıcalı'ya Hayatının Şoku! Survivor All Star Başlamadan Ortalık Karıştı! Survivor All Star Yarışmacıları Koronavirüse Yakalandı! Şimdi Ne Olacak?
Tüm Türkiye'nin başlama tarihi olan 15 Ocak 2022'ye kilitlendiği ve heyecanla beklediği Survivor All Star öncesi hiç beklenmedik şok eden bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın aylardır üzerinde çalıştığı, ince eleyip sık dokuduğu yarışma programı ile ilgili gelen son haberler Survivor tutkunlarını da şaşkına çevirdi. Adadan gelen koronavirüs haberi sonrası herkes aynı soruyu sormaya başladı. 

''Şimdi ne olacak?''

Survivor All Star sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı'nın covid testinin pozitif olduğu, emin olmak için iki kez test yapıldığı ve iki testten de pozitif sonuç çıktığı öğrenildi. Nisa'nın testinin pozitif çıkmasıyla birlikte adada büyük bir tedirginlik ve telaş yaşandığı öne sürüldü. Gelen bu üzen haberlerin ardından Survivor izleyicileri, aylardır bekledikleri yarışma programının akıbetini merak etmeye başladı. Peki Survivor All Star ertelenecek mi?

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre testi pozitif çıkan Nisa Bölükbaşı bir süre yarışlarda yer almayacak ve karantina da kalacak. Ancak bazı iddialara göre ise Survivor All Star 2022'nin başlama tarihinin erteleneceği öne sürülüyor. Adem ve Furkan'ın bazı sağlık problemleri olduğu, bu yüzden ilk oyunlarda yer alamayacakları ve Nisa'nın olayının patlak vermesiyle birlikte bir ertelemenin söz konusu olabileceği iddia edildi.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi.

15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.