1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı’nın Son Dakika Açıklaması Olay Oldu! ‘Uğur Yılmaz Deniz İçin Başka Çaremiz Yoktu…’
Acun Ilıcalı’nın Son Dakika Açıklaması Olay Oldu! ‘Uğur Yılmaz Deniz İçin Başka Çaremiz Yoktu…’

Acun Ilıcalı’nın Son Dakika Açıklaması Olay Oldu! ‘Uğur Yılmaz Deniz İçin Başka Çaremiz Yoktu…’

Masterchef Türkiye yarışmasında yer alan yarışması Uğur Yılmaz Deniz, eski zamanlarda yapmış olduğu paylaşımlar nedeniyle diskalifiye edilmişti. Yarışmacının diskalifiye edilmesi sosyal medya ve magazin sayfalarında ise tartışmalara yol açtı.

A+A-

Sessizliğini koruyan Acun Ilıcalı sonrasında açıklama yaptı ve bunu yapmak zorunda olduklarını ifade etti. Eğer diskalifiye etmemiş olsalar küfürlere arka çıkmış gibi görüntü sergileyeceklerini ve küfre destek olmadıklarını açıkladı. Diskalifiye edilmeseydi bunu halkın yanlış anlayacağını da özellikle dile getirdi.

Ekrana damga vuran yarışma Masterchef Türkiye’de bu sezon yer alan Uğur Yılmaz Deniz, bu hafta yarışmaya veda etti. Eski yıllarda yapmış olduğu paylaşımlar nedeniyle yarışmacı, yapım tarafından diskalifiye edildi.

Programda Diskalifiye Edildi!

Program esnasında yarışmacı öne çıkarıldı ve diskalifiye edildiği yüzüne karşı söylenildi. Bu esnada yarışmacı gözyaşlarını tutamadı ve Türk halkından özür dileyerek pişmanlığını dile getirdi.

Ahmet Hakan bütün süreci izledikten sonra Acun Ilıcalı ile iletişim kurdu. Bu durumun neden yapıldığını ve diskalifiyenin neden gerçekleştirildiğini sordu. Acun Ilıcalı ise bu durumun üstüne yeni bir açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı’nın açıklamasına göre yarışmacının küfürleri toplumu direkt olarak hedef alan bir yapıya sahipti. Toplumdaki belirli kitleler bu küfürler ile hedef alındığı için, eğer yarışma bu duruma sessiz kalsaydı desteklenmiş olarak algılanacaktı ifadelerine yer verdi. Diskalifiye gerçekleşmemiş olsaydı, halkın bunu anlayışla karşılayamayacağını da söyledi.

Diskalifiye edilen yarışmacıya neden ekranda yer verdiklerini ise açıkladı. Uğur Yılmaz Deniz için ekranda bu durumu gerçekleştirdiklerini, çünkü pişman olduğunu söylemesini istediklerini ifade etti. Ekranda bu sahnelerin gösterilmenin amacının ise yarışmacının bu durumdan pişmanlığını ve üzüntüsünü halka göstermekti. Halkın yarışmacıyı yanlış tanımasına engel olmak istediklerini de söyledi.

Yarışmacılarına sahip çıktıklarını ifade eden Ilıcalı, şu an yarışmacının mutlu olduğunu söyledi. Eğer toplum tarafından bir mağduriyet yaşarsa, yarışmacıyı yalnız bırakmayacağını da ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.