1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı’dan net karar geldi! Üstü çizilen olayda kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak! TV8 ekranlarında yer almayacak…
Acun Ilıcalı’dan net karar geldi! Üstü çizilen olayda kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak! TV8 ekranlarında yer almayacak…

Acun Ilıcalı’dan net karar geldi! Üstü çizilen olayda kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak! TV8 ekranlarında yer almayacak…

Üstü çizilerek gösterilen olay karşısında artık göz yaşına bakmayacak. Acun Ilıcalı tarafından alınan karar ile beraber artık devrim niteliğinde TV8 ekranlarının kararı alındı. 1 Ocak tarihi itibari ile yayın hayatına başlanan Exxen, kullanıcıların farklı sorunlar yaşadığı bilgileri geldi.

A+A-

Üstü çizilerek gösterilen olay karşısında artık göz yaşına bakmayacak. Acun Ilıcalı tarafından alınan karar ile beraber artık devrim niteliğinde TV8 ekranlarının kararı alındı. 1 Ocak tarihi itibari ile yayın hayatına başlanan Exxen, kullanıcıların farklı sorunlar yaşadığı bilgileri geldi.

Özellik ile de son birkaç haftalık süreç içerisinde TV8 de farklı projelerin hayata geçmesi ile adeta ortalık karıştı. Masterchef 2020 final yapmasının ardından Survivor 9 Ocak tarihi ile ilk kez ekranlara geldi. Şimdi TV8 yeni yılda nasıl bir yayın akışı izleyecek gözler buna çevrildi. Yılbaşı akşamı ile özel bir program ile ekranlara gelen O Ses Türkiye yeni sezon da başlayacak mı başlamayacak mı gibi sorular yerini almaya başladı.

TV8 ekranlarının sevilen programlarından bir tanesi olan O Ses Türkiye için net bir şey yerini almıyor. Fakat Acun Ilıcalı tarafından üstü çizilerek gösterilen olay karşısında TV8 ekranlarının sevilen dizisinin üstü çizildi ve artık ekranlarda yer almayacağı iddiaları gelmeye devam ediyor.

Exxen platformunun yayın hayatına başlamasının ardından gündemde yerini alan Acun Ilıcalı bu sefer de aldığı karar ile gündemde yerini koruyor. Masterchef finali ve Survivor 2021 sezona start v erilmesinin ardından jüri koltuklarında Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Bezayıt Öztürk’ün yer aldığı O Ses Türkiye gibi birçok yayın ne olacak merak ediliyor. Her ne kadar O Ses Türkiye için başlama sinyalleri verilmiş olsa bile yayın akışını sıkıntıya soktu gibi duruyor.

Bir yandan kulislerden gelen söylentilere göre bu hafta ekranlarda yerini almayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de Acun Ilıcalı tarafından alınan net bir karar ile ekranlarda yer almayacağı bilgisi geliyor.

Dizinin fişini çekti…

Yılbaşı akşamı özel bir program çekerek ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışması için yeni sezonda da ekranlarda yer alma ihtimalleri konuşuluyor. Fakat bir yandan da Acun Ilıcalı tarafından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de fişinin çektiği bilgileri geliyor. Her ne kadar bu iddialar yer alsa bile tüm yapımların üst üste gelmesi TV8 yayın akışında birçok şeyin alt üst olmasına neden oldu. Yeni sezona başlayan Survivor 2021 ile başlama ihtimalleri olan O Ses Türkiye program çakışmasından dolayı yayın akışı biri birine girdi.

Survivor 2021 sezonu 9 Ocak tarihi ile ekranlara gelmeye başladı. O Ses Türkiye’nin de yakında başlayacak olması program akışında her şeyin üst üste gelmesinden dolayı gözlerin Doğduğun Ev Kaderindir dizisine çevrilmesine neden oldu. Son zamanlarda Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerinde meydana gelen azalmasının ardından dizinin akıbetinin ne olacağı bir hayli merak ediliyor. Acun Ilıcalı acaba hangi yapımın üstünü çizecek ve kanalından çıkaracak.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol başrollerinde yer alan Doğduğun Ev Kaderindir dikkatleri çekiyor. Başlarda çok iyi bir şekilde yerini alan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi düşen reytinglerden dolayı dikkatleri üzerine çekti. O Ses Türkiye başlayacak mı ya da Doğduğun Ev Kaderindir dizisi mi ekranlardan silinecek bir hayli merak ediliyor.

Sosyal medyada gelen bilgilere göre O Ses Türkiye başlayacağı için gözlerin Doğduğun Ev Kaderindir dizisine final mi yapacak diye çevrilmesine neden olurken iddialar da artmaya başladı. Acun Ilıcalı ya da yapım tarafından daha resmi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.