1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı Yeni Bir platform Kurdu! Exxen Adlı Programda Kimler Olacak?
Acun Ilıcalı Yeni Bir platform Kurdu! Exxen Adlı Programda Kimler Olacak?

Acun Ilıcalı Yeni Bir platform Kurdu! Exxen Adlı Programda Kimler Olacak?

Türk televizyon tarihinin önemli sunucularından biri olan Acun Ilıcalı Exxen adlı yeni bir platform kuracağını duyurdu. Birçok yarışma programına sunuculuk ve yapımcılık yapan Ilıcalı yeni platformu ile Netflix’e rakip olacağını duyurdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile projesinin adını tüm sevenleri ile buluşturdu.

A+A-

Ekranlarda oldukça başaralı olan Acun Ilıcalı dijital TV platform alt yapısı kurdu. Başarı ve azmi ile tanınan Ilıcalı bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni platformunun adının ‘Exxen’ olacağını duyurdu.

Hangi Ünlü İsimler İle Çalışacak?

Acun Ilıcalı konsept ve içerik olarak Neftflix, BluTv gibi büyük platformlara rakip olacak yeni platformunu kurdu. Yeni platformunun içeriğinde çoğunlukla yarışmalara yöneleceğini duyuran Ilıcalı Cemal Can Canseven, Cem Yılmaz, Aleyna Tilki, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak gibi isimlerle çalışacağını da açıkladı. Bugün öğle saatlerinde Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı paylaşımında şu sözlere yer verdi. ‘Yeni dijital platformumuz Exxen’de yakında beraberiz.’

Acun Ilıcalı Kimdir?

Erzurum Ilıca ilçesinde ikamet eden Ergün ve İlknur Ilıcalı’nın ikinci çocukları olarak dünyaya gelen Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 yılında Edirne’de dünyaya merhaba dedi. Bir abisi olan Ilıcalı’nın babası müteahhit annesi ise üniversite mezunu bir müdürdü. İlk ve orta Öğrenimini İstiklal İlköğretim Okulunda tamamlayan Ilıcalı lise eğitimini ise İstanbul Kadıköy’de Maarif Kolejinde başlayarak Kadıköy Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise hayatı bittikten sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanan Ilıcalı üniversite öğrenim hayatını 7 yılın sonunda mezun olamadan bitirmiştir.

Rol Aldığı Film Ve Diziler

  • 2011- Pis Yedili
  • 2010- Sinyora Enrica ile İtalyan Olm..
  • 2009- Adab-ı Muaşeret
  • 2005-Dikkat Şahan Çıkabilir
  • 2004- 2007 Avrupa Yakası
  • 2002-Mumya Firarda
  • 2001- Tatlı Hayat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.