1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı ve Serkay Tütüncü arasında büyük kavga! ''İnsanlara ihanet edenleri sevmem...''
Acun Ilıcalı ve Serkay Tütüncü arasında büyük kavga! ''İnsanlara ihanet edenleri sevmem...''

Acun Ilıcalı ve Serkay Tütüncü arasında büyük kavga! ''İnsanlara ihanet edenleri sevmem...''

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile arasındaki gerginliği artırdı.

A+A-

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile arasındaki gerginliği artırdı. Ilıcalı, "Nankör insan, kansız adam sevmem" şeklinde ifadeler kullanarak Serkay Tütüncü'ye yönelik eleştirilerde bulundu. Bu açıklamalara hızlı ve keskin bir yanıt veren Tütüncü, Acun Ilıcalı'yı eleştirdi ve karakterinden şüphe ettiğini ifade etti. İkilinin bu söz düellosu, Survivor programıyla ilgili eski ve yeni yarışmacıların ilişkilerini ve Ilıcalı'nın tutumunu tartışmaya açtı.

Ilıcalı, bir televizyon programında, Survivor programına katılan eski yarışmacıların minnetini beklediğini ancak bazılarının nankör olduklarını ve kendi başarılarını görmeyip programa karşı olumsuz tavırlar sergilediklerini belirtti. Tütüncü, bu açıklamalara Instagram üzerinden keskin bir yanıt verdi. Ilıcalı'ya, iş dilenmek gibi bir amacı olmadığını ve karakterinden şüphe ettiğini ifade etti. Ayrıca, daha önce yaptıkları bir telefon görüşmesine de atıfta bulunarak Ilıcalı'nın kendisine "haklı olabilirsin" şeklinde yanıt verdiğini aktardı.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu olay, Survivor programının eski ve yeni yarışmacıları arasındaki karmaşık ilişkileri ve tartışmaları gündeme getirdi. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara karşı takındığı tavır ve eski yarışmacıların programa karşı tutumları, Survivor hayranları arasında büyük bir tartışma konusu haline geldi. Bu gelişmelerin ardından Ilıcalı ve Tütüncü arasındaki ilişkinin nasıl bir seyir izleyeceği ise merak konusu haline geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.