1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı Şokta! Masterchef programında reytingler dibe girdi! Tv8’e boykot kararı alındı, reytingleri çakıldı!
Acun Ilıcalı Şokta! Masterchef programında reytingler dibe girdi! Tv8’e boykot kararı alındı, reytingleri çakıldı!

Acun Ilıcalı Şokta! Masterchef programında reytingler dibe girdi! Tv8’e boykot kararı alındı, reytingleri çakıldı!

Acun Ilıcalı’ya ait TV8 kanalında ekranlara gelen Masterchef2020 sezonunda Uğur Yılmaz Deniz’indiskalifiye edilmesinin ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımların gerekçe gösterilmesi büyük bir şok etkisi yaratıldı.

A+A-

Kararın yarışma sırasında yarışmacının yüzüne açıklanması ve ekranlarda döktüğü göz yaşları adeta bir şov nesnesi olarak kullanılmış olması ekranlara saniye saniye geldi. Bu görüntülerin bu şekilde ekranlara gelmesinin ardından tüm kamuoyunda TV8 i boykot etme çağrısı geldi.

Ekşi sözlükten twitter sosyal medya hesaplarına kadar birçok noktada TV8 için tepkiler gösterildi. Konu hakkında platformlarda bir hayli tartışıldı. Binlerce insanın göz yaşlarını adeta şov nesnesi haline getirilerek paylaşılmasının karşısında TV8 izlenmesin diye çağrıda bulunuldu. İnsanları adeta linç ettiren ve konu üzerinden reyting kasmayı hedefleyen kanal için boykot yapıldı. Bu durum karşısında paylaşımlar sırasında boykota devam ediyorum şeklinde yorumlar dikkatleri çekti.

Yapılan paylaşımların kapsamında her ne kadar bir insan çocukluk ve ergenlik çağları sırasında büyük hatalar yapmış olsa bile yine de insanların önünde bu kadar ağır bir şekilde rencide edilmesi modern toplumlar üzerindeki değer yargılar ile beraber çağdışı yaptırım olarak vurgulanıyor. Bu sürede başta Acun Ilıcalı olmak üzere TV8 kanalından toplumdan özür dileme daveti dikkatleri çekti.

Reytingler taban yaptı…

29 Kasım günü ekranlara gelen Masterchef bölümünde reyting sonuçlarına bakılacak olduğu zaman total kapsamda birinci sırada olan TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı masterchef geldi. TV8 kapsamında gelen çağrılara göre masterchef programının reytingleri de 8 sıra birden gerileyerek 9. Sırada yer alması söz konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum