1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı resti çekti gözünün yaşına bakmadı! Artık TV8 ekranlarında olmayacağına dair resmi açıklama geldi…
Acun Ilıcalı resti çekti gözünün yaşına bakmadı! Artık TV8 ekranlarında olmayacağına dair resmi açıklama geldi…

Acun Ilıcalı resti çekti gözünün yaşına bakmadı! Artık TV8 ekranlarında olmayacağına dair resmi açıklama geldi…

TV8 ekranları için dedikodular peş peşe gelmeye devam ederken sonunda bu dedikodular gerçek oldu. TV 8 son zamanlarda en çok sevilen Survivor programı ile gündemde yerini alırken Acun Ilıcalı kanadı bu sefer de farklı bir konu ile gündemde yer almaya başladı.

A+A-

Haftanın 5 günü Survivor 2021 Ünlüler – Gönüllüler takımı ekranlara gelirken TV 8 kanalının yayın akışında büyük bir yere sahip oluyor. bir yandan da Masterchef programının da reytinglerinin çok iyi olmasından dolayı bu yıl içerisinde sezon başında başlamayan O Ses Türkiye neden ekranlara gelmediği merak ediliyor. Jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Hadise’nin yer aldığı program bu sezon neden ekranlara gelmediği merak konusundan biri oldu. İlerleyen dönemler içerisinde O Ses Türkiye başlayacak diye söylentiler gelmeye devam ederken yayın akışını ciddi anlamda sıkıntıya sokması dikkatleri çeken konulardan bir tanesi olmaya devam ediyor. Bazı yayınlarda final yapılacak diye söylentiler kulislerden gelmeye devam ederken netlik kazandı. Doğduğun ev kaderindir çok yakın zamanda final yaparak ekranlara veda ediyor.

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu kanal TV 8 için programlar bu denli üst üste gelince adeta denge alt üst oldu. O Ses Türkiye programının başlayacak olması ama Survivor 2021 sezonunun haftada 5 gün ekranlara gelmesi yayın akışının çok karışacak olduğuna işaret ediyor. Her ne kadar bu durum dengeleri çok alt üst eden bir durum olsa bile her şey netlik kazanmaya başladı.

Netlik kazanıyor…

Survivor 2021 sezonu ile beraber O Ses Türkiye programının aynı anda ekranlara gelmesinden dolayı çakışacak olma ihtimalleri gündemde yerini alırken bu merak sonunda ortadan kalkıyor. TV 8 yayın akışında programların bu denli üst üste gelmesinden dolayı son zamanlarda düşen reyting oranlarından dolayı gözler bir anda Doğduğun ev kaderindir dizisine çevrildi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol başrollerinde yer alan dizi İbrahim Çelikkol gibi güçlü bir ismin diziden ayrılmasından sonra her şey karışmaya başladı. Her ne kadar başlarda çok heyecanlı bir şekilde ekranlara gelen dizi olsa bile son zamanlarda hem olayların çok karışması hem de dizisinin düşen reyting oranları final yapacak mı yapmayacak mı gibi soruları beraberinden getirdi.

Doğduğun ev kaderindir final bölümü için açıklama resmi olarak ilk ağızdan geldi. İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılmasından sonra Demet Özdemir ve Engin Öztürk başrollerinde ekranlara gelmeye devam eden Doğduğun ev kaderindir dizisi için açıklama dizi yapımcısı olan Onur Güvenatam tarafından geldi. Sezon sonu gelirken dizinin ekranlara veda edeceğine dair bilgilendirmeler yapıldı. Ortalama olarak 6 ila 7 bölüm sonra ekranlara veda edeceği finalin umut dolu bir şekilde ekranlara geleceğine dair bilgilere yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum