1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı hakkında şok iddia! Adnan Oktar gibi gerçekten müridi mi var?
Acun Ilıcalı hakkında şok iddia! Adnan Oktar gibi gerçekten müridi mi var?

Acun Ilıcalı hakkında şok iddia! Adnan Oktar gibi gerçekten müridi mi var?

Hakan Erol, Turnike adlı kitabında Adnan Oktar ve yanında yer alan cemaatini ele alırken bir yandan da çarpıcı iddiaları ile dikkatleri çekti. Acun Ilıcalı cemaatinin bulunduğu süreçlerde epey aktif bir şekilde rol almaya devam ediyordu diye söylemleri ile Erol, ünlü bir şovmenin de yer aldığını dile getirdi.

A+A-

Kitabında çarpıcı bir şekilde iddialara yer verirken; ‘’ şöyle söylemem gerekirse ünlü bir şovmenin de Oktar ile beraber fotoğraf çekebilmek adına yanıp tutuşuyor ve hasta yatağında olduğu sürelerde cemaat üyelerinde çiçek gelmesini beklemeye devam ediyordu. ‘’ tarzında ifadelere yer verdi.

Gelen iddialar arasında Acun Ilıcalı’nın da aslında bu cemaatin içerisinde aktif bir şekilde rol almaya devam ettiğini dile getirdi. 24 ayrı suçtan tam 1075 yıl 3 ay hapis cezası verilen Adnan Oktar hakkında çıkarılan kitap akıllarda birçok soru işaretini meydana getirdi.

Odatv editörü olarak yer alan Hakan Erol, Adnan Oktar ve cemaatine yer verdiği Turnike isimli kitabı hakkında bir haber kanalında konuşma yaptı. Kendisine sunucu tarafından yöneltilen sorulardan bir tanesine cevap verirken Acun Ilıcalı da gerçekten cemaatin içerisinde ciddi anlamda aktif bir şekilde rol alan isimlerden bir tanesi söylemleri dikkatleri çekti.

Acun Ilıcalı tanıştırdı…

Erol açıklama yaparken bir yandan da kendilerini cemaat ile tanıştıran ismin aslında Acun olduğunu ifade ederken ünlü şovmenin bu güne kadar cemaat ile olan bağlantılarını en ince ayrıntıları ile konu olarak aldı. Kitabın bir bölümüne ünlüler ismini verdiği ifade ederken, cemaate öyle ya da böyle bulaşmamış gerçekten de özel misyonlar üstlenen, bilerek ya da bilmeden de olsa etkinliklerde yer alan birçok ünlü isim gelirken bunların en başında Ilıcalı geliyor ifadelerine yer verdi.

Cemaatte oldukça aktifti…

Acun Ilıcalıcemaatin içerisinde yer aldığı dönemlerde gerçekten de aktif bir şekilde rol aldığını aktarırken bu güne kadar her şeyi en detayı ile irdelemeye devam ediyor. Ünlü şovmen adeta hasta yatağında yatan isim ile bir resim çekebilmek için ne kadar yanıp tutuşan bir isim olduğuna da yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.