1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı Exxen’e bomba bir dizi daha ekledi!. Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?
Acun Ilıcalı Exxen’e bomba bir dizi daha ekledi!. Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Acun Ilıcalı Exxen’e bomba bir dizi daha ekledi!. Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Acun Ilıcalı yeni bomba bir proje ile gelmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi sevenleri için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Adeta tüm sevenlerini mest edecek Polat Alemdar karakteri bu sefer de Exxen içinde yer alacak. Tam 13 yıl boyunca ekranlarda yerini korumayı başaran dizi 1 Ocak itibari ile yayın hayatına başlayan Exxen içinde yeniden kurgulanarak yer almaya devam edecek.

A+A-

Acun Ilıcalı yeni bomba bir proje ile gelmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi sevenleri için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Adeta tüm sevenlerini mest edecek Polat Alemdar karakteri bu sefer de Exxen içinde yer alacak.

Kurtlar Vadisi yayın hayatına girdiğinden beri adeta dönemine damga vuran yapımlardan bir tanesi oldu. 2016 yılına kadar yüzlerce bölüm ile ekranlara gelen dizi Kurtlar Vadisi Vatan ismi ile beyaz perdelere de aktarıldı. Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen isimli platform içerisinde bu sefer de Kurtlar Vadisi dizisinin yeni versiyonu ile yer alacağı bilgileri geliyor. Konu hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Kurtlar Vadisi Exxen de mi yer alacak?

Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen isimli platform içerisinde Kurtlar Vadisi dizisinin yer alma ihtimalleri son zamanlarda gündemde yer alan konulardan bir tanesi oluyor. Fakat bu konu için hala resmi bir açıklama gelmedi. 15 Ocak 2003 tarihi ile Show TV ekranlarında yer almaya başlayan dizi Osman Sınav tarafından yayın hayatına devam eden mafya, aksiyon ve politik tarzdaki televizyon dizisi olarak ekranlara geldi. İlk dört serilik dört sezonu ve 97 bölümden oluşan kısmı bu şekilde ekranlara gelmiştir. Dizi son sezonunda da Kanal D ekranlarında ekranlara gelmeye başladı.

Fatih, Sarıyer ve Çemberlitaş / İstanbul da çekilen dizi Suriye kaçırılma olaylarının olması ile bazı bölümleri de Suriye sınırlarında çekildi. Son iki bölümde ekranlara gelen Sharon Stone usta oyunculuk sergileyerek herkesi mest etmişti. Şimdilerde tekrar yeni versiyonlarının çekilmesi düşünülen dizi gerçekten de Exxen de yer alacak mı almayacak mı diye merakla araştırmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.