1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı Çileden Çıktı! Kimse Beklemiyordu Ama, O İsmi Canlı Yayında Kovdu…
Acun Ilıcalı Çileden Çıktı! Kimse Beklemiyordu Ama, O İsmi Canlı Yayında Kovdu…

Acun Ilıcalı Çileden Çıktı! Kimse Beklemiyordu Ama, O İsmi Canlı Yayında Kovdu…

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde canlı yayın programında yaşanan olayın ardından o ismi stüdyodan kovdu. Şoke eden bu olay, canlı yayın izleyicilerini sevindirdi. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Acun Ilıcalı, futbola olan düşkünlüğü ile, yeni bir futbol kulübü satın almıştı. Kulubü almasının üzerinden bir süre geçmesine rağmen galibiyet elde edemeyen takım, Ilıcalı’yı çileden çıkardı.

Ünlü isimlerden biri olan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Fortuna Sittard takımı, beklenen performansı göstermeyince; fatura teknik direktöre kesildi.

Başarılı sunuculardan Ilıcalı, 2020 yılının Survivor finalinin ardından Hollanda  Eredivise Ligi'nden Fortuna Sittard takımını satın aldığını duyurmuştu. Yaptığı programlar ve konseptler ile milyoner olan isim, futbola olan ilgisini de işine yansıtmış ve bir kulüp satın alarak çokça konuşulmuştu.

Acun Ilıcalı İçin İşler Yolunda Gitmedi!

Hollanda’da 8 haftadır ligler başlarken; Ilıcalı’nın kulübü 5 mağlubiyet alırken 3 beraberlik aldı. 8 hafta boyunca ancak 3 puan toplayan takım, Acun Ilıcalı’yı çileden çıkardı.

Teknik Direktörün İşine Son Verildi!

Başkanın yaptığı açıklamaya göre, teknik direktörün işine son verildiği ifade edildi. Ligin son sırasında yer alan takım, henüz bir galibiyet yüzü görmezken; Acun Ilıcalı, yapılan hatalara göz yummadı. Teknik direktörün gidişinin ardından Ilıcalı’nın takımı satma ihtimalinin bulunması da söz edilirken; Türk teknik direktörün takımın başına getirileceği de konuşulanlar arasında.

Transfer ve maaş harcamaları göz önünde bulundurulduğunda; takım için oldukça büyük bir bütçe gerekiyor. Ilıcalı’nın tüm bu masrafları karşılayabilmesi için ise, takımın galibiyetle maçlardan çıkması gerekirken; teknik direktörün değişmesinin de pozitif etki yaratması beklenenler arasında yer alıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.