1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Acil Paraya İhtiyacınız Var mı? Hayat Kurtaran Destek! 23.000 TL Nakit Ödeme İmkanı Sizi Bekliyor...
Acil Paraya İhtiyacınız Var mı? Hayat Kurtaran Destek! 23.000 TL Nakit Ödeme İmkanı Sizi Bekliyor...

Acil Paraya İhtiyacınız Var mı? Hayat Kurtaran Destek! 23.000 TL Nakit Ödeme İmkanı Sizi Bekliyor...

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber paylaşıldı. Bugün itibarıyla yeni bir kredi kampanyası başlıyor ve 23.000 TL'ye kadar acil nakit ihtiyacı olanlara ödeme yapılacak.

A+A-

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber paylaşıldı. Bugün itibarıyla yeni bir kredi kampanyası başlıyor ve 23.000 TL'ye kadar acil nakit ihtiyacı olanlara ödeme yapılacak.

Emekli kişilere özel olarak sunulan bu kredi kampanyası sayesinde 23.000 TL acil nakit kredisi ödenecek. Başvuruda bulunan emekli vatandaşlar bu haktan yararlanabilecekler. Kredi kampanyasının detayları belli oldu ve Kurban Bayramı öncesi sağlanan 10.000 TL'lik kredinin limiti 23.000 TL'ye yükseltildi. Bu kez gelir belgesi olmadan da 23.000 TL’lik krediden yararlanabilirsiniz.

Kredi fırsatından yararlanmak için emekli vatandaşlar hem özel hem de kamu bankalarını tercih edebilirler. Başvurular için kredi puanı değerlendirmesi yapılacak ve eğer maaşınızı başka bir bankadan alıyorsanız, kredi puanınız yüksekse anında kredi onayı alabilirsiniz.

Detaylara bakıldığında, Denizbank'tan kredi başvurusu için 36 ay vade imkanı ile SMS başvurusu yapılabilecek. Cebimde kredi kampanyasına katılmak isteyenler 'KREDİM' yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazarak 32 80'e göndermeleri halinde bu kampanyaya dahil olabilecekler. Başvurudan kısa bir süre sonra kredi sonucu gelecektir ve sonucu alamadan vatandaşlar aynı gün ödemeyi hesaplarına aktarabilirler.

QNB Finansbank müşterileri ise ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istediklerinde T.C. kimlik numaralarını yazarak 5030'a gönderebilirler. Bu şekilde başvurularını gerçekleştirenler bankanın düşük faiz oranları ile sağlanan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirler. Emekli maaşınızı bu bankaya taşımanız durumunda daha yüksek limitlerde kredi onayı almanız mümkün olacaktır. Bu kredi gelir belgesi olmadan ve kredi puanına bakılmadan veriliyor, ancak daha yüksek limitler için gelir belgesi ve kredi puanı değerlendirmesi gerekebilir.

Bankaların vatandaşlara sağladığı bu kolaylıkla ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlar düşük faizli kredi ile nakit ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Bu kredi kampanyalarından faydalanarak emekli vatandaşlar da rahat bir nefes alabilirler. Başvurularınızı hemen yaparak acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.