1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. 90’lı Yıllara Damga Vuran Kaptan Tsubasa Geri Dönüyor
90’lı Yıllara Damga Vuran Kaptan Tsubasa Geri Dönüyor

90’lı Yıllara Damga Vuran Kaptan Tsubasa Geri Dönüyor

90’lı yıllara damgasını vuran ve birçok kişinin en çok sevdiği çizgi film olan Kaptan Tsubasa uzun bir aradan sonra bilgisayar oyunu olarak geri geliyor.

A+A-

Bugün internete düşen bir oyun haberi 90’lı yılları yaşamış birçok kişinin önemli derecede heyecanlanmasına yol açtığı görüldü. 90’lı yıllarda çocukluğu ve gençliği geçmiş birçok erkek için Kaptan Tsubasa çizgi filminin oyununun yapılması haberi ve oyunla ilgili ilk fragmanın yayınlanması büyük bir heyecan yarattığı görüldü.

Geçmişte ki o heyecanı tekrar yaşmak isteyen yüzbinlerce kişi ise oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceğini ve hangi platformlarda oynanabileceğini merak ediyor. Bandai Namco, Captain Tsubasa: Rise of New Champions adlı yeni oyununu yayınladığı fragmanla duyurdu. Yayınlanan fragmanın altında ise birçok milletten kişinin yaptığı yorumlarda heyecanlarını belli ettikleri görüldü.

Fragman 1 Günde 250 Bin Kez izlendi

Oyununun ne denli büyük bir ilgi uyandırdığı ile yayınlanan fragmanın izlenme sayısında anlaşılabiliyor. Genelde oyunlarının yayınlanana fragmanlarıtoplamda 100 bin görüntülenme sayısına bile zor ulaşırken Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyunu daha ilk günden 250 bin görüntülenme sayısına ulaştığı görüldü.

Oyunun resmi çıkış tarihi açıklanmasa da oyun kulislerinde 2020 yılının Mart ayında oyununu satışa sunulmasının beklendiği bilgisi paylaşıldı. Oyunda efsanevi çizgi filmde yer alan tüm karakterlerin yer alacağı bilgisi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.