1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
9 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

9 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

9 Ocak 2021 burç yorumları ile gününüze iyi bir şekilde başlamak için hazır mısınız? Her burcun hayatında neler meydana gelecek ve kimler gün içinde neler ile yüz yüze gelecek? Sizler için her burcun gün içerisinde yaşama ihtimali olan durumlar için evrene tüm pozitif enerjimi gönderdim ve odaklanıyorum.

A+A-

9 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu daha çok son zamanlarda yaşanan sorunlara ve ardından gelen inançların yitirilmesine geleceğini gösteren bir süreç olacak. Aşk hayatında yaşanan durgun durumlar sonun da senin de pes etmesine neden olmuş gibi hissediyorum. Her an emek vermekten ve verdiğin emeklerin karşılığını alamamaktan yorgun düştüğünü görüyorum. Ama sabırlı ol. Çünkü yağmur ne kadar sağanak olarak yağıyor olsa bile en son çıkan gök kuşağı hayatın en önemli adımlarına geleceğini gösteren bir süreç olacak. Hayatının tek ihtiyacı olan şeyin bu ara sabır ve sükunet olduğunu görüyorum. Devam ederken karşıma çıkan raket yakın zamanda dalgalı olarak devam eden aşk hayatının yoluna gireceğine geleceğini gösteren bir süreç olacak. Karşı taraftan her ne kadar bittiğine inanmış olsan bile bir teklif alacağına ve bu teklif ile ayaklarının yerden kesileceğini görüyorum. Hayatında farklı şeyler yakalamak için aslında biraz sabırlı biraz da emek veren biri olman gerekiyor. Yakında gelecek güzel günler için sadece mutlu adımları tercih edin. Ardından gelen güzellikler aşkın ne kadar özel bir şekilde devam ettiğine geleceğini gösteren bir süreç olacak. Aşk ile gelen anlar hayatın en önemli etkilerinde olacak diyebilirim. Aşkın bir anda bu kadar hızlı bir şekilde seni bırakıp gitmesi derin yaralamış olsa bile, yeniden her şey düzene girecek. O anlara kadar aşk gelecek diye sadece sabır ile beklemeyi seçin.

9 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu ağrılı süreçlere geleceğini gösteren bir süreç olacak. Yapısal olarak kendilerinin ağrı çeken bir halde olması aslında hayatımızda da bu ara ağrılı süreçleri gösterir. İnsanlardan dolayı ne kadar kırgın ve yorgun bir halde olduğumuza geleceğini gösteren bir süreç olacak. Aslında biraz daha hayata karşı odaklanmış devam edersek sorunsuz bir hayatımız olabilir. Fakat aşk hayatımızda son zamanlarda başınıza gelen durumlar senin birçok konuda odaklanma sorunu yaşamasına neden oluyor. Geçmişi aslında biraz geçmişte bırakmayı tercih etmeli ve ardından buna uygun hareket etmeyi başarmalısın. Genel olarak aşkın yakın zamanda istediğiniz kadar özel bir şekilde yeniden hayatında olacağına geleceğini gösteren bir süreç olacak. Eğer insanlara karşı biraz sakin kalır ve onların düşüncelerine önem vererek devam edersen sorunsuz olan bir hayatın olacak. Birçok konuda başarı yakalamak için biraz sakin kalmak her zaman senden yana olan hayata etki eder. Hayatında olan kişiye karşı biraz dikkatli olmalısın. Yeniden her şeyi geride bıraktığı an her ne kadar sana gelmek istese bile geçmişi sürekli önlerine sunmandan korkuyor. Bunu yapmak yerine aslında biraz mutluluğu tercih ederek yaşamayı tercih etmek daha uygun olan anlara yardımcı olacaktır. Bu yüzden biraz daha sabırlı olun.

9 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bu hayatında yarım kalan noktalara geleceğini gösteren bir süreç olacak. Eski ilişkinde her ne kadar mutlu bir son yerine mutlu bir sonsuz istemiş olsan bile maalesef ki mutsuz bir son ile karşılaşmışsın. Bu durumun asıl nedenlerinden bir tanesinin de hayatındaki kişinin ya da kendi ailenden birinden kaynaklı olduğunu görüyorum. Aileler önemlidir. Fakat ilişki iki kişiliktir. Aileleri karıştırmak yerine daha çok kendi fikirlere göre hareket edilmesi gerekir. Bu denge kurulmadığı zamanda maalesef ki bu sonuçların olması kaçınılmaz bir durum oluyor. Son zamanlarda hayatında devam eden sorunların bitmesi için az bir zaman kaldığına işaret ediyor. İnsanlar ile yan yana gelirken dikkatli olmalı ve herkesin düşüncelerini önemsemek yerine, daha çok onlar ile mesafeli olmayı tercih etmelisin. Herkes ile gerekli olan bir dengenin kurulmasının ardından merak edilen zaman dilimleri aslında hızlı bir şekilde gelecek. İnsanlardan yana olmak yerine biraz da kendinden yana olmalısın. Bu ara bir haber var ve haber ile adeta ayakların yerden kesilecek. Aldığın haberi bir süre gizli tutmak ve sonuçlanana kadar saklamak yolunuza taş koymak isteyen insanlardan uzak kalmana etki eder. Başarı için biraz geri planda olmak gerekebilir. Hayatına gelen eski ya da yeni erkeğin kim olduğu fark etmeden mutluluğa adım atacaksınız.

9 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu her ne kadar son zamanlara çok mutlu olan bir aşk hayatın olsa bile çevresel faktörlerden dolayı bir son bulduğuna işaret ediyor. artık sakin kalın ve çevrende yer alan insanların hayatına bu kadar fazla müdahale etmelerine izin verme. Çünkü etrafında her ne kadar ben çok güveniyorum dediğin insanlar olsa bile aşk hayatının bitmesinde temel etken bunlar olabilir gibi hissediyorum. Eğer biraz mesafe koyar ve izlemeyi tercih edersen gerçek ile yanlışı rahat ayırt edeceksin. İçinde yer aldığımız durumlardan kurtulmanın habercisi olan kurt kapanı artık güzel günlerin yakında geleceğine geleceğini gösteren bir süreç olacak. İnsanlar ile güzel ilişkilerde olacağın ve ne kadar sorun dolu olan anlar yaşamış olsa bile bitecek olduğunu gösterir. Bir haber var ve sana ulaşmak için can atıyor. Bu haberin ne olduğunu duyduğun an adeta ayakların yerden kesilecek ve güzel bir hayatın ilk adımlarını atmak için hazır olacaksın. Hayatından eksilen insanlar ile yeniden yan yana gelme durumlarının söz konusu olduğunu görüyorum. Bu görüşme sırasında aslında senin ne istediğine karar vermen ve ona göre bir konuşma yapman yeterli olacak. Ardından rahat bir birleşme söz konusu olabilir. Bu yüzden sabır ile beklemeyi tercih edin.

9 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatında her şey yolunda giderken bir anda ayrılık ile sonuçlanmasına geleceğini gösteren bir süreç olacak. O kadar sevdiğin insan ile ayrı kalmak seni derinden yaralamış olmalı. Bunun sonucunda aslında kırgın ve yorgun biri haline gelmişsin. Fakat bu noktada unutulmaması gereken bir durum var. Herkese hak edildiği kadar değer verilmeli ve bu hayatın merkezinde sadece kendinin olduğunun farkına varmalısın. Bu dengeyi kurmayı başarmak aslında birçok şeyin yakın zamanda yoluna girmesi için her an en büyük destekçin olacak. Yakın zamanda her sorunun geride kalacağına geleceğini gösteren bir süreç olacak. İnsanlar ile mutlu beraberlikler kuracak ve sorunsuz olan bir hayatın tadına varacaksın. Aşkın en dolu günlerinde yer almak için biraz daha sabır göstermen gerekiyor. Bunun ardından hayatın ne kadar hızlı ve güzel bir şekilde sonuçlanıyor olduğunu görmek çok kolay olacak. Karşında biri var ve yakında yeni bir teklif almanız söz konusu olabilir. Eğer kalbinin kapılarını yeni birine açmak için hazır olduğunuzu hissedersen birçok güzel nokta hayatınızda etken olacak. Yok ben yeni birine hazır değilim dersen de yeni ayrıldığın kişi yakında pişman olup gelmesi de bir ihtimal. Her şeye karşı hazırlıklı olmayı unutma.

9 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu çok aşk hayatında yaşanan kırgınlıkların, hayal kırıklıklarının bir habercisi olur. Her ne kadar karşında olan kişiye karşı dört kol ile sarılmak istesen bile bu durum pek imkan vermemiş gibi duruyor. Hayatında adeta merkeze aldığın bu kişi tarafından çok kırgın bir şekilde ayrılık yaşadığını ve hala bunu da içinden atamadığını hissediyorum. Her durum için sakin kalmalı ve aslında aşkın hayatın ne kadar merkezinde değil de yan dallarında olması gerektiğini fark etmelisin. Bazen karşımızdaki insanları kusurları ile sevmemiz gerektiği ve bazı şeyleri sevgiden tolerans göstererek hareket etmemiz gerektiğine geleceğini gösteren bir süreç olacak. Son zamanlarda yaşanan durumların aslında yakında geri planda kalacağı ve her şeyin sorunsuz olarak yerini alacağı zamanlarda olacaksın. Böylesi güzel olan durumlar için biraz sakin kalın ve hayatında olması gereken önemli noktalara odaklanın. Ardından hayatın daha rahat ve özel bir şekilde senin için geleceğini göreceksin. Farklı etkiler ile savaşmak için biraz dikkatli ol. İnsanlara bu kadar güvenmek yerine biraz yalnız kalmayı tercih etmelisin. Fakat eski hayat arkadaşın yeni hayat arkadaşın olmak adına gelene kadar sabırlı bir şekilde sadece onu bekle.

9 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu aslında aşk hayatında yaşamış ve yaşamaya devam ettiğin hayal kırıklıklarına geleceğini gösteren bir süreç olacak. Her ne kadar önüne bakmak için çok uğraşıyor olsan bile yeni bir ayrılık süreci yaşaman hayata tutunmak konusunda zorlukları beraber getirmiş. Aslında bu durumlardan kurtulmak için bir süre dinlenmek ve ne istediğine karar vermen yeterli olacak. Hayata kendin için tutunmayı tercih edersen birçok şeyi rahat bir şekilde geride bırakabilir ve aslında tutunmanın ne kadar kolay olduğunu görebilirsin. Artık sadece içinde olan gücün farkına varmayı tercih etmelisin. Aslında yakın zamanda yaşanan sorunların biteceği ve rahat bir nefes almanın kolaylığına geleceğini gösteren bir süreç olacak. Aşk hayatında yer alan bu sallantılı dönem artık bir son bulacak. Hak edilen aşkın aslında yaşanması için biraz sakin kalmak ve hayatın birçok noktasında büyütmemek gereken durumlar olduğunu göreceksin. Her gidenin bir gün hatalarını anlayacağını ve kendilerini af ettirebilmek için ne kadar değişerek geleceklerini göreceksin. Bu noktalarda hayat aslında her an yanında yer alacak. Buna göre hayata tutunmayı başarmak sadece senin ellerin arasında olan bir durum diyebilirim. Bu yüzden yeni bir arkadaşın ile yan yana olana kadar kalbinde olan kırgınlıkları bir kenara bırak ve daha çok kendin için odaklanmayı tercih et.

9 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu son zamanlarda aşk hayatının ne kadar da sarpa sardığına geleceğini gösteren bir süreç olacak. her ne kadar emek vermek ve bir şeyleri toparlamak istesen bile artık senin de bu duruma pek gücünün kalmadığını görüyorum. Her şeyi içine atan bir yapın var ve bu yüzden de kurtulmak senin için biraz daha zor oluyor. Geçmişi geçmişte bırakmalı ve yakın zamanda gelecek için harekete geçmen gerektiğini hissediyorum. Eğer bu şekilde devam edersen hayatında birçok konuda pişman olmak zorunda kalabilirsin. Daha çok sorun yaşamamak ve farklı noktalarda da bu durumlar ile yüz yüze olmamak adına biraz gelecek için harekete geçmeyi denemelisin. Bu cezve aslında son zamanlarda hayatında yolunda gitmeyen durumlar olduğunu ve en son bu durumlardan kurtulacak olduğuna geleceğini gösteren bir süreç olacak. İnsanlar ile iyi ilişkilerde olacak ve aşkın en özel olan durumlarını göreceksin. Bir telefon gelecek ve bu telefon ile ne kadar mutlu olan anlarda devam etmene imkan olduğunuzu hissedecek olduğunu görüyorum. Farklı bir ortam içerisinde yer almak aşkın ve özel anların habercisi olarak hayatında yerini alacak. En uygun olan durumlarda yer almak artık çok kolay. Aşkın en güzel anlarını yaşamak için biraz daha zamana ihtiyacın var. O ana kadar sabırlı bir şekilde beklemeyi tercih et.

9 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son zamanlarda yaşanan aşk ile gelen kırgınlıklara geleceğini gösteren bir süreç olacak. Her ne kadar sen mutlu bir sonsuz hayal ediyor olsan bile işler pek de beklediğin gibi gitmemiş gibi görüyorum. Bu kadar karamsar olmayı bırak ve aslında hayatın bir şekilde devam ettiğini düşün. Eğer biraz sakin olur ve hayat dolu olmayı başarırsan yakın zamanda biten ilişki ardından gerekli toparlanmaları elde etmeyi başarabilirsin. Tabi ki bu süreçler için biraz dikkatli ve sabırlı olmakta fayda var. O halde içinde olan gücün artık farkına var ve hayatın daha güzel anlarında rahat bir şekilde yer alın. Her ne kadar son zamanlar içerisinde bir hayli sorun yaşamış olsan bile yakın zamanda her biri geride kalacak. İstediğin kadar farklı anlarda yer alabileceksin. Uzaklardan gelen bir sürpriz olduğunu ve bunun ile gelen hayatın her şeyi ile farklı anlarda olduğunu hissediyorum. En derinliklere kadar yer almak için biraz hızlı hareket etmeyi ve buna uygun can atmayı tercih etmelisin. İnsanlar ile yakın zamanda farklı etkileşimler ile yer alacak olduğunu hissediyorum. Yeni gelecek insanlara karşı hazırlıklı olun. Bu adamlar artık sizi mutlu etmek için çaba sarf edecek.

9 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu ciddi anlamda bir pişmanlık söz konusu ve anlatılmayan şeyler mevcut bir gün. Karşı karşıya gelmeye çekindiğinizi fark ettim. Sanki karşındaki insan sana karşı yaptığı hatalardan pişmanlık duyuyor ancak bunları sana anlatmaya çekiniyor. Biraz çekimser durduğunu ve insanlar ile arana mesafe koymaya çalıştığını söyleyebilirim. çok gözyaşı dökmüşsün. Özellikle son iki ayın senin için çok zor geçtiğini fark ettim. Yaşadığın duygusal problemleri kendin için daha da büyütmüş ve hayatı kendine zorlaştırmışsın. Öncelikle kendini sevmeli ve sana karşı yapılan her şeyi bir kenara koymanı tavsiye ediyorum. İnsanlara güvenmiyor ve affetmemeyi kendine yük ediyorsun. Affetmen o insanı tekrar hayatına almanı gerektirmez. Kendine yüklediğin yüklerden kurtulmalısın. bu adam ile konuşmalı ve onun ile söylemek istediğin her şeyi konuşmalısın. Bu sayede kendini daha iyi hissedebilir ve üstündeki yükten kurtulabilirsin. Sürekli kafanda dönüp duran düşünceler için yüzleşme yapman gerekli. Kendini bu konuşma sonrasında daha hafif hissedebilir ve bakış açını değiştirebilirsin. Hayatı pozitif yönleri ile ele almalı ve daha affedici bir tavır sergilemelisin. Özellikle en başta kendini affetmek yapacağın her şeyin başlangıcı olacaktır. Güzel bir gelecek tamamen senin elinde. İnsanlara karşı tutumların ile hayatına sen yön vereceksin. Aşk hayatının yoluna gireceğini ve mutluluğun seni bulacağını söyleyebilirim. Hak ettiğin mutluluk seninle olsun.

9 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu mantığınla hareket etmen gerektiğinin farkındasın. önemli bir yerden senin için şaşırtıcı dedikodu duyacaksın. Yakın çevrenden biri, iş hayatın için senin hakkında garip konuşmalar içinde olduğu gözüküyor. Bu durumda iş hayatında bazı değişikliklere gitmelisin. Üzülmek ya da küçük duruma düşmek istemiyorsan, yakın çevrende konuştuklarına dikkat etmelisin. Yakın iş çevrende köstebek olduğunu bilmeni isterim. Asla beklemediğin fakat burnunun ucunda gözüken bir hain, algılarını tümüyle değiştiriyor. Çünkü iç açıcı gelişmeleri beraberinde getirecek bu ayrılık. İş hayatında belki daha fazla çabalaman gerekecek fakat haini bulduktan sonra kendini kurtulmuş gibi hissedeceksin. Tüm kalbimle söylüyorum mantığın, ilerisi için bir anahtar konumunda. Çünkü yakın çevrendeki bu hain, oldukça önemli gelişmeleri atlatmanı sağlamış. Bu belki de göz önünden düşmene neden oldu… İlerisi için sadece mantığını dinlemeli ve işine odaklanmalısın. İş hayatındaki getirilerin fazla olmadığı ve ümitlerinin yavaş yavaş yitip gittiğini görüyorum. İş hayatına yön vermekte zorluk çekmemek için kendine yapılacaklar listesi hazırlayabilir, bu koşullarda hareket etmeye özen gösterebilirsin. Son olarak yapılan tüm eleştirilerin haklı olabileceğini unutma. Eğer kendine bir ajanda alıp iş hayatında düzenli olursan, güzel kapılar ardına kadar açık olacak. Gözden düşmek, kendinden emin ve temiz başlangıç yapmayı beraberinde getirir. İş hayatında daha emin adımlarla yürüyeceğinden şüphem yok.

9 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu hayatında çok durgun bir dönemde yer aldığını hissediyorum. Bu kadar durgun olmak pek de sana yakışmıyor diyebilirim. Bu ara aslında yapısal olarak çok enerjik bir kişi olduğunu gösterdiği gibi bir yandan da hayata yeniden odaklanman gerektiğine eder. Ne kadar çok odaklanırsan yakın zamanda ona göre kurtulacak ve birçok sorunu geride bırakmayı başarabileceksin. Aşk hayatındaki kırgınlıkları yakın zamanda üzerinden atacak olduğunu hissediyorum. Çünkü eskileri ve geçmişi tozlu raflara kaldırmak için en uygun zamanda yer aldığını görüyorum. Biraz daha sabırlı olun ve her şeyden rahat bir şekilde kurtulmak için içinde yer alan gücü ortaya çıkarın. Bu ara yeni biri ile tanışacak olduğunuz haberini veriyor. Bu kişi ile çok farklı birliktelikler kurmak için en uygun zamanda olduğunu hissediyorum. Bedensel olarak çok farklı noktalarda olacaksınız. Kilo alma durumlarınız varsa bu ara hayatınıza alacak olduğun kişi ile birlikte spora gitmeyi tercih edebilirsiniz. Kariyer hayatını da biraz ihmal eden bir yapın olduğunu görüyorum. Bunları ihmal etmek ilerde her şeyin üst üste binmesine neden olabilir. O halde hemen ayağa kalkmak için içindeki gücü ortaya çıkarmakta fayda olabilir. Ardından zaten aşk dolu günler yakın zamanda mutlu anların bir anda yanınızda olmasına fayda sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.