1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Yine Herkesi Üzecek Olaylar İle Geliyor…
9 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Yine Herkesi Üzecek Olaylar İle Geliyor…

9 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Yine Herkesi Üzecek Olaylar İle Geliyor…

9 Mayıs 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman yine herkesi derinden etkileyecek olan olaylar ile gelmeye devam ediyor. Tam kapanma dönemlerinde herkesin eve kapanmak zorunda kalması, astrolojik dengelerin bu kadar zorlu geçmesi herkesi yoracak gibi. Ben evrene verdiğim pozitif enerji ile tüm burçların gün içerisinde yaşama ihtimali olan durumlara odaklanıyorum.

A+A-

9 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu ilişkinizde son derecede neşeli ve eğlence dolu olan tarafsınız. Hayatınızdaki kişinin tüm dert ve streslerini üzerinden alabilecek güçtesiniz. Bu özelliğiniz sayesinde hayatınızda olan kişiye ciddi anlamda güç olmayı da başarıyorsunuz. Karşılıklı iletişim yönünüzün son derecede güçlü olması sayesinde bu durumdan oldukça memnun kalıyorsunuz. Zaman zaman bazı yanlış anlaşılmalar olsa da karşılıklı iletişim gücünüz sayesinde bu sorunların üstesinden çok kolay bir şekilde gelebiliyorsunuz.

9 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu etrafınızdaki insanların sözlerine son derecede dikkatli davranmanız gerekecek. Her şey oldukça güzel giderken bir anda atabileceğiniz yanlış bir adım ilişkinizin sonlanmasına bile neden olabilir. Bu durum etrafınızdaki insanların ilişkiniz hakkına yapacakları yorumlardan kaynaklanabilir. İlişkinizi mümkün mertebe kendi içinizde yaşamanız gerekecek. Aksi halde etraftaki negatif enerjileri ilişkinize çekeceksiniz. Maddi anlamda bu ara her şeye karşı dikkatli olmak gerek. Biraz tedbirli olmak ilerleyen süreçler içerisinde bol kazanç durumlarını beraberinde getirecek.

9 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu geçmişinizde son derecede depresif zamanlar yaşadığınızı gösteriyor. Özellikle de hayatınızda yapmış olduğunuz yanlış insan seçimleri ciddi anlamda pahalıya patlamış. İnsanların zarar vermelerine göz göre göre izin vermişsiniz. Yaşadığınız olaylar ardından kendinizi bir süre içinize kapatma gereği görmüşsünüz. Ancak bir zaman sonra bu düşüncelerden arınmış ve hayatın yeniden tadını çıkarmaya başlamışsınız. Yaşadığınız kötü olaylardan ders alarak gelecek hayatınızı şekillendirmek adına temeller atmışsınız.

9 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu aşk hayatınızda birtakım sorunlar yaşıyor olsanız da çabalarınızın karşılığını almasını biliyorsunuz. Hayatınızdaki kişi birtakım konularda anlamak istemese de gerçekleri bu kişiye göstermeyi başarıyorsunuz. Gücünüzü ilişkinize en iyi şekilde harcamasını biliyorsunuz. Ancak bunu yaparken hayatınızda başka konulara yeterince iyi şekilde odaklanmıyorsunuz. Bunu yapmaya devam ederseniz hayatınızda diğer konulardan geri kalmaya devam edeceksiniz. Bunun sonuçları ağır olabilir.

9 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu yakın zamanda hayatınızdaki kişiden oldukça hoş sürprizler göreceksiniz. Ansızın yaşayacağınız duygusal ve romantik anlar ayaklarınızı resmen yerinden kesecek. Birlikte geçireceğiniz bu romantik zamanlarda kendinizi bir hayli önemli ve değerli hissedeceksiniz. Hayatınızdaki kişinin verdiği değeri bu kadar iyi bir şekilde göstermesi kendinize olan gücünüzün artmasını sağlayacak. Bu sayede hayata da çok daha iyi bir şekilde odaklanacaksınız. Hayatınızdaki başarılarınızla çok daha mutlu olacaksınız.

9 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu geçmişte ipleri tamamen elinizden bırakmışsınız. Kendinizi hayatın akışında hep olumsuz yönlere bırakmışsınız. Bu nedenle sanki bir akıntı içerisinde savrulup gitmişsiniz. Ancak hayatınıza giren kişi sayesinde bu akıntı içerisinden kurtulmayı başarmışsınız. Çekip çıkardığı bu akıntı ardından yeniden tutunmak kendinizi çok iyi hissetmenize neden olmuş. Hayatınızda olan bu kişi sayesinde yeniden hayata tutunmuş ve tüm dertlerinizi unutmayı başarmışsınız.

9 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişiyle aranızda meydana gelebilecek sıkıntılar konusunda temkinli olmanız gerekecek. Çünkü hiç beklemediğiniz bir anda tahmin bile edemeyeceğiniz bir şekilde yanlış anlaşılacaksınız. Bu konuda kendinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekecek. Kendinizi doğru ve etkili bir şekilde anlatmayı başardığınız zaman her şeyin son derecede güzel olmasını sağlayacaksınız. Hayatınızdaki kişinin bakış açısını yine aynı hale getireceksiniz. Aranızdaki meseleleri hallettiğiniz zaman yine son derecede romantik ve iki iken bir olduğunuz ilişkinizi yaşamaya kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

9 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu geçmiş dönemde çok güzel işler başardığınız anlamına gelmektedir. Çevrenizde adeta bir ay gibi parlayarak etrafınızdaki insanların dikkatlerini üzerinize çekmeyi başarmışsınız. Etrafa yaymış olduğunuz bu güzel enerji sayesinde insanların büyük bir hayranlıkla bakakalmalarını sağlamışsınız.  Böyle bir dönemde hayatınızda birisinin olması da ilişkinizde oldukça etkili bir kişi olmanıza neden olmuş. Hayatınızdaki kişinin duyduğu hayranlık sayesinde kendinizi çok iyi hissetmişsiniz.

9 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu aşk hayatınızda birtakım sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Şuan için bir sorun görünmüyor olsa bile karşı tarafın birtakım sorunları olacak. Aranızdaki iletişimi giderek kaybediyorsunuz. Hayatınızdaki kişinin istek ve beklentilerini yeniden gözden geçirmeniz gerekecek. En başta nasıl birisi iseniz yine aynı havanızda olmanızı isteyebilir. Özellikle de davranışlar konusunda son derecede hassas bir dönem içerisindesiniz. Her iki taraf da akıllarında soru işaretleri oluşturmaya son derecede meyilli bir dönem içerisinde.

9 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu gelecek zamanda güzel gelişmeler yaşamaya hazır olun. İlişkinizde her ne kadar belirli sorunlar çıksa da neşeli kişiliğiniz sayesinde bu sorunların üstesinden geleceksiniz. Hayatınızdaki kişinin de neşesini neşeniz sayesinde yeniden kazanmasını sağlayacaksınız. Böylelikle de ufak bir sallantı yaşayan ilişkinizin yeniden sağlam bir hal almasına neden olacaksınız. İlişkiniz için vereceğiniz emeklerin karşılığını çok daha iyi bir şekilde alacaksınız. 

9 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu geçmiş hayatınızda ilişkileriniz için hep kendinizden ödün vermek zorunda kalmışsınız. Bu durum da ciddi anlamda sinirsel açıdan yıpranmanıza neden olmuş. Sürekli olarak fedakârlıklar göstererek ayakta tuttuğunuz ilişkileriniz gün gelince karşı tarafın nankörlükleri nedeni ile yine bitme durumuyla son bulmuş. Ancak son olarak hayatınıza giren kişiyle aranızda böyle bir ilişki olmamış. Yine de ona karşı da birtakım fedakârlıklar gösterme meyillinde olmuşsunuz.

9 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu şu an yaşadığınız ilişkide yine tam anlamıyla sözünü geçirmeyi beceren taraf olamamışsınız. Bir karar alınacak olduğunda hep son söz hayatınızda olan kişiye bağlı kalıyor. Bu durum şimdilik bir sorun teşkil etmede de gelecek vadede canınızı sıkabilir niteliklere gelmeye kadar ilerliyor. İlerleyen günler içerisinde farkındalığa vararak ilişkinizde söz sahibi olabilmek adına elinizden geleni yapacaksınız. Bunun sonuncunda da karşı tarafa karşı daha baskın olamasanız da eşitliği sağlamayı başaracaksınız. Böylelikle de sorunların es geçtiği güzel bir ilişki yaşamaya devam edeceksiniz. Ancak bunu yapmayı beceremezseniz ciddi anlamda canınızı sıkacak olan sorunlar ile karşı karşıya kalacaksınız. İlişkiniz bitme noktasına dahi gelebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.