1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. 81 ilde acil kod gönderildi! İŞKUR 9.500 TL maaşla 120 BİN personel alımı yapacak! KPSS şartsız 18-40 yaş arası başvurabilir!
81 ilde acil kod gönderildi! İŞKUR 9.500 TL maaşla 120 BİN personel alımı yapacak! KPSS şartsız 18-40 yaş arası başvurabilir!

81 ilde acil kod gönderildi! İŞKUR 9.500 TL maaşla 120 BİN personel alımı yapacak! KPSS şartsız 18-40 yaş arası başvurabilir!

İŞKUR güncel iş ilanları iş arayanlar tarafından sık sık takip ediliyor. Özel sektör İŞKUR vasıtasıyla 199 bini aşkın personel arıyor. Binlerce insanın aradığı işi bulmasına vesile olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı yeni işçi alımı ilanlarını açıkladı. Özel sektördeki açık işler internet sitesinden basitçe görülebiliyor. Kurum yeni istihdamlar sağlarken aynı vakitte iş arayan...

A+A-

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı yeni işçi alımı ilanlarını açıkladı. Özel sektördeki açık işler internet sitesinden basitçe görülebiliyor. Kurum yeni istihdamlar sağlarken aynı vakitte iş arayan kişilerin işe yerleşmesi sürecinde de yardımcı olmaktadır.

İşte Ekim ayı İŞKUR personel alımı detayları...

Ekim ayında incelediğimiz ilanlara göre en çok alımın yapılacağı sektörler beden işçisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, büro memuru, gazaltı (mıg-mag) kaynakçısı, makineci, ön muhasebeci, satış danışmanı, temizlik görevlisi olduğu görülüyor. İŞKUR'un internet sitesinde bilgilerinizi doldurarak tüm sektörlerde yer alan ilanlara kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. En çok alım yapılacak sektörler ve personel alım sayısı kapsamlı bir şekilde haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İŞKUR 9 ayda 1 milyon kişiyi işle buluşturdu.

En çok işe yerleştirme imalat alanında oldu. Halen özel sektör için 119 bin personel aranıyor. İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Eylül'de 103 bin 975, bu yılın Ocak- Eylül döneminde 1 milyon 23 bin 350 kişinin istihdamına aracılık etti.
İşe yerleştirmelerde 170 bin 341 kişiyle İstanbul ilk sırada yer aldı.
İstanbul'u sırasıyla 81 bin 313 kişiyle Ankara,
57 bin 401 kişiyle İzmir,

47 bin 68 kişiyle Kocaeli,
44 bin 721 kişiyle Bursa,

35 bin 778 kişiyle Antalya ve 30 bin 941 kişiyle Adana izledi.

En az işe yerleştirmeye aracılık edilen il 464 kişiyle Hakkari olurken; Hakkari'nin ardından Ardahan, Bayburt ve Kilis sıralandı.

Ocak-Eylül döneminde sektörler itibarıyla en fazla işe yerleştirme sanayi sektörünün imalat alanında olurken, mesleklere göre en fazla işe yerleştirme sırasıyla satış danışmanı/uzmanı, turizm otelcilik elemanı ve konfeksiyon işçisi mesleklerinde gerçekleşti.

Halen İŞKUR'da 119 bin açık iş bulunuyor.

İŞKUR PROFİLİ NASIL OLUŞTURULUR?

İŞKUR profil oluşturma işlemleri için İşkur'un resmi internet sitesine giriş yapmak ya da İşkur merkezlerine başvurmak gerekmektedir. İşkur'a kayıt olarak meslek ve eğitim özelliklerine göre en uygun işi bulmak mümkündür.
İşkur profili oluşturmak için izlenmesi gereken adımlar:

Online olarak İşkur profili oluşturmak için İşkur'un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresine giriş yapılması gerekmektedir.

Siteye giriş yapılmasının ardından sayfanın sol tarafında bulunan internet şubesi alanına tıklanması gerekmektedir.

Bu alan üzerinden İşkur E-Devlet şubesine tıklanması gerekmektedir. Bu alan üzerinden kayıt sayfası açılmaktadır.

Bu sayfa üzerinden sayfanın sol tarafında bulunan İş Arayan bölümüne tıklamak ve oradan da Üye Ol kısmına tıklamak gerekmektedir.
İş arayan için üyelik bilgilerini girdikten sonra sayfada yer alan üyelik sözleşmesini okumak ve kabul etmek gerekmektedir.

Daha sonra kimlik bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde girilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum