1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. 81 İl İçin Son Dakika Duyurusu Yapıldı: Paralar Hesaplara Yatırılıyor E-Devlet’ten Kontrol Etmeyi Unutmayın...
81 İl İçin Son Dakika Duyurusu Yapıldı: Paralar Hesaplara Yatırılıyor E-Devlet’ten Kontrol Etmeyi Unutmayın...

81 İl İçin Son Dakika Duyurusu Yapıldı: Paralar Hesaplara Yatırılıyor E-Devlet’ten Kontrol Etmeyi Unutmayın...

Milyonlarca evde bakım maaşı alan vatandaşı merakla beklediği ödemeler hesaplara aktarılmaya başladı. 24 Aralık 2021 tarihi ile o illere maddi katkı ücretleri yattı. . Evde bakıma muhtaç hasta, yaşlı ve engeli bulunan yurttaşların bakımını üstlenen yakınlarına yatan evde bakım ödemeleri yatırılmaya başlandı.

A+A-

Milyonlarca evde bakım maaşı alan vatandaşı merakla beklediği ödemeler hesaplara aktarılmaya başladı. 24 Aralık 2021 tarihi ile o illere maddi katkı ücretleri yattı. .

Evde bakıma muhtaç hasta, yaşlı ve engeli bulunan yurttaşların bakımını üstlenen yakınlarına yatan evde bakım ödemeleri yatırılmaya başlandı. Evde bakım aylığı alan yurttaşlar paralarının yattığını nereden sorgulayacak? Peki 24 Aralık 2021 tarihinde evde bakım aylığı hangi illere yattı?

Evde Bakım Ödemeleri Hangi İllere Yattı?

Bakıma ihtiyaç duyan engelli ve hasta yurttaşların bakımını üstlenen yakınlarına devlet her ay destek vermeye devam ediyor. Her ayın 15’i ve 30’u arasında yatan maaşlar bazı durumlarda erken yatabiliyor. Evde Bakım aylığı Aralık ayı ödemeleri o illere yatmaya başladı.

Evinde hasta, yaşlı ve engelli yurttaşlara devlet tarafından ödenen aylık gelir Edirne, Tokat, Çanakkale, Ordu, Diyarbakır, Antalya, Karabük, Osmaniye, İstanbul, Zonguldak, Uşak, Kocaeli, Balıkesir, Konya, Samsun, Niğde, Bilecik, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Manisa, Sakarya, Malatya, Çorum, Bursa, Gaziantep, Giresun, Eskişehir, Adana, Aksaray, Düzce, Kayseri, Hatay ve İzmir illerine yattı diğer illere de önümüzdeki günlerde yatması bekleniyor.

Evde Bakım Aylığının Yattığını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Evde bakım aylığı e-Devlet aracılığıyla sorgulanabiliyor. Evde bakım aylığı ödemelerini sorgulamak için E-Devlet arama motoruna ‘Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama’ yazılarak sorgulama yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum