1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!
8 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!

8 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!

8 Ocak 2021 burç yorumları kimlerin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacak bir an önce odaklanmak istiyorum. Sizler için evrene tüm pozitif enerjimi verecek ve her burcun gün içinde yaşaması muhtemel olan durumları değerlendireceğim. Gelin, tüm burçlara beraber bakalım.

A+A-

8 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu evinizde misafirleriniz varsa artık onlardan sıkılmış olabilir, bir an önce gitmelerini isteyebilirsiniz. Evinizde size hüküm vermeye çalışmaları sizlerin canını sıkıyor olduğunu görüyorum. Bu durum karşısında sakinliğinizi korumak aslında sizlerin yararına olabilir. Herkesin gerçek yüzünü görebilir, insanlar ile aranıza gerekli olan mesafeleri koyabilirsiniz. Herkesten yorgun bir şekilde hayatınıza devam etmeniz ilişki hayatınızın da yolunda gitmemesine neden olacak. Bu noktalarda sakin kalmak her alanda başarılı olmanıza yardım edeceğini görebilirsiniz. Çevrenizden gördüğünüz bunalımdan dolayı hayatınızda olan kişiye durduk yere yüklenmeniz söz konusu olacak. Bu noktalarda aslında biraz daha sakin kalmanız ve suçu olmayan insanlara yüklenmemeniz gerebilir. İnsanların canlarını sıkmak yerine onlar ile mutlu beraberlikler kuracaksınız. Saç şeklinizden sürekli aynı modeli kullanmaktan sıkılmış olabilirsiniz. Bu süreçlerde kendiniz için yeni bir imaj yapmanız söz konusu olabilir. Sürekli gittiğiniz ve saçlarınız için yardım aldığınız kişiden yeniden bir yardım isteyeceksiniz. Bereketinizin azaldığınızı hissediyor olabilir, hayatınızda bir şeyleri yoluna sokmak için uğraşıyor olabilirsiniz. Biraz daha sabır ile bekler ve emeklerinizi verirseniz aslında her şey çok kısa sürede yoluna girecek. Aile bireylerinden fikir olarak anlaşamadığınız kişiler yer alabilir. Bu noktalarda sakin kalmayı başarmanız gerekiyor. Onların düşüncelerine de önem vermeli, sizlerde ne istediklerine bakmanız yeterli olacak. Bu aralar bunalım halinde olmanız da söz konusu olabilir.

8 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatınızda bazı durumlardan yorulmuş ve farklı evrelerde yer almak istiyor olduğunuzu hissediyorum. Ne kadar insan tanıdıysanız her birinin sizi üzdüğü ve asla birinin e hak ettiğiniz değeri vermediğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu noktalarda aslında hatanın bir kısmının kendinizde olduğunun da farkına varabilir, ne yapmam gerekiyor diye düşünebilirsiniz. Aslında hak edene hak ettiği kadar değer verirseniz sonunda siz üzülen taraf olmazsınız. Biraz denge korumanız gerekebilir. İnsan ilişkilerinde çok sıcak kanlı bir yapınız var olduğunu hissediyorum. Herkesi kendiniz gibi sanmayı da bırakabilir, gerekli mesafeyi koruma yollarına gidebilirsiniz. Hayatınızda olan kişi ile bu ara farklı bir noktada kesişim yaşayacaksınız. Sizlere karşı bir sürpriz hazırlayabilir ve bunun sevinci ile birçok sorunu geride bırakabilirsiniz. Bu kadar güzel olan sürpriz ile sizler de karşınızda olan kişiye sevginizi tam gösterebilir uzun vadeli birliktelikler için kolları sıvayabilirsiniz. Hayatınızda yorgun zaman dilimleri de baş gösteriyor. Biraz sakin bir yapınızın olması bu zamanları geride bırakmanız için en büyük yardımcınız olacak. Hayatınızın farklı dönümlerinde olduğunuzu anlamanız çok da uzun sürmeyecek. İş anlamında olumlu haberlerin kapınızı çalması an meselesi olabilir. Sizleri arayacak ve yanınızda yer almak isteyecek bir kişi ile güzel bir iş kurabilir, karlı anları elde edebilirsiniz. Bu ara sağlık sorunları baş gösterecek. Kendinizle normalden daha çok ilgilenmeniz ve sağlığınız ile ilgili konuları ihmal etmemeniz gerekiyor.

8 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu hazan dolu anlar sizler için kapınızı çalabilir. Bu süreçlerde biraz daha sabır ve sükunet gereken zamanlar geliyor olması sizleri korkutmasın. Mutlu olmak için hayatınızda yer alan kişi ile biraz daha vakit geçirmeniz gerekiyor. Hem onun için hem de kendiniz için hayatınızdan biraz daha fazla zaman açabilirsiniz. İstediğiniz kadar başarılı olacağınız günler sizler için gelen bir telefon ile hayatınıza gelecek. Hayaller ile yaşamayı tercih eden yapınız olduğunu görüyorum. Buna bir dur demeniz de gerekebilir. Gerçek hayata geçmek için insanlar ile biraz iletişim kurmanız aslında yeterli olacak. Daha uygun olan günler biraz daha pozitif bir şekilde yaşamayı öğrendiğiniz an gelebilir. Sabırlı olmayı göz ardı etmemeye çalışmalısınız. İnsanlar ile iç içe olmaktan sıkılabilir, farklı etkinliklere geçmek isteyebilirsiniz. İnsanlar ile olmaktansa yalnız kalmak bile sizlere iyi gelecek. Hayatınızda olan kişi ile hayatınızın baharını yaşamak istiyor olabilirsiniz. Ona karşı biraz daha fazla zaman ayırmak farklı anların sizlere gelmesi için yardımcı olacak. Bu güne kadar emek verdiğiniz ne varsa bu ara kısa süre içerisinde tek tek sahibi olacaksınız. Aile bireylerinden bir tanesinin sizlerden gelecek bir yardıma ihtiyacı olabilir. Sakin yapınızı korumanızda fayda olacak. Onlar ile vakit geçirebilir, hayatınızın büyük bir bölümünü onlara ayırabilirsiniz. Böylece aranızdaki bağların daha güçlü bir halde olmasına yardımcı olacaksınız. Gelecek bir haberiniz olabilir ve bu haber sizlerin derinden etkilenmesine de etki edecek.

8 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu güzel ve güneşli bir günde hayatınızda birçok farklı konuda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda içine kapanık bir hal almanız sizlerin yorgun ve bitkin düşmenize neden olmuş. Bu süreçleri de geride bırakacağınız zaman dilimleri yakında kapınızı çalacak. Her şey için sabırlı olmalı, gelen kötü günlerin de yakında geride kalacağını bilmeniz gerekiyor. Hayatınızda olan kişiye karşı ön yargılı biri olabilirsiniz. Bu şekilde devam etmeniz ilişkiniz için kötü süreçlerin gelmesine neden olacak. Biraz sakin olmak ve sükuneti korumak sizler için faydalı olabilir. Hayatınızda gelmesi uygun olan anlar için rahat bir şekilde yer alacaksınız. Farklı duygularda olmak sizlerin moral bozuklukları yaşamasına etki edecek. Biraz olaylara karşı pozitif odaklanmayı tercih etmenizde fayda olabilir. Haftanın başlayan günlerinde üzerinizde bir ağırlık olabilir. Biraz dinlemek isteyebilir, ayağa yeniden kalkmak için kendinizde bir güç arayabilirsiniz. Aslında biraz dilenmeyi başarabilirseniz, bu ara daha rahat bir nefes alacaksınız. Hayatınızdaki insandan karşı sizlere gelecek bir sürpriz olacak ve farklı bir duyguya bürüneceksiniz. Onun ile mutlu bir birliktelik için kafanızdaki düşüncelerden kurtulmanız dikkatleri çekecek. Son zamanlarda gereğinden fazla gereksiz harcamalarda bulunmanız söz konusu. Bu kadar çok harcama yapmak ister istemez sizlerin çöküntüler ile yüzleşmek zorunda kalacağınız günlere sizleri götürebilir.

8 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu aileniz ile son zamanlarda bir hayli ayrı kalmış ve ne kadar üzüldüğünüz hayatınızın en derinliklerinde kendini belli etmiş. Onlara karşı bir özlem duygusu, bir hasret taşımanız söz konusu. Bu noktalarda hayatınızda bir düzen kurmayı ve ardından onlara vakit ayırmayı tercih etmelisiniz. A dan z ye kadar kaç kişi varsa ailenizde her biri için ayrı vakit ayırmanızın söz konusu olduğu zamanlarda olabilirsiniz. Artık onlar ile yan yana olmak sizlere beklediğinizden daha iyi gelecek. Maddi konuda farklı beklentileriniz olabilir. Sizlerin beklediği paraların gelmesi biraz daha zaman alacak. O para elinize geçene kadar hayatınızdaki önemli vermeniz kararları ona göre almamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer gelmesi beklediğinizden de uzun sürerse hayal kırıklıkları ile karşılaşmanız söz konusu. Hayatınızda olan kişi ile uzun bir yola çıkmak istiyorsunuz. Eğer planları kurabilir ve bu yola çıkarsanız hayatınız için birlikte önemli kararlar verebilirsiniz. Evlenmek için harekete geçebilir ve bir ömür yan yana olmak için farklı kararlar söz konusu olacak. Kariyer hayatınızı bu ara biraz haddinden fazla ihmal ettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. İlerleyen süreçlerde her şeyi bir anda yapmak zorunda kalmamak adına bir an önce harekete geçebilirsiniz. Şu an istediğiniz kadar emek vermeyi başarırsanız sonralarda rahat bir şekilde kariyer basamaklarını tırmanmanız söz konusu olacak.

8 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu artık her şeyi bir kenara bırakıp uzun bir tatile çıkma isteği ile yanan biri olduğunuzu göreceksiniz. Hayatınızda her zaman kendinizden önce başka birilerinin gelmesi bu süreçlerde sizlerin yorgun düşmenize neden olacak. Artık diğer insanları kendinizden önde tutmak yerine sadece kendinizi düşünebilirsiniz. Bu durum ardından kafanızda yer alan sorunların da hızlı bir şekilde sonuçlanmaya başladığını göreceksiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden kısa süre içerisinde elinize bir para gelecek. Bu para ile her ne kadar tüm borçları kapatamayacak olsanız bile sizlerin maddi anlamdan iyi bir şekilde rahatlamasına yardımcı olacak. Bu parayı ziyan etmek yerine birikim amaçlı ya da borçlarınızı ödeme amaçlı kullanmayı tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınız tarafında sürekli bir plan kurulabilir ve sizlerin haberi olmadan sizleri de bu plana dahil edilebilirsiniz. Bu noktalarda içinizden geldiği gibi davranmanız gerekiyor. Her şeye emri vaki yapmalarına izin vermek yerine canınız o an ne istiyorsa onu yapabilirsiniz. Hayatınızda olan kişinin sizlere karşı olan tutumları her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Size tutku ile bağlı olması yakın zamanda artık ciddi bir yola girme isteklerini beraberinde getirecek. Ona karşı olan saygı ve sevginizi her an korumayı başarırsanız hayatınızın kalan kısımlarında onlar ile oldukça mutlu olacaksınız. Maddi konularda beklentileriniz kariyer hayatınızın her an daha iyiye gitmesi söz konusu olabileceği için o da paralel olarak artıyor olduğu dikkatimi çekiyor.

8 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu biraz tutumlu olmayı tercih edebilir ve elinizde olan paraları birikim için bir kenara atabilirsiniz. Bu sayede aslında ilerleyen günler içerisinde dahi sorun yaşamadan maddi konularda rahat edebilirsiniz. Yurt dışı kaynaklı bağlantılarınız ya da gelmesini istediğiniz bir haber olduğunu hissediyorum. Kariyer hayatınız için gerçekten önem arz eden bir durum da olabilir. Hiç beklemediğiniz birinden bu işleriniz için gelecek bir haber ile oldukça mutlu olabilir ve sevinçten ağlayabilirsiniz. Sağlık için her şeye dikkat ettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Fakat her şeyi kafanıza takan bir yapınız varsa bu önce ruhsal olan çöküntülere, ardından da fiziksel olan rahatsızlıklara yerini bırakabilir. Olayları biraz akışına göre yaşamayı başarabilirseniz istediğiniz sonuçlar sizler için gelecek. Hayatınızın farklı dönüm noktalarında olmanız söz konusu olacak. Sakin bir şekilde her olaya yaklaşmanız güzel bir şekilde gelen günlerin de mutlu etmesine olanak sunacak. Aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz haksızlıklara uğradığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ama merak etmeyin. Her ne olursa olsun adalet er ya da geç yerini buluyor. Bu yaşadığınız haksızlıklar yakın zamanda son bulacak. Aslında ne kadar güzel bir kalbiniz olduğunu ve bu güzellikle ruh eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlayacak. Böyle güzel sevginin herkese nasip olmayacağını anladığı gün sizin değerini her zamankinden daha çok anlayacak. Bunun haberini verebiliyor olmak beni gerçekten çok mutlu etti şu an.

8 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu her ne kadar normal hayatta ikisi biri birinden çok bağımsız olan yapınız olsa bile sizin hayatınızdaki şimdiki zamanı ve geleceği belli ediyor. Bir yandan şimdiki zamanda kırgınlıklar içinde olduğunuzu bir yandan da gelecek zamanda ne kadar yüzünüzde güller açtığının habercisi oluyorlar. Kısacası üstten geçmek gerekirse hayatınızda yer alan sorunlar kısa sürede son bulacak. Ve her şeyi ile yerini güzel günlere bırakacak. Ruh eşinize ne hissettiğinizi ve duygularınızı tam olarak ifade etmeniz için en uygun zaman. Kırgınlıkları anlatın ve yerini güzel günlere bırakmasını bekleyin. Aslında hayatımızda her ne kadar istemesek bile yolunda gitmeyen durumlara işaret eder. Elimizde tutmak için çok çaba sarf ettiğimiz durumlar bazen ters tepebilir. Ruh eşiniz ile öyle bir noktaya geliyor olduğunuzu görüyorum ki adeta birbirinize karşı jilet gibi keskin olduğunuzu hissediyorum. Bu kadar kıran ya da üzen olmak yerine aslında bir taraf alttan alsa sorun olmayacak gibi. Ama her iki tarafın da oldukça sinirli bir yapısı olduğunu hissediyorum. Bu sinirli yapıya bir an önce son verilmezse sonralarda yerini pişmanlıklara bırakabilir. Aşık olduğunuz insana hala sahipken onun elinizden kaçmasına izin vermeden sahip çıkmayı denemelisiniz. Aslında bu kırgınlıkların da yakın zamanda son bulacağına şahit oluyorum. Eğer hem kalbinizi hem de mantığınızı aynı anda dinlemeyi başarabilirseniz hayatın güzelliklerinin tadına varabileceksiniz. Artık birçok duygunun sizin yanınızda yer aldığı ve her şeyi sonuna kadar hissedeceğiniz günlerde olacaksınız.

8 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu aşk hayatınız için ne kadar emek verseniz bile sürekli farklı pürüzler çıktığını görüyorum. Bu noktada aslında her hatayı karşı tarafta aramak yerine biraz öz eleştiri yapmanız gerekebilir. Asla sizi eleştirmek istemem ama ortada bir sorun varsa hata her zaman çift taraflı olur. Kimse kimseye durduk yere hata yapmaz. Önce sizin nereden gelen bir hatanız olduğunu bulmanız gerekiyor. Ardından zaten her şey çorap söküğü gibi gelecek ve sorunsuz bir hayata sahip olacaksınız. Burada dikkat edilmesi gereken anahtar kısım sadece biz nerede hata yapıyoruz onu bulmakla başlamadı. Bulduğunuz an güzellikler de yakanızı bırakmayacak müjdesini vermek isterim. Ruh eşinizin sizi kırdığının farkına varacağı ve bunları toparlamak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder. Sizden af dilediği an kalbinizle kabul edebilirseniz her zaman mutlu olacaksınız. Ondan gelecek en ufak bir habere ve tatlı bir sürprize ihtiyacınız olduğunu hissediyorum. Onun bu kadar ilgisiz kalmasını yanlış anlıyor da olabilirsiniz. Hem aile hem de iş hayatında bu ara yansıtmadığı sorunlar olduğunu görüyorum. Bu yüzden anlayışı elinizden bırakmamanız sizin için daha yararlı olabilir. Ruh eşinizin aile hayatında yolunda girmeyen durumlar olduğunu da görüyorum. Bu anlarda biraz üzerine gitmek yerine ona karşı yapıcı olmayı tercih etmelisiniz. Zaten birilerinden yana derdi varken bir de sizin üzmeniz onu daha çok yorabilir. Destek olmanız gereken zamanlardasınız.

8 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu olumlu bir haber alacağınızı gösteriyor. Eğer beklediğiniz bir haber varsa bu haberin olumlu şekilde sonuçlanacağı anlamına da gelmektedir. Alacağınız haber her ne olursa olsun son derecede mutlu olmanıza neden olacak. Aslında da elinize güzel fırsatlar geçecek demektir. Eğer elinize geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmeyi başarırsanız hayatınıza harika bir döneme gireceksiniz. Eğer düşündüğünüz işler varsa bu dönemde düşündüğünüz işleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Bu işler için de elinize geçen fırsatları değerlendirerek almak istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Oldukça sıkıntılı dönemler içerisinden geçmişiniz. Bu sıkıntı aşk konularında oldukça başınızı ağrıtmış. Bir süre daha bu konular başınızı ağrıtmaya devam edecek. Canınız çok fazla sıkılacak ve hatta bazen kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedeceksiniz. Bunun anlamı da kötülüğünüzü isteyen insanların bulunmasıdır. Bu kişileri hemen bularak etkisiz bırakmak için fikirler düşünmeniz gerekecek. Aksi halde canınızı bir de bu kişiler ciddi anlamda sıkmayı başaracaklar. Bu kişileri en kısa süre içerisinde devre dışı bırakmanız gerekecek. Aksi halde sonuçları son derecede can sıkıcı olacak. Yakın zamanda elinize oldukça fazla miktara para geçecek. Elinize geçen bu para sayesinde öncelikle kendinize olan öz güveniniz daha da artacak. Yapmak isteyip de maddi konulardan dolayı yapamadığınız birçok şeyi yapma fırsatınız olacak. Elinize geçen bu parayı yaşam kalitenizi artıracak meblağda olacak.

8 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu etrafınızda kıskanç birçok kişi olduğunu görüyorum. Kıskanıldığınızı hissedeceksiniz. Kıskanç kişiler yakın arkadaş çevreniz içerisinde olabilirler. Bu kişiler iyiliğinizi istemeyen kişiler. Onları fark ettiğinizde aranıza mesafe koyacaksınız. Böylelikle de hayatınıza olumsuz etkiler getirmelerine izin vermeyeceksiniz. Bu ara üzüleceğiniz bazı durumlar yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Bu süreçlerde üzüleceğiniz konunun aşk hayatınızda yaşadığınız sallantılı dönemler olduğunu görüyorum. Bu konuda başınızı ciddi anlamda ağrıtacak meseleler olacak. Bir süre kötü bir dönemden geçeceksiniz. Ancak bu zorlu süreçten en güçlü şekilde çıkmayı başaracaksınız. Yakın zamanda kötü niyetli insanların sevdiğiniz birisine kötülük yapacağıdır. Bu durum da oldukça üzülmenize neden olacak. Ancak sevdiğiniz bu kişiye yardım edebileceksiniz. Böylelikle de yaşadığı durumdan kurtulmasını sağlayarak her şeyi düzeltmeyi başaracaksınız. Etrafınızda sahte dostluklarınız var. Bu kişiler her ne kadar yüzünüze gülüyor olsalar bile arkanızdan dedikodunuzu yapıyorlar. Yakın zamanda bu kişilerin gerçek yüzlerini göreceksiniz. Böyle sahte dostluklarla aranıza ciddi bir mesafe koyacaksınız. Bu süre içerisinde etrafınıza dikkat ederek bu kişiler bulmak adına gözünüzü dört açmanız gerekecek. Sallantılar yaşamış olan aşk hayatınız yeniden başınızı ağrıtacak sorunlar oluşturacak. Bu konularda kafanız ciddi anlamda karışacak. Ne yapacağınızı düşünürken etrafınızda yer alan sevdiklerinizden yardım almak isteyeceksiniz. Ancak etrafınızdaki kişilerin fikirlerini almak yerine iç sesinizi dinlemeniz gerekecek. Sevdikleriniz taraf tutacağından dolayı yanlış kararlar vermenize neden olacaklar.

8 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu mali kayıplar yaşayacağınızı gösteriyor. İlerleyen dönemlerde hesapta olmayan harcamalarınız olacak. Bu harcamalarınızın sonucunda maddi güçlük çekeceksiniz. Ancak kendinizi biraz daha sıktığınızda bu güçlüğün üstesinden kısa süre içerisinde gelmeyi başaracaksınız. Yakında hayatınızda bir takım değişiklikler yapacağınız. Eğer kafanızda hayatınıza dair değişiklikler yapmak varsa bunun için oldukça doğru bir zaman dilimindesiniz. Hayatınızda yapacağınız değişimler özellikle de ilerleyen zamanlarda hakkınızda oldukça hayırlı şekilde sonuçlanacak. Birkaç gün içerisinde kısmetinizin açılacağı bir döneme gireceğinizi gösteriyor. Bu karşınıza çıkacak olan fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmeyi başarırsanız son derecede karlı çıkacaksınız. Sallantılar yaşamış olduğunuz aşk hayatınız oldukça canınızı sıkmış. Ancak bu konu hakkındaki dilekleriniz en kısa süre içerisinde gerçekleşecek. Hayatınızda en çok dibe çekildiğiniz konunun bu olduğunu görüyorum. Ancak dileğinizin gerçekleşmesiyle birlikte yeniden kendinize gelecek ve yeni bir dönem yaşamaya başlayacaksınız. Üzerinden resmen karabulutlar geçmiş bir aşk geçmişiniz olduğunu görüyorum. Ancak karşınızdaki kişinin sevgisi gerçekten de çok büyük. Bu konuda kafanızda karışıklıkların olduğunu görüyorum. Yakın zamanda aklınızda yer edinmiş olan bu soru işaretlerinden tam anlamıyla kurtulacaksınız. Bu soru işaretlerinden kurtulmanız ile birlikte yeni bir döneme girecek ve son derecede mutlu olacaksınız. Hakkınızda boş iddialar atılacak. Bu asılsız haberler yüzünden bir süre canınız son derecede sıkılacak. Ancak hakkınızda ortaya atılan haberin asılsız olduğu anlaşılacak. Böylelikle bu durum hakkında üzüntü duymayı bırakacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.