1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Bir Anda Tüm Dengeleri Bozacak! 8 Kasım Ay Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?
8 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Bir Anda Tüm Dengeleri Bozacak!  8 Kasım Ay Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?

8 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Bir Anda Tüm Dengeleri Bozacak! 8 Kasım Ay Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?

Yavaş yavaş 2022 yılının sonuna gelirken bu yılın son Ay tutulması da bizi bekliyor. 8 Kasım'da Boğa burcunda tam Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ani ve beklenmedik olayları ve durumları karşımıza getirebilir. Bu tutulma ile 30 Nisan 2022'de başlattığımız işlerin bizi mücadeleye sürüklerken, hafta sonuna doğru ise bizi daha keyifli ortamlar bekliyor.

A+A-

Yavaş yavaş 2022 yılının sonuna gelirken bu yılın son Ay tutulması da bizi bekliyor. 8 Kasım'da Boğa burcunda tam Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ani ve beklenmedik olayları ve durumları karşımıza getirebilir. Bu tutulma ile 30 Nisan 2022'de başlattığımız işlerin bizi mücadeleye sürüklerken, hafta sonuna doğru ise bizi daha keyifli ortamlar bekliyor. Bu dönem büyük kararlar, önemli adımlar için destekli olmayacağız. Biraz daha sabır lütfen. Sakin kalarak, kendimizi akışa bırakarak bu haftanın üstesinden gelebiliriz.

8 Kasım 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Koç Burcu Günlük Yorumu: 8 Kasım’daki Ay tutulması beklenmedik para konularını karşınıza getirecek. Büyük harcamalardan uzak durun ve yatırımlarınızı doğru yere yapın. Bu aralar gördüğünüz rüyalar önemli olabilir, beklenmedik yerlerden önemli destekler de görebilirsiniz.

Ay Tutulmasının Koç Burcuna Etkisi

Tabiatınız dışında davranıp, sosyal medya üzerinden tanıştığınız farklı insanlarla bir araya geleceksiniz.

8 Kasım 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Boğa Burcu Günlük Yorumu: 8 Kasım’daki Ay tutulmasında heyheyleriniz tepenizde, sakin olmaya çalışın. Özel hayatınızda kendinizi riske atacak seçimler yapmayın. Bu hafta bolca sosyalleşin, arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle ilişkinizi istediğiniz noktaya çekebilirsiniz. 

Ay Tutulmasının Boğa Burcuna Etkisi
Tutulma burcunuzda gerçekleşecek. İlişkinizle ilgili uygulamak istediğiniz çözüm yolları, ilk adımı atma konusunda cesaret verecek. 

8 Kasım 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım İkizler Burcu Günlük Yorumu: 8 Kasım’daki Ay tutulması kadersel alanınızda gerçekleşecek. Beklenmedik olaylara açık olun. Bu dönem söylediklerinize, yaptıklarınıza ekstra dikkat edin. Seyahate çıkacaksanız ya da önemli bir karar alacaksınız bu hafta desteklenmiyorsunuz. 

Ay Tutulmasının İkizler Burcuna Etkisi
Tutulma döngüsünde en büyük amaçlarınızdan birisi de geçmişten gelen korkularınızı çözmek olacak. 

8 Kasım 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Yengeç Burcu Günlük Yorumu: 8 Kasım’daki Ay tutulmasında ani, hızlı, beklenmedik çevre değişimlerine ya da arkadaşlarınızın hayatında oluşacak bazı değişimlere hazır olacaksınız. Bu dönem herhangi bir borcun altına girmeyin ve tutulma zamanı önemli kararlar almayın.

Ay Tutulmasının Yengeç Burcuna Etkisi
Yeni gelişmelere açık olmak birtakım sürprizleri de beraberinde getirecek. Konfor alanınızdan çıkmak için birçok sebebiniz olacak. 

8 Kasım 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Aslan Burcu Günlük Yorumu: Kariyer hayatınız ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı bir tutulma yaşayacaksınız. Beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir ve nerede neyi hatalı yaptığınızı ya da başardığınızı görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru dinlenmeye vakit ayıracaksınız. 

Ay Tutulmasının Aslan Burcuna Etkisi

Aslan’ın burcunun son derecelerinde dünyaya geldiyseniz, tutulma döngüsünde uzun zamandır size ilgisini belli eden kişiye karşı adım atacaksınız.

8 Kasım 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Başak Burcu Günlük Yorumu: Eğitimle, ticari faaliyetlerle, hukukla, seyahatle, yabancı insanlarla ilgili hızlı haberler bu haftanın konusu. Eşinizin akrabaları alanında yaşanacak beklenmedik olaylara karşı bu tutulma zamanı dikkat edin. Aşkı arıyorsanız tutulmadan sonra bulabilirsiniz.

Ay Tutulmasının Başak Burcuna Etkisi

Girişimcilik ruhu yüksek olan bir Başak burcuysanız, sosyal medya üzerinden farklı projeler geliştirmek isteyeceksiniz.

8 Kasım 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Terazi Burcu Günlük Yorumu: 8 Kasım’daki tutulma ile para konuları öne çıkacak. Aniden bir ödeme ya da borç çıkabilir. Çocuğunuzun hayatında oluşacak hızlı gelişmeler de bu tutulmanın ana konularından. Hafta sonuna doğru ise önemli kararlar alabilirsiniz, keyfiniz yerine gelecek.

Ay Tutulmasının Terazi Burcuna Etkisi

Miras, alacak verecek konularında hakkınızı almaktan vazgeçmeyeceğinizi gözler önüne sereceksiniz.

8 Kasım 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Akrep Burcu Günlük Yorumu: 8 Kasım’daki Ay tutulması ilişkilere dair önemli kararları getirecek ama ani kararlar almamaya çalışın. Sizin dışınızda gelişen olaylara açık olun. Ailenizden birinin sağlığı ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ise seyahatler için uygun.

Ay Tutulmasının Akrep Burcuna Etkisi

Aşka kapılarını kapatmış bir Akrep burcuysanız, sizi heyecanlandıracak, kalbinize dokunacak, duygularınıza hitap edecek biriyle tanışabilirsiniz.

8 Kasım 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Yay Burcu Günlük Yorumu: Çalışma koşulları ve sağlık alanınızda oluşacak bir Ay tutulması sizi bekliyor. İş hayatınızda ani, beklenmedik olaylara açıksınız. Bu ara büyük girişimlerden uzak durun, her şeyi gözden geçirmeniz gereken bir dönem. Evde geçirilecek vakitler sizi mutlu edecek.

Ay Tutulmasının Yay Burcuna Etkisi

Yıllardır aynı iş yerinde çalışanlardansanız, iş yönetiminde tecrübenin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne sereceksiniz. 

8 Kasım 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Oğlak Burcu Günlük Yorumu: 8 Kasım’daki Ay tutulması aşk evinizde gerçekleşiyor. Sevdiğiniz insanla vereceğiniz ani kararlar devrede olacak. Beklenmedik bir çocuk haberi gelebilir. Bu hafta yatırımlarınıza ve girişimlerinize dikkat edin, destekli olmayacaksınız.

Ay Tutulmasının Oğlak Burcuna Etkisi

Yıllardır kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysanız, dünyadaki gelişmeler karşısında aceleci davranmak istemeyeceksiniz. 

8 Kasım 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Kova Burcu Günlük Yorumu: Ay tutulmasını yuva, aile, baba alanlarınızda yaşayacaksınız. Kariyerinizde güzel destekleriniz olacak, kazançlarınız artacak. Bu ara büyük kararlar almayın ailenizdeki insanlarla tartışmalara girmeyin ve sağlığınıza ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Ay Tutulmasının Kova Burcuna Etkisi

İş arayışı içindeyseniz, yakın çevrenizden birileri iş görüşmesi için sizi belirli kurumlara yönlendirebilir. 

8 Kasım 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

8 Kasım Balık Burcu Günlük Yorumu: Tutulmayla akrabalar ve girişimcilik alanında beklenmedik olaylar yaşanabilir. Eğitim, hukuk, ticari faaliyetlerde aceleci olmayın, destekli değilsiniz. Tutulmadan sonra güzel kapılar aralanırken hafta sonuna doğru aşk hayatınız hareketleniyor.

Ay Tutulmasının Balık Burcuna Etkisi

Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle aranızda kıskançlık krizleri yaşanabilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.