1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizde Derin Yaralar Açabilir…
8 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizde Derin Yaralar Açabilir…

8 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizde Derin Yaralar Açabilir…

8 Haziran 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman tüm burçların üzerinde derin yaralar açabilecek olduğu dikkatleri çekiyor. Ben evrene verdiğim enerji ile yine de her şeyin iyi olması için odaklanacağım.

A+A-

8 Haziran 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu son zamanlarda yaşadığınız sıkıntılı süreçlere sizlere gösterir. Kalbinizde oluşan yorgunluk ve hassasiyet eşinize karşı da artmış gibi diyebilirim. Her konuda bir sıkıntı yaşadığınıza ve artık buna dayanacak gücünüzün kalmadığına inanabilirsiniz. İnsanların sizi ne olur ise olsun anlamadıkları bir dönemdesiniz. Bu günlerde biraz sabır biraz sükunet aslında her şeyin anahtarı olacak. Rahat bir nefes almak ilerleye günlerde harekete geçmek için en büyük yardımcınız olacak. Bu ara eşinizin de ihmallerinin olması kendinizi daha çok yalnız hissetmenize neden olmuş gibi görüyorum. Ama merak etmeyin her şey yakında yoluna girecek. Eşinizden size karşı bir sürpriz geleceğini ve bu durum karşısında adeta ayaklarınızın yerden kesileceğini dile getirebilirim.

8 Haziran 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu son zamanlarda yaşadığınız sıkıntıların yakın zamanda ortadan kalkacağına sizlere gösterir. Kalbinizde oluşan yorgunluklar ve sıkıntılar yerini mutlu anlara bırakacak. Eşinizde oluşan ilgisiz tavırlar bu ara bitiyor gibi hissediyorum. Yakın zamanda sizin için farklı planlar kuracak ve adeta ayaklarınızın  yerden kesilmesine yardım edecek. Maddi manevi rahatlıkları yaşayacağınız ama dostlarınız tarafından da kıskanılacağınız bir süreçtesiniz diyebilirim. Biraz yalnız kalmalı ve gereken huzuru elde etmek için sadece harekete geçmeniz gerekiyor. Aşk sizden yana olacak.

8 Haziran 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu aslında bu hayatınızda sorun yaratan durumların varlığına sizlere gösterir. Son zamanlarda çok yorgun düştüğünüz ve bedensel olarak elinizde olmadan gelişen durumların habercisi olur. Eşinizle farklı sorunların yer aldığını görüyorum. Bu sorunları çok fazla büyütmek yerine aslında biraz sakin kalmanız gerekiyor. Aksi halde üzülen sadece siz olabilirsiniz. İçinize attığınız birçok şey olduğunu hissediyorum. Ben hislerine her zaman inanan ve güvenen biriyim. Bu içinize attığınız durumlar her neyse artık eşinizle karşı karşıya geçme ve a dan z ye kadar ne sorunlarınız varsa anlatma vakti. İçinizde olduğunuz durumları anlattığınız an aslında daha sorunsuz ve rahat bir hayat sahip olacaksınız diyebilirim.

8 Haziran 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu bu zamana kadar çok emek verdiğiniz ve artık verdiğiniz emeklerin karşılıklarını almaya başlayacağınızı gösterir. Bu noktalarda eşinizle iyi bir süreç geçireceksiniz. Hem daha anlayışlı hem de her an size karşı anlayışlı bir yapısı olacak. Bu noktalarda ona karşı daha çok sevgi dolu olmanız ve içinizdeki sevgiyi doruklarına kadar çıkarmanız gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar çok sakin kalmayı başarır ve sevginizi gösterirseniz o kadar güzel ve rahat bir hayatınız olacağını dile getirebilirim.

8 Haziran 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu çok güçlü bir yapıda olduğunuzu ve bu güç ile birçok sorunun üstesinden tek başınıza geldiğinize sizlere gösterir. Eşiniz ile istemediğiniz bir süreçten geçtiğinizi hissediyorum. Bu noktalarda biraz sabır ve her şey düzelene kadar alttan alma yapınızın yer alması gerekiyor. Aksi halde her şeyin üzerine giderseniz sonunda biraz kırılan biraz da üzülen yine siz olabilirsiniz. Bazı olaylarda her ne kadar haklı olsak bile karşı taraf sakinleşene kadar bizim susmamız gerekebilir. Eşinizle bir diyalog içerisinde yer alacağınızı ve bunun yüzünden biraz susmak zorunda kalacağınızı hissediyorum. Ama merak etmeyin kısa sürecek.

8 Haziran 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu artık yorgun hissettiğiniz anda herkes tarafından çok değerli biri olduğunuz hissettirilecek. Aslında gerçek yapınızı herkese göstermek için en uygun zamandasınız. İnsanların kalbinde iyi bir taht kurabilmek için biraz odaklanmalı ve biraz da sakin kalmalısınız. Aksi halde insanlar ile bu süreçlere geçmek konusunda zorluk çekebilirsiniz. Yorgunlukları bırakmak ve aşk ile hayata tutunmak için biraz daha sabır ve emek gerekiyor. Aşkınızdan farklı bir sürpriz alacak ve adeta ayaklarınızın yerden kesileceği kadar özel anlara geçeceksiniz.

8 Haziran 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu tek başına tam olan kötü olaylar olduğu zaman hayatınızdaki güzellikleri işaret eder. Fakat yarım olaylar olduğu için birçok güzel ve yolunda giden şeylerin yarım kaldığını da gösterir. Eşiniz ile çok güzel giden bir evliliğinizin ardından adeta gölge düşmüş gibi hissettiğinizi görüyorum. Bu gölgelere takılmak yerine yeniden bu aşkı nasıl diri ve taze tutabilecek olduğunuza odaklanmanız gerekir. Tüm odaklanmaları sağladıktan sonra zaten her şeyin rahat ve güzel bir hal alacağını göreceksiniz. Aşkı doruklarına kadar yaşamak için biraz harekete geçmeli ve eşiniz için farklı sürprizlerde bulunmanız gerekiyor. Bu kadar güzel giden evlilik hayatının sorunlar ile devam etmesini istemiyorsanız hemen harekete geçmeyi deneyin.

8 Haziran 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu artık her şeyin tam tersine döneceğini haber veriyor. Çok hareketli ve neşe dolu bir hayatınız olacak. Eşinizle farklı etkinliklere katılmanızın söz konusu olduğunu görüyorum. Bu etkinlikler hayatınızda tüm güzellikleri beraberinde getirecek. Ne kadar sakin ve yapıcı bir şekilde hareket ederseniz aslında o kadar rahat etmeniz söz konusu olacak. Bu ara kalbinizde olan her şeyi yaşamak için içinizde olan enerjiyi ortaya çıkarın. Çok geç kalmak yerine şu an zamanında olduğunuzun farkına varın ve yolculuklar planlamak için geç kalmayın.

8 Haziran 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu kalbinizin güzelliği adeta yüzünüze yansımış dedikleri insanlardan biri olduğunuzu hissediyorum. O kadar temiz ve berrak olan bir kalbiniz var ki her şey beli ediyor. Benim hislerim arasında her ne kadar iyi bir kalbin olsa da eşin tarafından çok fazla kırıldığın geçiyor. Bu noktada tüm suçu karşı tarafa atmak yerine biraz da öz eleştiri yapman gerekiyor diyebilirim. Çünkü ne kadar karşı taraf için bir şeyler yapmayı tercih edersek o kadar neşe ve heyecan dolu bir hayatımız olur. Bu noktalarda geri kalmak yerine her zaman dik duran bir halimizin olması gerekir. Eşiniz için ne kadar farklı sürprizler yaparsanız aslında o kadar güzel ve iyi giden hayatınız olacak diyebilirim. Bunlar için emek vermelisiniz.

8 Haziran 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu ara alacağınız farklı haberlere ve gideceğiniz güzel yerlere sizlere gösterir. Eğer eşinizle tatile çıkmak gibi düşünceniz varsa kısa süreli de olsa bunu harekete geçirmelisiniz. Çok rahat edecek ve dönerken çok mutlu olacağınızı da söyleyebilirim. Bu ara eşinizin maaşında bir artış olması söz konusu olabilir. Maddi olarak rahat edeceğiniz günlerde olduğunuzu da söyleyebilirim.

8 Haziran 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu inandığınız ne varsa her birinden ayrı ayrı olarak sorun yaşadığınıza sizlere gösterir. Her ne olursa olsun inançları geri planda bırakmak yerine daha çok sarılmanız gerektiğinin farkına varın. Bu hayatta kötü şeyler de güzel şeyler de sadece biz insan oğlu için var. Sabır ile bekleyerek güzel günlerin gelmesi için emek vermeli ve buna göre hareket etmeyi tercih etmelisiniz. Zaten her şey kısa sürede düzelecektir.

8 Haziran 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu hayatınızdaki sıkıntıların adeta bir duman gibi yakın zamanda üzerinizden gidecek olduğuna sizlere gösterir. O kadar sakin ve güzel bir hayatınız olacak ki adeta bu kadar zamanda nasıl yok olabilir diye düşüneceksiniz. Kalbinizde eşiniz için ayrılan çok büyük bir yer olduğunu görüyorum. O kadar sevgi ve aşk dolusunuz ki adeta çevrenizde gören herkes keşke bizim de bu kadar güzel bir aşk öykümüz olabilse diye kıskanan insanlar oluyor. Bu güzellikleri biraz kendi aranızda yaşamalı ve göze gelmekten uzak kalmayı tercih etmelisiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.