1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. 7'den 70'e Herkesin Hesabına Para Yatırılacak Bu Bankalar Sorgusuz Sualsiz Başvuru Yapan Herkese 9450 TL Veriyor!
7'den 70'e Herkesin Hesabına Para Yatırılacak Bu Bankalar Sorgusuz Sualsiz Başvuru Yapan Herkese 9450 TL Veriyor!

7'den 70'e Herkesin Hesabına Para Yatırılacak Bu Bankalar Sorgusuz Sualsiz Başvuru Yapan Herkese 9450 TL Veriyor!

Salgın sebebiyle yaşadığımız sıkıntılar, ekonomide yaşanan yeni düzensizliklerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Salgın sonrası normalleşmeye çalıştığımız dönemde, yaşanan Ukrayna krizi ve uluslararası piyasalarda yaşanmış olan dalgalanmalar ortaya çıktı. Dünyanın büyük bir bölümünde yaşanan enflasyon ve ekonomik dar boğazdan ülkemiz hatırı sayılır ölçüde etkileniyor. Yaşanan bu mucizevi süreçte...

A+A-

Salgın sebebiyle yaşadığımız sıkıntılar, ekonomide yaşanan yeni düzensizliklerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Salgın sonrası normalleşmeye çalıştığımız dönemde, yaşanan Ukrayna krizi ve uluslararası piyasalarda yaşanmış olan dalgalanmalar ortaya çıktı. Dünyanın büyük bir bölümünde yaşanan enflasyon ve ekonomik dar boğazdan ülkemiz hatırı sayılır ölçüde etkileniyor.

Yaşanan bu mucizevi süreçte, Denizbank, Garanti BBVA, TEB, Şekerbank şeklinde bankalar, özel bir bankacılık stratejisi izliyor. Özellikle nakit sıkışıklığının yükselmesi, bu darboğazdan hızlıca kurtulabilmemiz için, bankacılık sektöründen sürekli yeni ve çözüme odaklı ürünlerin sunulmasına sebep oluyor. Süratli müracaat, hızlı onay, kolay kullanım seçenekleri benzer biçimde çeşitli avantajları bir arada sunan bankaların ürünlerini, yazımızın devamında ayrıntılarıyla inceledik.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Avantajları

Denizbank kredi finansman desteğini en fazlaca sunan bankalar içinde yer ediniyor. Banka % 2,52’den süregelen ürem oranlarıyla sunmuş olduğu gereksinim kredisinde, yasal limitleri zorluyor. Yasalar bakılırsa 50.000 TL ve üzeri krediler en çok 24 ay vadelendirilebiliyor. 50.000 TL ve altındaki kredilerse 36 aya kadar vade seçeneğine sahip şekilde sunuluyor. Farklı özelliklere haiz müracaat sahiplerine, özelliklerine, kullanılan kredi miktarı ve vade uzunluğuna bakılırsa farklı ürem oranları uygulanıyor. İnternet bankacılığı, mobil şube, ATM ve banka şubelerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Şubeye başvururken yanınızda ancak kimliğinizin olması ehil oluyor. Kredi başvurusu, onay süreci ve kredinizin hesabınız geçmesi birkaç saat içinde tamamlanan işlemler.

TEB İhtiyaç Kredisi Avantajları

Kredi ürünleri mevzusunda oldukça sayıda seçenek ve muhtelif avantajlar sunan öteki bir banka Türk Ekonomi Bankası. Banka CEPTETEB sistemiyle yada direkt banka tarafından sunulan fazlaca muhtelif ihtiyaç kredisi ürünlerine haiz. % 1,59’dan başlayan faiz oranlarıyla en uzun 36 ay vadeye kadar kredi kullanabiliyorsunuz. 50.000 TL ve üzerindeki krediler, yasal mevzuat gereği 24 ay olarak vadelendirilebiliyor. Bankanın faiz oranı politikası, kullanılan kredi miktarı, vade uzunluğu ve başvuru sahibinin risk durumuna göre değişik olarak uygulanıyor. Ayrıca bütün ihtiyaç kredilerinde 3 ay ödeme erteleme pozitif yanları da bulunuyor.

Şekerbank İhtiyaç Kredisi Avantajları

Şekerbank’ın kredi faiz payı % 2,5’dan başlıyor. Bankadan kullanılan krediler yasal mevzuata göre 50 TL ve üzeri için 24 ay vadeye, altı için 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. 3 geri ödeme ertelemesi alternatifi Şekerbank’ta da var. Aynı zamanda talep edilmesi halinde artan taksitli geri ödeme seçeneğiyle, yıl bazında artarak daha basit bir geri ödeme sağlayan seçenekte sunulan avantajlar içinde yer ediniyor. Başvurularınızı sekerbank.Com.Tr üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Avantajları

Garanti BBVA en fazla kredi finansmanı sağlayan bankalar içinde yer ediniyor. Bunun ana sebebi, bankanın her kitleye ve özelliğe uygun çeşitli kredi seçenekleri sunuyor olması olarak öne çıkıyor. Banka tarafınca 50.000 TL ve üzeri için 24, altı için 36 ay vade seçeneği sunuyor.

Eylül 2021’den bu yana uygulanan yasal mevzuat gereğince, tüm bankalar en uzun bu vadeleri sunabiliyorlar. Banka % 2,24’den süregelen ürem oranlarıyla kredi sunuyor. Üst limitler, müracaat sahibinin özelliklerine nazaran değişiklik gösteriyor. Başvurularınızı garantibbva.Com.Tr, mobil ve web şubeleri, ATM’ler ve banka şubelerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.