1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 7500 TL üstü aylık alan emekliye çok büyük müjde geldi! Hemen başvurun yapın Nisan ayında paraya para demeyin
7500 TL üstü aylık alan emekliye çok büyük müjde geldi! Hemen başvurun yapın Nisan ayında paraya para demeyin

7500 TL üstü aylık alan emekliye çok büyük müjde geldi! Hemen başvurun yapın Nisan ayında paraya para demeyin

Nisan ayında emeklilerin gülümseyecek çok şeyi olacak. Artan maaşlar, artan tatil ikramiyeleri ve banka promosyonları ile emeklilerin mutlu olacakları çok şey olacak. Geç kalmayın, hemen başvurun, bu Nisan'da cüzdanınız nakitle dolsun.

A+A-

Nisan ayında emeklilerin gülümseyecek çok şeyi olacak. Artan maaşlar, artan tatil ikramiyeleri ve banka promosyonları ile emeklilerin mutlu olacakları çok şey olacak. Geç kalmayın, hemen başvurun, bu Nisan'da cüzdanınız nakitle dolsun.

2017'den bu yana bankaların milyonlarca emekliye ödediği emeklilik ikramiyesi miktarı, özellikle geçen Temmuz ayında maaşlara yapılan önemli artışla birlikte neredeyse on katına çıktı. Bankalar emeklileri çekmek için yarışırken, bu yarış 2023'te amansız bir şekilde devam ediyor. Bankalar emeklileri müşterileri yapmak için anlaşma üstüne anlaşma sunuyor. EYT emeklilerinin Nisan ayında ilk maaşlarını almalarıyla birlikte yeni ikramiye tutarları da açıklanmaya başlandı. Şimdi başvuran tüm emeklilerin cüzdanları Nisan ayında doldurulacak. Garanti Bankası'nın yeni ikramiye ödemesi açıklandı. Garanti Bankası emeklilere ne kadar ikramiye veriyor? Güncel emekli ikramiye tutarları ne kadar?

GARANTİ BANKASI PROMOSYON MİKTARLARI GÜNCELLENDİ

Garanti Bankası emekliler için yeni bir duyuru yaptı. Garanti Bankası, EYT emeklilerinin nisan ayında emekli maaşlarını da alacaklarını dikkate alarak karşılıksız ve geri ödemesiz ikramiye tutarlarında değişikliğe gitti. Bankadan yapılan açıklamaya göre emekliler artık artırılmış ikramiye ödemesi alacak. Üstelik Garanti Bankası'nın promosyon fırsatları, herhangi bir ek şart olmaksızın sadece üç yıllık maaş geçmişi olan hesaplara yatırılmaktadır.

Emeklilik maaş aralığına göre ödeme yapmaya hazırlanan Garanti Bankası'nda güncellenen promosyon ücretleri şöyle:

“3 bin 500 TL'ye kadar kazanan emekliler 4 bin 500 TL ikramiye alacak; 3.500 TL ile 7.500 TL arasında kazanan emekliler 5.250 TL; 7.500 TL ile 10.000 TL arasında kazanan emekliler 6.750 TL; 10.000 TL'nin üzerinde kazanan emekliler ise 7.500 TL ikramiye alacak.”

MAAŞLARINI AKTARAN EMEKLİLER

 İkramiyelerini Anında Alacaklar SGK ile bankalar arasındaki 2017 yılı terfi sözleşmesi 2023 yılında da devam ediyor. Ayrıca sözleşme kapsamında promosyon tutarları Kasım ayında güncellendi. SGK, Kasım ayında 19 banka ile masaya oturdu, alt ve üst limitler yeniden belirlendi. Anlaşmaya göre kamu bankaları artık alt limit olarak 3.000 TL, üst limit olarak 5.000 TL promosyon fırsatı sunuyor. Ancak özel bankalarda bu tutarlar biraz daha yüksek olabilmektedir. Emeklilere özel promosyon fırsatları sunan bankalardan biri de Garanti Bankası.

Garanti Bankası, emekliler için herhangi bir ek koşul olmaksızın, sadece üç yıllık maaş geçmişi ile terfi fırsatı sunuyor. Başvuru işlemleri Garanti Bankası şubeleri aracılığıyla yapılabilir, mobil bankacılık hizmetleri ve internet bankacılığı. Emekliler maaş transfer işlemlerini de e-devlet üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Garanti Bankası'nın maaş promosyon fırsatlarından yararlanmak isteyen emekliler bugün başvurabilir. Uygulama...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.