1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Sağlık Her Şeyi Berbat Etmeye Hazırlanıyor…
7 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Sağlık Her Şeyi Berbat Etmeye Hazırlanıyor…

7 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Sağlık Her Şeyi Berbat Etmeye Hazırlanıyor…

7 Temmuz 2021 burç yorumları kısmına odaklandığım zaman aşk, iş ve sağlık için iyi haberler veremeyeceğim. Tüm burçlar hayatının adeta en kötü gününü yaşayacak gibi. Ben yine de olumlama yaparak tüm burçların gün içinde yaşayacaklarına odaklanacağım.

A+A-

7 Temmuz 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu ile bugün bir yüzünüz gülerken bir yüzünüz acı çekebilir. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Fakat evrenden öyle haberler alacaksınız ki ne günmüş bugün diyeceksiniz. Ama sabır yarın yüzler gülecek. Aman bugün teknolojik aletlere karşı dikkatli olun.

7 Temmuz 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sayesinde gün içinde oh be bu ne güzel refah bir gün diyeceksiniz. Öyle bir iş teklifi alacaksınız ki resmen ayaklarınızın nasıl da yerden kesilecek olduğuna hayret edeceksiniz. İş ve aşk konusunda güzel haberler gelirken sağlığa aman ha dikkat. Yoksa korona falan olmayın. Biraz dinlenmenizde fayda var.

7 Temmuz 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu odaklanırken resmen beddualar silsilesi üzerinize yoğunlaşmış gibi bir gün geçireceksiniz. Kimin ahını aldınız bilmem ama bugün el attığınız her şey kuruyor gibi hissedeceksiniz. Geçtiğimiz haftalarda aldığınız teknolojik aletiniz varsa aman ha dikkat, tüm kötü olumlamalar onun üzerinde bir anda bozulursa maazallah çok üzülürsünüz. Tatil planı yapabilirsiniz, ama sadece yaparsınız. Çünkü gidemeyeceksiniz, gitseniz bile hiç de keyif alamayacaksınız. En iyisi siz evinizde oturun, bir yere gitmeyin. Sonra pişman olursunuz. Helallik almadan çıkılan yolun faydasını göremeyebilirsiniz. Unutmayın ki gidersiniz ama dönemeyebilirsiniz, dönebilirsiniz ama döndüğünüz zaman bulamayabilirsiniz. O kalp varken hatalarınızı telafi etmelisiniz. İş işten geçmeden hareket berekettir. Günah almış ve ahlar ile yaşamak zorunda kalmış olabilirsiniz. Benden söylemesi…

7 Temmuz 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu ile hayatınızda almak istediğiniz bir teklif var ve bu teklif sizler için çok iyi gelecek. Aşk ve maddiyat konusunda yüzünüzün güleceği bir gün olacak. Çok sevdiğiniz birisinin korona olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun için aman ha dikkat edin, sevdiklerinizin yanında yer alın. Yoksa ilerleyen günlerde pek kırgın zamanlardan geçebilirsiniz.

7 Temmuz 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu bu kadar çok egonun artık sizden bir şeyler almaya başladığını göreceksiniz. Biraz kendiniz yalnız kalmalısınız. Yoksa kalbinizde her ne kadar birçok kişi olsa bile kayıplar ile yüz yüze kalmak zorunda olabilirsiniz. Hayat bu verdiği gibi her şeyi almayı da bilir. Bu yüzden sabır ve sükunet için biraz daha dikkatli olun.

7 Temmuz 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu dikkat gerektiren anlara işaret edecek. Uzun zamandır gitmeyi planladığınız yerler olabilir ve bunun için harekete geçebilirsiniz. Aslında bu ara aklınızda a dan z ye kadar her ne varsa onları uygulamaya geçirebileceksiniz. Her şeyin sabır ve dikkat gerektirdiği anlar için bu ara dikkatli olun. Yoksa sonu hüsran olmasın

7 Temmuz 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu dengelerinizi getirecek. Her konuda dengeli olmak için emek veriyorsunuz. Fakat çevrenizde olan insanlar bir türlü buna izin vermeyebilir. Etrafınızda olan iki yüzlü insanlardan uzak kalın. Çünkü sizlerin yüzüne gülerken arkanızdan çok fazla konuşan insanlar olabilir. Ne kadar uzak kalırsanız o kadar iyi olacak. Böylece gün iyi geçebilecek.

7 Temmuz 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sayesinde sizler de sonunda maddi anlamda yüzlerinizin güldüğünün farkında olacaksınız. Maddi anlamda o kadar zor günlerden geçtiniz ki sonunda rahat nefes almanın keyfine varacaksınız. İnsanlar ile yan yana gelmek zorunda olduğunuz günlerde olacaksınız. Bu yüzden de biraz sabır ve insanlar ile iyi diyaloglar için her şeye karşı dikkatli olmayı seçin. Yoksa sonunda kalbiniz kırılmasın.

7 Temmuz 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu ailenizden kimse gitmenizi istemese bile tatile gitmek için yola çıkabilirsiniz. Ailenizde o kadar iyi yere sahip olan birisiniz ki her ne olursa olsun bir yere gidince evlerde yokluğunuz çok belli oluyor. Bu yüzden ne kadar sevilen bir karakter olduğunu sonuna kadar hissedecek olduğunuz bir günde olacaksınız. Alacağınız iyi haberler ile sonunda ayaklarınız yerden kesilebilir.

7 Temmuz 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu ailenizin bu ara geçirdiği sıkıntılı süreçlere şahit olmak her ne kadar belli etmeseniz bile sizi de çok yordu. Eski aşk hayatınızdan insanların size karşı hala meyilli olduklarını görmek sizi şaşırtmış olsa bile yine de kalbinizde asla etki uyandırmayacak ve gülmenize neden olacak. Gün içerisinde gezmek isteyebilir ve bunun için kendiniz için güzel planlar kurabilirsiniz. Sağlığına aman ha dikkat.

7 Temmuz 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu kısmında yaşadığınız kırgınlıklar yeniden ön plana çıkacak. O kadar büyük haksızlıklara uğradığınıza inanıyorsunuz ki durup durup Yıldız Tilbe dinliyorsunuz. Fakat bir kendinize gelip aslında aynaya baksanız ne kadar da güçlü birisi olduğunuzu göreceksiniz. Maddi manevi her konuda başarı ile yüz yüzesiniz. Fakat içe kapanık halinizden çıkmanız gerekir. Gün içerisinde ofis bakmaya ve farklı yerleri gezmeye gitmek isteyebilirsiniz. Bu sayede sonunda siz de kendinize gelebilir ve hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Alacağınız bir teklif var ve bu teklif ile sonunda diyeceksiniz ve yüzler gülecek. Sağlık açısından şu gözlerine bir baktırsan iyi olabilir. Bir evcil hayvanınız varsa bugün onun ile daha çok vakit geçirebilirsiniz. Size çok iyi gelecek.  

7 Temmuz 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sayesinde maddi manevi anlamda gerçekten her şeyin çok güzel olduğunu göreceksiniz. Kalbiniz adeta yerinden çıkacak kadar özel bir halde. Bu yüzden gün içerisinde resmen sizden mutlusunun olmadığını göreceğiniz anlardasınız. Daha sabır ve sükunet sizden yana olmalı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.