1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!
7 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!

7 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!

7 Ocak 2021 burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkileri ile gelecek merak ediyor musunuz? Sizler için bugün hangi burca ne olacak bir an önce odaklanmak istiyorum. Evrene karşı tüm pozitif enerjimi verdim ve sizler için her burcu gün içerisinde en ince ayrıntıları ile incelemeye başlıyorum.

A+A-

7 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu güzel bir zamanda oldukça mutlu olacağınız bir hediye alacaksınız. Hediyeyi verecek olan kişi kalbinizi yeniden onarmak adına bu hediyeyi verecek. Hediyeden de ziyade sarf edeceği hoş cümleler ve kabahatini anlamış olması yeniden içinizde karşınızdaki kişiye karşı sevgi hissenin oluşmasını sağlayacak. Bu durum evlilik hayatınızda yeniden bir sayfa açmanıza neden olabilir. Aslında beklediğiniz kısmetlerin artık teker teker elinize ulaşacağı anlamına gelmektedir. Hayatınızın her alanında isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Yine bunun anlamı da bu sıralar elinizi attığınız her işte son derecede iyi bir şekilde başarıya ulaşacağınızdır. Başarıya ulaştığınızda kendinize olan öz güveninizin çok daha fazla artacağını göreceksiniz. Yakın zamanda bir yolculuğa çıkabileceğinizi görüyorum. Eğer kafanızda böyle bir plan varsa bu planı hemen gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü yapacağınız yolculuk hakkınızda son derecede olumlu sonuçlar doğuracak. Kendinizi çok daha fazla iyi hissedeceksiniz. Bu yolculukta tanışacağınız yeni insanlar hayatınızın ilerleyen zamanlarında da yanınızda yer alacaklar. Hayatınızda oldukça önemli etkileri olacak. Aslında son derecede temiz ve iyi kalpli bir arkadaş edinileceğidir. Yeni birisiyle tanışmasanız da eskilerden birisiyle çok daha samimi bir hale geleceksiniz. Böylelikle de gerçek bir dost elde edeceksiniz. Hayatınızda ekonomik açıdan rahata ereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu süre zarfında atacağınız adımlar son derecede büyük önem taşıyacak. Doğru adımlar atmayı başardığınızda işlerinizden oldukça karlı çıkacaksınız. Sallantılara düşmüş olan aşk hayatınızda aslında oldukça ciddi durumlar yokmuş başlarda. Ancak ufak şeyler büyütülerek tartışmaların alevlenmesine neden olabilir.

7 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu düşüncelerinizin sürekli olarak değiştiği bir dönem içerisinde olduğunu görüyorum. Sürekli olarak bir şeylere karar verip onlardan hemen vazgeçebiliyorsunuz. Ancak bu durum hayatınızı giderek olumsuz bir yönde etkileyecek. Bu gidişata bir dur demeyi başaramazsanız eğer hayatınızın ilerleyen günlerinde oldukça sıkıntılı süreçler yaşamaya başlayacaksınız. Aslında sosyal alanda ve özel hayatınızda durgunlaşacağınız anlamını taşımaktadır. Bir süre boyunca iç dünyanıza çekilmek isteyeceksiniz. Bunu yapmanız hayatınıza yeniden odaklanmanıza neden olacak. Eğer kendinizi dinlemeden yıpratmaya devam ederseniz hayatınıza odaklanmanız çok daha zor hale gelecek. Bir süre kendinizi dinleyerek gücünüzü toplamanız durumunda geri dönüşünüz herkesin hayretler içerisinde kalmasına neden olacak. Sallantılardan geçmiş olan aşk hayatınız iç dünyanıza çekilmenizle birlikte daha durgun ve durağan bir hale gelecek. Bu süreç içerisinde kafanızda her şeyi iyi düşünerek doğru kararlar vermeniz gerekecek. Aksi halde kendinizi ciddi anlamda üzmeye devam edeceksiniz. Bunu yapmanızsa hayatınızda sürekli kendinizi dibe çekmenize neden olacak. Bu ara hayatınıza zarar vermek isteyen insanlar anlamına gelmektedir. Sürekli olarak dibinizde olan kişiler bilinçaltınıza işleyerek zarar vermek istiyorlar. Bu kişilere karşı son derecede dikkatli olmanız gerekecek. Olaylar karşısında oldukça yıkıcı davranmak yerine daha yapıcı olmaya önem vermeniz gerekecek. Bunu yapmayı başardığınızda isteklerinizin gerçek olacağını göreceksiniz.

7 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu

7 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu verdiğiniz sözleri zamanında tutmadığınızdır. Eğer bir sözünüz varsa birisine karşı bu sözünüzü artık tutmanız gerekecek. Aksi halde sözü verdiğiniz kişinin ciddi anlamda kırılmasına neden olacaksınız. Bu ara dost gibi görünen düşmanlarınızın olduğudur. Bu düşmanlarınız evlilik hayatınıza ciddi anlamda zarar vermeyi başarmış olan kişiler. Verdikleri zararların hala etkilerini üzerinizde taşımaya devam ediyorsunuz. Bu kişiler hala hakkınızda olumsuz şeyler düşünmeye devam ediyorlar. Olumsuz şeyler düşünmekle de yetinmeyerek bazı hamleler yapacaklar. Yapacakları bu hamleler karşısında yeniden zarara uğrayabilirsiniz. Tekrar sıkıntılarla ve haksızlıklarla karşı karşıya gelmemek adına bu kişilere dikkat etmeniz gerekecek. Bu bazı olaylara karşı aşırı derecede tepki gösterdiğiniz anlamına gelmektedir. Olaylar karşısında çok fazla tepki göstermeniz zarar görmenize neden oluyor. Bu tavırlarınızdan vazgeçmeniz gerekecek. Aksi halde haksızlıklara uğramaya devam edeceksiniz. Bunun anlamı da yanınızda yer alan çekemeyenlerinizden birisi hayatınızda bir eşiniz olmasını istemiyor. Bunun için de hayatınızda sürekli olarak birileriyle aranızı bozmaya uğraşıyor. Bu kişiye karşı dikkat etmeniz gerekecek. Dağınıklığınız birçok konuda işlerinizin aksamasına neden oluyor. Ayrıca bu nedenle hayatınıza da yeterince iyi bir şekilde odaklanamıyorsunuz. Eğer kendinize çeki düzen vermeniz bu durumun sonuçlarını ağır bir şekilde ödeyeceksiniz. Ancak kendinize çeki düzen vermek için ayağa kalktığınızda kısa süre içerisinde bu durumun üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Hayatınıza istediğiniz gibi bir çeki düzen vererek yeniden işlerinizin yolunda ilerlemesine neden olacaksınız.

7 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızı değiştirmek konusunda başarılı olacağınız anlamına geliyor. Hayatınızda geçmişteki yaralarınızı artık sarmayı başaracaksınız. Sallantıların yaşanmış olduğu bir evlilik sonrasında bu konuda isteklerinize tamamen ulaşacaksınız. Hayal ettiğiniz hayatı yaşamanız için çok kısa bir süre kaldığını görüyorum. Ancak bunun öncesinde hayatınıza ciddi bir çeki düzen vermeniz gerekecek. Bunu yapmayı başardığınızda istediğiniz sonuçları alacaksınız. Aslında çevrenizdeki insanların tuzak kurması anlamın gelmektedir. Ancak bu torbanın ağzının açık olması girişimleri karşısında başarısız olacakları anlamına gelmektedir. Bu kişileri mağlup etmeyi başaracaksınız. Bu ara sıkıntılı olan hayatınızın artık daha düzene gireceğidir. Hayatınızda yaşadığınız olumsuz süreçlere artık bir veda edeceksiniz. Hayatınızda meydana gelecek olan güzellikler ile birlikte kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Aşk konusunda ciddi sıkıntılar yaşmışsınız. Bu duruma sebep olan asıl faktör çevrenizde yer alan kötü niyetli insanlar. Bu kötü niyetli insanlar içten içe sinsice fikirlerini sızdırarak evliliğinizi sallantıya sokmuşlar. Ancak bu kişiler hadlerini bildirecek gücü kendinizde bulacaksınız. Bu kişileri yaptıkları kötülüklere pişman edeceksiniz. Yakınınızda olan kişileri menfaatiniz için kullanan birisi olduğunuz anlamına gelmektedir. Ancak yakınınızda olan kişiler yakın zamanda bu durumun farkına varabilirler. Bu durumun farkına vardıklarında davranışları daha sert ve net olacak. Yakınınızda olan bu kişiler ile aranızın bozulmamasını sağlamak adına bu tavırlarınızdan vazgeçmeniz gerekecek. Yakınınızdaki kişileri menfaatiniz için kullanmayı bıraktığınızda böyle bir sorunun oluşmasına engel olacaksınız. Bu sıralar gergin bir önem içerisine gireceksiniz. Bu dönem içerisinde özellikle de etrafınızdaki insanlara karşı ılımlı davranmanız gerekecek. Aksi halde istemeden yakınlarınızın kalplerini kırabilirsiniz.

7 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu aile mutluluğunun bozulmuş olması anlamına gelmektedir. Yakın zamanda sallantılara giren aile huzurunuzun sebebinin bir saldırı olduğunu gösteriyor. Kötü niyetli kişiler aile huzurunuza göz dikmiş ve kötü niyetleriyle bu huzuru bozmayı başarmışlar. Bu kişiler hayatınızda en çok kötülüğünü gördüğünüz kişiler. Eğer bu kişilerin kim olduklarını bilmiyorsanız bir an önce onları belirleyerek hadlerini bildirmeniz gerekecek. Aksi halde başka konularda da canınızı sıkmaya devam edecekler.. Hayatınızdaki sorunlarınız bir süre daha sürmeye devam edecek. Ancak sabırlı davrandığınız zaman yaşadığınız sıkıntılar bitecek ve beklediğinizden bile güzel günler yaşamaya başlayacaksınız. Yakın çevrenizde olan birisi çok güzel bir başarı elde edecek. Bu başarı karşısında oldukça mutlu olacaksınız. Belirli borçlarınız olabilir ya da yapmak istediğiniz bir işi maddi sebeplerden dolayı bu zamana kadar yapamamış olabilirsiniz. Bu dönemde elinize bir miktar para geçecek. Elinize geçen bu parayla borcunuzu ödeyecek ya da yapmak istediğinizi yapacaksınız. Üzerinizden sanki bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Aşk hayatınızın sallantılar yaşamış olmasının sebebinin bir kadın olduğunu görüyorum. Bu kötü niyetli kadın evliliğinizi bozmak adına elinden gelenleri yapmış. Bu kötü niyetli kadın başka konularda da kötülüğünüzü düşünüyor. Bu kadına karşı kesinlikle dikkatli olmanız gerekiyor. Artık onu etkisiz hale getirme zamanınız geçmiş bile. Aslında birçok konuda son derecede başarılı birisi olduğunuzu gösteriyor. İş ve sağlık konularında iyi duruma olduğunuzu görüyorum. Ancak strese girdiğiniz bazı konular var. Bu konulardan biraz da olsa uzaklaşmak adına kısa bir tatile çıkmayı düşünebilirsiniz. Eğer bir tatile çıkmaya karar verirseniz bu tatil kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayacak.

7 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu bir yolculuğa çıkabileceğini gösteren günler gelmektedir. Eğer bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorsanız bu yolculuk hakkında oldukça hayırlı sonuçlanacak. Çıkacağınız yolculukta iç sesinizle aslında ne istediğinizi anlayacaksınız. Böylelikle de hayatınıza kendinizden çok daha emin olduğunuz bir şekilde devam edeceksiniz. Biraz kararsız bir yapınız olduğunu görüyorum. Ancak bu kararsızlığınızdan kurtulmazsanız her olayın daha karmaşık gelmesine sebep olacaksınız. İnsanlardan kaçmak isteyebilirsiniz. Bu ara hayatınızda yer alan herkes farklı zamanlarda sizleri yormuş olduğunu görüyorum. Onlardan kaçmak ve bir süre de olsa yalnız kalmak sizlere iyi gelebilir diye düşünüyorsunuz. Eğer kendiniz için böyle bir vakit ayırmayı başarabilirseniz her şey sizlerin istediği gibi sonuçlanabilir. Biraz yalnız kalmak ve kafa dinlemek sizler için iyi gelebilecek. Hayatınızda olan kişi ile bu ara ters düşümler söz konusu olacak. Buna dikkat etmeniz de fayda var. Biraz sakin kalmayı tercih etmeli, ona yapıcı bir şekilde gitmeyi tercih etmeniz gerekebilir. Aksi halde istenmeyen sonuçlar meydana gelebilir. Bu da sonradan pişman olmanıza da neden olacak. Böyle şeyler ile yüzleşmek yerine ilk başta önlem almak daha iyi. Aynı zaman dilimlerinde iki farklı kişi ile tartışabilirsiniz. Arkanızdan konuştuklarını öğrenebilir ve neden diye merak edebilirsiniz. O kişiler varsa neden diye sormak yerine aslında sessiz kalmayı tercih etmeniz daha uygundur. Çünkü bazen sessiz bir şekilde uzaklaşmanız sizler için de iyi.

7 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sorunlar üst üste gelmiş. Her şeyi kendinize dert etmek yerine hayata biraz pozitif yönlerinden bakmayı tercih etmelisiniz. Daha rahat bir nefes almak için sakin kalmanız her an sizlerin yararına olacak. Hayatınızda olan kişiler ile farklı planlar kurabilirsiniz. Bu planları hayata geçirebilirseniz hayatınızdaki kişi ile mutlu beraberlikleri oluşturacaksınız. Her an size karşı bir sürpriz hazırlayabilir ve mutlu bir hayat için geçiş yapacaksınız. Hayatınızdaki kişinin ailesi tarafından gelecek pürüzler olabilir. Onlara karşı saygı ve sevginizi koruma noktasında biraz daha özenli olmalısınız. Hayatınızın farklı sorunları ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu anlarda biraz sabırlı olmayı tercih edebilir, sakin kalarak sorunların çözülmesi için çözüm yolları üretmelisiniz. Hayatınızdaki kişinin farklı alanlarda yardımlarına ihtiyacınız olacak. Ondan yardım almanız ise sorunların en kısa sürede üzerinden gelmeniz için yardım edecek. Aileniz ile uzun bir yola çıkma düşüncenizin olduğunu hissediyorum. Uygun olan zaman dilimlerini ayarlayabilirseniz bu yol hem sizin için hem de aileniz için oldukça iyi olacak. Bir telefon almanız söz konusu. Bu telefonun ucundaki kişi ile ilgilenmeyebilir, sizlere getirdiği haberin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda farklı süreçlere giriyorsunuz. Biraz dört kolla sarılırsanız aslında istediğiniz kariyer gelişimlerini yakalayacaksınız. Mahkeme gibi konularınız varsa biraz daha ertelenmesi söz konusu olacak. Bu ertelenmelerin sonucunda mahkeme sizlerin lehine olarak sonuçlanabilir.

7 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu her konuda bu ara kendinizi çok kötü hissediyorsunuz. İnsanlar ile aranızda oluşan bazı durumlar gerçekten de artık sizleri çok yorar hale gelmiş. Bir de korona virüs süreçlerinin üzerine eklenmesi her konuda zorlu anlardan geçmenize neden oluyor. Maddi konularda biraz sorun yaşamanız söz konusu olabilir. Her gördüğünüzü almayı istemek gibi bir huyunuz olduğunu görüyorum. Bu süreçte biraz daha temkinli hareket etmeyi tercih etmeniz sizlerin sorun yaşamadan kriz dönemlerini geride bırakmanızı sağlayacak. Güzel bir zaman dilimi geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz ile istediğiniz anlar yakında sizler için gelecek. Aileniz için bu vurdum duymaz durumlarınız varsa rahatsız edici bir hal alacağını görüyorum. Bu durumlara bir son vermeniz ve aileniz için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aksi halde aranızda kırgınlıklar falan söz konusu. Elinize geçmesi için beklediğiniz bir para söz konusu. İş verenleriniz bu ara ödemeleri yine geciktirebilir. Gelmeyen ödemeler için plan kurduysanız elinizde patlayabilir. Bunu yaşamamak için direk elinizde olan paralar için plan kurmayı öğrenmeniz gerekiyor. Aksi hayal kırıklıkları olmasın diye biraz daha temkinli hareket edebilirsiniz. Farklı adımlarda olmak için sakin ve uygun bir şekilde olmayı başarmanız gerekiyor. İnancınızı korumalı ve kendinize olan güveninizle her şeyi başarabileceğinizi görmelisiniz. 

7 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişilerin sürekli olarak sizleri üzüyor olması artık onlardan sıkılmanıza ve kaçmak için yer aramanıza neden olabilir. Her kime değer verseniz sizleri kırıyor ve döküyor olmaları artık nefes almakta bile güçlük çekmenizi engelleyecek. Bunlardan kurtulmak için aslında yapmanız gereken şey de belli. Sadece hayatınızda sizi üzen insanlardan ibaret olarak görmek yerine mutlu eden insanlar olduğunu da görmeniz olacaktır. Sevenler ile yan yana olmayı tercih edebilirsiniz. Kimseye anlatamadığınız sırlarınız var gibi hissediyorum. Tek başına altından kalkmak için can attığınız bu durumlardan kurtulmak için çok fazla emek vermeniz gerekiyor. Her şeyin istediğiniz şekilde yer almasını isteyebilirsiniz. Hayatın sadece size özgü bir şekilde yer alması söz konusu olacak. Artık bu düşünceler ile boğuşmak yerine güvendiğiniz biri ile bu sorunları paylaşabilirsiniz. İçinizde dağ olarak büyüyen bu durumları birileri ile paylaşmak sizlerin rahat bir nefes almasına yardımcı olacak. Hayatınızda yer alan kişi ile bir süredir uzak kalmış olabilirsiniz. Zaman ya da uzaklık mesafeleri aranıza girmiş olduğunu hissediyorum. Bunları dert etmek yerine onlar ile daha farklı anlar için bu durumları dert etmemeyi öğrenmeyi görmelisiniz. Kalbiniz ile bir şeylere karar vermekten vazgeçin. Hayatınızda olan kişiyi üzmemek için uğraşın. Gerisi önemli olmuyor. Eviniz için yeni bir şeyler almak isteyebilirsiniz.

7 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bereketiniz kaçıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu ara duygu yoğunluklarında boğuşmakla uğraşmak zorunda kalıyor olmak sizleri her zamankinden daha çok yormuş gibi hissediyorum. Sürekli insanlardan gözlerinizi kaçırmak isteyebilir, hayatlarınızı zar zor idare ettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Nedeni olmayan bir şekilde kalbiniz oldukça kırgın. Herkesten uzak kalmak isteyebilir, insanlar ile yan yana olmaktan korkar bir hale gelebilirsiniz. İstediğiniz her an sizlerden uzak kalıyor gibi hissedeceksiniz. Bu durumlardan kurtulmak için hayata biraz daha pozitif yönden bakmayı tercih etmelisiniz. Dört tarafı dertlerle kaplı bir insanım diye düşünmek yerine bu hayatı daha güzel kazanmam gerekir diye emek veren bir hale bürünebilirsiniz. Yağmur altında yürümek zorunda kalabilirsiniz. Islanarak hasta olmak gibi durumlar ile yüzleşebilirsiniz. Biraz dikkatli olmanız sizler için de iyi olacak. Sağlık sorunlarınız varsa bunları ertelemek yerine biraz daha iyiye gitmesi için ellerinizden gelenleri yapabilirsiniz. Manasız gelen durumlar yer alacak. Bunlar üzerinde takılı kalmak yerine elinizde olan şeyler ile mutlu olmayı başarmanız gerekiyor. Aslında bazı şeylerle yetinmeyi bilen biri olursanız her şeyin en iyi olduğunu da göreceksiniz. Bu ara maddi konularda kendiniz üzmeyin. Bazen cümleleriniz ellerinizde soluyor gibi hissedebilirsiniz. Hayata daha çok tutunmayı tercih etmelisiniz. Ecel hep size azapları yazıyor gibi hissetmeyin. Güzel günlerin de yakın zamanda gelecek. Artık farklı süreçlerin sizler için geldiğini görebileceksiniz. Farklı hayat için emek verenler olmayı başarın. Güzel anlar için hazırlı olun.

7 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu psikolojik olarak daralmış hissediyor olduğunuz kabar kabar olan noktalardan nasıl da kendini belli ediyor. Fakat çevresinde o kadar çok sevilen bir insansınız ki evinizden dışarı çıkmayı tercih ettiğiniz an her şey bir anda kapılarını sizlere açılacak. Hayatınızda olan kişi ile birlikteliklerinizi biraz daha ciddi bir hale geçirmek isteyeceksiniz. Sizi sizin kendinizi sevdiğinizden çok seven biri olabilir hayatınızda. Ona sımsıkı tutunmanız ve sadece ilgi göstermeniz beraber mutlulukları yaşamanız için yeterli olacaktır. Toprak işleri ile ilgilenmekten bir hayli keyif alan biri olacaksınız. Maddi durumlarınızı ayarladığınız an huzur bulmak için kendinize küçük bir toprak parçası alabilirsiniz. Eğer evcil bir hayvanınız varsa onlar ile bu sürelerde daha çok ilgilenmeniz gerekiyor. İhmal ettiğiniz an başlarına bir şey gelebilir ya da evden kaçma ile sizleri cezalandırabilir. Yolların bir hayli uzak geldiği durumlarda yer alacaksınız. Uzak bir yola gitmeniz gerekebilir ve her şeyi ile a dan z ye kadar gözlerinizde büyüyor. Bu durumlarda yolları gözünüzde büyütme durumlarını bir kenara bırakmayı tercih etmelisiniz. Şayet eğer erinmez de o yola çıkarsanız sizler için iyi gelişmeleri beraberi getirecek. Farklı şarkı türleri dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Bu farklılaşmayı tercih etmeniz sizlerin de farklılaşması için yardımcı olacaktır. Hayatınızda gelen güzellikler söz konusu olabilir. Bir kere bile hayata düzgün bir şekilde tutunursanız zaten en özel anlar hızlı bir şekilde gelebilir. Hayata sevdiğiniz insanlar ile dört kolla tutunmayı başarın. Zaten en farklı olan güzellikler sevdiğiniz insanlar ile geçirdiğiniz hayat ile gelecektir. Eğitim hayatınıza kaldığınız yerden devam etmek isteyebilirsiniz. Bu süreçlerde biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. İyi yerlere gelmek için biraz daha fazla emek vermeniz isteniyor. Para biriktirmek için harekete geçmeyi tercih etmelisiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.