1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Dengeleri Bozuyor! Dikkat Edin…
7 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Dengeleri Bozuyor! Dikkat Edin…

7 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Dengeleri Bozuyor! Dikkat Edin…

7 Nisan 2021 burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkileri getirecek sizler de merak ediyor musunuz? Bir anda tüm dengeleri bozabilecek gelişmeler oluyor. Her şeye hazırsanız biraz sabırlı olun. Ben odaklanıyorum.

A+A-

7 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu düşünmeden karar vermeyi ifade eder. Özellikle de önümüzdeki süreç içerisinde düşünmeden karar vermemeye son derecede dikkat etmeniz gerekecek. Aksi halde hayatınızdaki kişinin ile aranızda anlaşmazlıklar ve birtakım sorunlar meydana gelecek. Bencilliğin etkili olduğu bu olaylar en çok da bencil tutumlar sergilememeye özen göstermeniz gerekiyor. Aksi halde hayatınızın bir parçası haline getirmek istediğiniz kişiyi kaybedeceksiniz.

7 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu kendinizi iyi bildiğinizi gösteriyor. Son derecede dengeli bir ilişki anlamına gelmektedir. Geçmişte her ne kadar kendinizden ödün vermiş olduğunuz durumlar olduysa da orta yolu bulmak konusunda şansınız yaver gidiyor. Hayatınızdaki kişinin olan kişi ile orta yolu buluyorsunuz. Giderek aranızdaki sıcak etkileşimleri hissediyorsunuz. Duygusal ve zihinsel olarak kendinizi mutlu ve iyi hissediyorsunuz. Bu durumun devam etmesi hayatınızdaki kişinin de etkisiyle birlikte oluyor. Hayatınızdaki kişinin olan kişinin de orta yolu buluyor oluşunuz konusunda ciddi anlamda mutlulukları var.

7 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu geçmişte sabit bir tutuma sahip olduğunuzu gösteriyor. Hayatınızdaki kişinin ile orta yolu bulmak adına uzlaşmacı bir yol içerisinde olmuşsunuz. Ancak ana temel kesinlikle orta yolu bulmaktır. Dengeyi kurmak adına doğru uyuma önem vermeniz gerekmiş. Ancak yaşadığınız ikilemler karşısında orta yolu bulmak yerine kendinizden ödünler vermişsiniz. Dengeli ve uyumlu olduğunuz için şanslı sayınız ilerleyen zamanlarda özellikle de 6 olacak.

7 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu geçmişinizde sorumluluklarınızdan kaçtığınızı gösteriyor. Hayatınıza almak istediğiniz kişiye dair birtakım şeyleri ertelemişsiniz. Ancak bu ertelemeler ciddi problemlere yol açabilir. Yeniden bir hatayı tekrarlamak da olası bir durum. Bu şekilde davranmaya devam etmeniz fırsatlarınızın elleriniz arasından kayıp gitmesine neden olacak. Bu duyguları kaybetmemek adına hayatınızdaki kişinin ile aranızdaki dengenin bozulmaması adına gereken çabayı göstermeniz gereken bir dönem içerisinde olacaksınız. Buna dikkat ettiğinizde harika bir aşka yelken açacaksınız.

7 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sevgi ve hassasiyet yönlerinizin biraz daha geçmişte kaldığını gösterir. Duygusal olarak gerçeklerden sıyrılarak sorunlarınızdan kaçtığınız dönemler geçirmişsiniz. Ancak sorunlarınızdan bu zamana kadar kaçmış olmanız hiçbir şey katmamı. Aksine sorunların giderek büyümesine ve daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olmuş. Bu durumlar beraberinde aldatmaları ve yalanları da beraberinde getirmiş.

7 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu aşkı temsil etmektedir. Bazı psikolojik problemleriniz var. Bu durumun üstesinden gelmenizi ancak ilgi ve sevgi görmeniz sağlayacak. Bunun için de hayatınızdaki kişi halinde olduğunuz kişiden daha fazlasını istediğini bir dönem içerisindesiniz. Bu olaylar mutsuz bir kadını temsil ediyor. Hayatınızda her ne kadar hayatınızdaki kişi halinde olduğunuz birisi olsa bile yine de daha fazlasını istiyorsunuz. Karınızdaki kişinin daha fazla ilgi göstermesini ve içinde bulunduğunuz durumdan çıkarmasını istiyorsunuz. Bu durum olduğunda kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

7 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayatınızdaki düzensiz durumun bir süre daha devam edeceğini gösteriyor. Bu olaylar ilişkilerde problemleri simgelemektedir. Gelecek günlerde de hayatınızdaki kişi halinde olduğunuz kişiden beklediğiniz ilgiyi tam olarak bulamayacaksınız. Bu durumla birlikte de içerisinde bulunduğunuz durumda kalmaya bir süre daha devam edeceksiniz. Ancak içinizden gelen sesi dinlemeniz gerekecek. İlişkilerde beraberliği simgeleyen bu olaylar önümüzdeki zamanlarda ilişkinizi daha ileri bir boyuta taşıyabileceğiniz anlamına da gelmektedir.

7 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu yeni bir doğuş anlamına gelmektedir. Başarı ve mutluluğun giderek hayatınıza dâhil olmasını ifade ediyor. Hayatınızdaki kişi halinde olduğunuz kişi ile aranızdaki diyaloglarda daha çok söz sahibi olacağınız bir süreç içerisindesiniz. Karşınızdaki kişiye karşı sözünüzün geçiyor olması derinden kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlıyor. Daha ciddi adımlara ilerlemek istiyorsunuz. Bunun için de oldukça doğru bir zaman dilimindesiniz.

7 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu bazı uyumsuzlukların meydana geleceğini ifade etmektedir. Hayatınızdaki kişinin ile bazı konularda uyuşmadığınızı göreceksiniz. Bu süreçte ilişkinizde son derecede dikkatli olmanız gerekecek. Oldukça yoğun duygular hissettiğiniz bu ilgi hayatınızdaki kişinin aranızda monoton bir hal almaya başlayabilir. Bu duygular yok olmaya yüz tutabileceğinden aranızdaki dengeyi en iyi şekilde sağlamanız gerekecek. Aksi halde bu güzel duygular yerini bencilliğe, empati eksikliğine ve sonuç olarak da tartışmalara bırakacak.

7 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu geçmişte umulmadık sorunlar yaşadığınızı gösteriyor. Başarısızlıklar yaşadığınız bu dönemde kendinizi dışarıya oldukça soyutlamışsınız. Bu başarısızlıklar geçmişte daha da önceden temelini kendinizin attığı durumlardan kaynaklanmış. Ancak bu durumların üzerinde düşünüp durmak hiçbir şey katmayacak. Geri getiremeyeceğiniz geçmişteki başarısızlıklarınızın hayatınızın gelecekteki dönemleri etkilemesine çok da fazla izin vermemişsiniz.

7 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişinin olan kişiye karşı mantıksız davranışlar sergilemeye meyilli olacağınız bir dönem içerisinde olacaksınız. Bu sıralar özellikle de konuştuklarınıza ve yaptıklarınıza iki kat dikkat etmeniz gerekiyor. Mantığınızı hep yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Mantıksız davranışlar sergilemeye meyilli olduğunuz bu dönemde hayatınızdaki kişinin bakış açısını değiştirebilirsiniz. Şu an için oldukça güzel duygular hisseden hayatınızdaki kişinin duyguları her an bu mantıksız davranışlarınız ile solabilir.

7 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu gücü temsil etmektedir. Kendinizi her zaman olduğundan bile çok daha güçlü hissedeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. B dönem içerisinde hayatınızdaki kişinin olan kişinin de gücünüzü görmesini sağlayacaksınız. Bu kadar güçlü ve kendinizden emin olan hallerinizle hayatınızdaki kişininü daha da çok kendinize bağlayacaksınız. Bu durumla birlikte hayatınızda olan bu kişi ile birlikte aranızdaki ilişkiyi daha ciddi bir hale getirebilirsiniz. Karşınızdaki kinin engelleri aşmak için var olan gücünüzü görmesiyle birlikte daha çok âşık olmasını sağlayacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.