1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

7 Mart 2021 burç yorumları haftanın son gününde kimlere neler getirecek merak ediyor musunuz? Astrolojik dengeler bu günlerde birçok burcun üzerinde hem negatif hem de pozitif enerjilerini verebilir. Sizler de payınıza neler düşecek diye merak ediyorsanız gelin beraber odaklanarak bakalım.

A+A-

7 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu çok istediğiniz bir konuda adımlar atacağınızı temsil eder. Şu an çalışıyor olduğunuz işyerinde bazı konulardan memnun olmadığınızı görüyorum. Sürekli aynı rutinlerden sıkılmışsınız ve kendinize yeni uğraşlar edinmeyi istiyorsunuz. Boş vakitlerinizde kendinize uğraş yaratabilmek için öncelikli olarak bir kursa gideceğinizi söyleyebilirim. Hafta sonu gidecek olduğunuz kurstan sonra kendinizi daha rahatlamış hissedecek ve bütün stresinizi orada atabileceksiniz. Farklı bir aktivite yapmak yıllar sonra size çok iyi gelecek.

7 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hırslarınızı ve arzularınızı temsil eder. Gidecek olduğunuz kurstan sonra bu uğraşınızı yapmaktan oldukça fazla keyif alabilir ve daha fazla bir kazanç elde etmek adına bu uğraşınızı maddiyata dökmeye çalışabilirsiniz. Bir şeyler yaparak bunları sosyal medyada pazarlamak her ne kadar ek iş gibi dursa bile bir yandan sizi rahatlatıp, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Hem ek olarak sağlayacağınız gelirinizle de kendiniz için daha çok şey yapabilir, bazı isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

7 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu kısa süreli yaşanacak olan psikolojik sorunları temsil eder. Siz değil fakat yakın çevrenizde oldukça değer verdiğiniz birisinin yaşayacak olduğu bir sorun var. Bu kişinin kötü dönemini atlatmasına yardımcı olmak için sizinle beraber bu uğraşı edinmesini sağlayabilirsiniz. Hatta bu ek işe beraber girişebilir ve bu kişinin kafasını sürekli dolu tutarak kendini üzmesine engel olabilirsiniz. Sadece ek iş olarak başladığınız bu işte çok başarılı olacağınızı söyleyebilirim.

7 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu paraya ve mala sahip olma isteğinizi gösterir. Daha fazla maddi güce sahip olmak istiyor ve bunun uğruna daha çok çalışmaya gayret gösteriyorsunuz. Sürekli işyerinde mesaiye kalıyor ve projelerinizde alabileceğiniz en üst verimi almaya çalışıyorsunuz. Ne kadar çalışırsanız başarının o kadar sizi bulacağına inanıyor bu yüzden uykularınızı da feda ediyorsunuz. Sizin için en önemli şey para olabilir. Paranın da sadece çalışmakla elde edileceğini bildiğinizden çok çalışıyorsunuz.

7 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu isteklerin artık kontrolsüz olduğu zamanları temsil eder. Para isteğini cidden kafanıza takmış ve başka bir şey düşünemez olmuşsunuz. Bu uğurda kendinizi herkesten soyutlamış ve kabuğunuza çekilmişsiniz. Bu tutumunuz ile insanların sevgisini de yitiriyor olduğunuzu söyleyebilirim. Çevrenizdeki kişiler tarafından sürekli uyar alıyor fakat kimseyi önemsemiyorsunuz. En değerli şeyin elde edeceğiniz konum ve para olduğunu ısrarla herkese dile getiriyorsunuz. Böyle davranarak zamanla kendi sağlığınıza da zarar vereceğinizi söylemem mümkün olacaktır.

7 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu başarı ve zaferi müjdeler. Verdiğiniz bütün emeklerin karşılığını alacağınızı söyleyebilirim. Azimli ve kararlı tavrınız başarıya ulaşmanızda en büyük etken olacaktır. İşyerinizde hızlı bir yükselişe geçebilir ve birden yüklü miktarda paraya sahip olabilirsiniz. Girişmiş olduğunuz bütün projeler çok beğenilmiş ve kendinizi herkese artık kanıtlamış olacaksınız. İşvereninizin gözünden kaçmayacak olan bu performansınızın ödüllendirilmesine de hiç şaşırmayacaksınız. Hayatın başarı merdivenleri sizin için açılacak.

7 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu başarının habercisi olarak yorumlanır. Uzun bir süredir iş konusunda kendinize koymuş olduğunuz bir hedefiniz var. Bölüm değişikliği ya da şube değişikliği yapmak istemiş olabilirsiniz. Sonunda istediğinizi elde edecek ve başka bir yere geçişiniz sağlanacak. Bu geçişin size daha iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Olduğunuz yerden çok bunalmış ve senelerdir aynı işi yapmaktan çok sıkılmışsınız. Biraz değişikliğin sıkılan ruhunuza iyi geleceğini düşünüyor ve bunun için bölüm değişimi başvurusu yapmışsınız.

7 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu çekişmeli bir ortama gireceğinizi temsil eder. Yeni geçecek olduğunuz bölüme baştan iddialı bir giriş yapacaksınız. Bu girişiniz orada eski zamandan beri çalışan ve kendini gösteremeyen kişiler tarafından oldukça kıskanılacak. Siz fark etmeseniz bile insanlar sizinle bir yarış içine girecek ve daima sizden iyi işler çıkarmaya çalışacaklar. Bu da sizi ister istemez daha yoğun bir çalışma temposuna sokacak ve kendinize ayırmaya vakit bulamayacaksınız. Fakat bu durumdan şikayetçi olmayacaksınız, siz çalışmayı çok seviyorsunuz.

7 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sevgi ve anlayışı temsil eder. Diğer çalışanlara sizden beklediklerinin aksine oldukça anlayışlı ve iyi davranacak bu kişilerle dostluk kuracaksınız. Bu kurmuş olduğunuz dostlukların size getirisi huzurlu bir iş ortamı olacak. Tek yapmanız gereken ilk adımı atıp sizinle rekabete giren bu kişilere iyi davranmak ve onların sevgisini kazanmak olacaktır. Anlayışlı bir ortam size huzuru da sağlayacaktır. Böyle bir çalışma ortamında herkes oldukça verimli olacaktır.

7 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu tecrübenin gücünü savunur. Şu an çalıştığınız yerde yıllardır çalışıyor olabilir ve buna bağlı olarak projelerinizi daha düzgün yapıyor olabilirsiniz. Bir işi yapmadan önce eski hatalarınızdan çıkarılmış olduğunuz dersleri unutmuyor ve hatalarınızı tekrarlamıyorsunuz. Sizin için hata yapmak bir sorun değil. Siz aynı hataların tekrarlanmasını büyük bir yanlış olarak görüyorsunuz. Size göre aynı hatayı iki kere yapmak o işi yeteri kadar önemsememek anlamına geliyor. Bu yüzden de hep kendinizi geliştiriyorsunuz.

7 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu kişinin kendini bildiğini gösterir. Kendinizden emin adımlarla ilerlediğinizi ve en ufak soruna karşı bu dik duruşunuzu bozmadığınızı görüyorum. Bu duruşunuz sayesinde kendi çabanızla bir saygınlık edinmiş hatta sizden üst konumda çalışan insanların bile size saygı duymasını sağlamışsınız. Kendinizden ödün vermiyor, haklarınızı biliyor ve savunuyorsunuz. Haklıyı haksıza karşı koruyor kimsenin arasında bir sorun çıksın istemiyorsunuz. Bu duruşunuz sayesinde işyerinizde sizi tanıyan herkes tarafından takdir ediliyorsunuz.

7 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu açık sözlülüğü temsil eder. Açık sözlülüğünüz sebebiyle hayatınızda çok önemli bir konuda değişiklik yapabilir ve kendinizi bir anda bir tarafı savunurken bulabilirsiniz. Aslında hiç alakanızın olmadığı bu tartışmada sırf haklı taraf ezilmesin diye dahil olabilir ve kendinizi günler boyu sürecek huzursuz bir ortamın içinde bulabilirsiniz. Savunduğunuz kişilere dikkat etmeli ve herkesi savunmanız gerektiğini düşünmemelisiniz. Böyle yaparak birçok kişiyi karşınıza alabilir, işyerinizde kendinize huzursuz bir ortam yaratabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.