1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 7.500 TL ve üzeri emekli Aylık alan Herkese 3.000 TL Ödeme Müjdesi! Emekli Promosyonuna Para ek Verilecek!
7.500 TL ve üzeri emekli Aylık alan Herkese 3.000 TL Ödeme Müjdesi! Emekli Promosyonuna Para ek Verilecek!

7.500 TL ve üzeri emekli Aylık alan Herkese 3.000 TL Ödeme Müjdesi! Emekli Promosyonuna Para ek Verilecek!

Emekli Aylıklarının cepleri zorda bıraktığı günümüzde emekli gerek ayı geçirmek gerekse de ihtiyaçlarını karşılamak kendisine sunulan ek ödemeleri takip ediyor. Emekliye bankalar tarafından geri ödemeleri kredi kampanyası, gerek emekli promosyonu kampanyaları süre gelirken, diğer taraftan da emekliye ürün ya da hizmet karşılığında da karşılıksız ödeme kampaynaları bulunmaktadır.

A+A-

Emekli maaşlarının cepleri zorda bıraktığı günümüzde emekli gerek ayı geçirmek gerekse de ihtiyaçlarını karşılamk çeçevesinde kendisine sunulan ek ödemeleri takip ediyor. Emekliye bankalar  tarafından gerek geri ödemeleri kredi kampanyası, gerek emekli promosyonu kampanyaları süre gelirken, diğer taraftan da emekliye ürün ya da hizmet karşılığında da karşılıksız ödeme kampaynaları bulunmaktadır. Halk Bankası emekli dostu banka olarak bilinmektedir. Bu kapsamda sunulan kampanyaları, emekliye çok cazip gelmektedir. 

Emekli maaşını Halkbank'a taşıyan emekli, bireysel kartları ile yaptıkları harcama başına ödül kazanabilecek. Banka tarafından açıklamaya göre mdül miktarı 3.000 TLye kadar ulaşacak. Halk Bankası emekliye 3.000 TL kampanyasında kazanılan ödüller PArafpara olarak verilecek. Halkbank sadakat programı olarak bilinen Parafpara karşılığı TL'ye tekabül etmektedir. 1 ParafPara 1 TL'dir 

Halk Bankası emekliye sunulan bu kampanya ile alakalı olarak resmi internet sitesinden açıklama yapmış ve ''emekli maaşı Halkbank’a taşıyanların kampanyaya dahil olabileceği kaydedildi. Bu kapsamda, Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında her sektörde ve tüm banka POS’larında yapılacak aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara verilecek.'' demiştir.

HALKBANK'TAN 3.000 TL

Sadece emekliye özel olarak 3.000 TL kampanayssında ilk aydan bu hak kazanılması durumunda emekli promosyonu artı 3.000 TL Parafpuan ile birlikte ceplere 8500 TL civarında ödeme girecektir. Halk Bankası 3000 TL emekli kampanyasından faydalanmak isteyen bireyin 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruda bulunmasına gerekmektedir. Halkbank'tan Paraf veya Parafly bireysel yada kredi kartı Alması gerekli iken herhangi bir sektörde aylık 5000 TL ve üzeri her alışverişe 500 TL toplamda 3000 TL para para hediye edilecektir. Emekli maaşını o bankaya taşıyan emekliler bu kampanyadan faydalanabilecek iken diğer taraftan da alışverişlerinde indirimin tadını çıkartabileceklerdir

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Kamu bankası olma sebebiyle milyonlarca emeklinin tercih sebebi olan emekli promosyonu ödemeleri de devam etmektedir. Halkbank emekli promosyonu kapsamında emekliye 3.000 TL ile 5.000 TL aralığında ek ödeme sunulmaktadır. 3.000 TL kampanyası ile birlikte toplamda 8.500 TL ek ödeme sağlanabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.