1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. 6'lı masanın adaylık tartışmaları son sürat devam ederken Meral Akşener'den yeni çıkış daha...
6'lı masanın adaylık tartışmaları son sürat devam ederken Meral Akşener'den yeni çıkış daha...

6'lı masanın adaylık tartışmaları son sürat devam ederken Meral Akşener'den yeni çıkış daha...

"6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" sorusu henüz yanıt bulmamışken İYİ Parti lideri Meral Akşener'den konu ile ilgili tartışmaya neden olabilecek bir açıklama geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "3 Aralık’ı bekleyin" çıkışına bir gün kala İYİ Parti lideri, aklındaki iki ismi tekrardan gündeme getirdi.

A+A-

"6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" sorusu henüz yanıt bulmamışken İYİ  Parti lideri Meral Akşener'den konu ile ilgili tartışmaya neden olabilecek bir açıklama geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "3 Aralık’ı bekleyin" çıkışına bir gün kala İYİ Parti lideri, aklındaki iki ismi tekrardan gündeme getirdi.

Akşener aynı zamanda, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın İYİ Partli Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef göstererek sarf ettiği sözleri eleştirdi. Akşener 'Kulak çekme' polemiği hakkında, "Yavuz Bey kendi fikrini söylemekte özgürdür. Engin Altay'ın da konuşmasını yanlış buldum" dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel BAşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun '3 Aralık' manifestosuna bir gün kala yapmış olduğu adaylık çıkışı, tartışmalara sebep olacak. 

CHP’nin 3 Aralık’ta İstanbul’da düzenleyeceği İkinci Yüzyıla Çağrı toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçime ve seçim sonrasına dair önemli açıklamalar yapması bekleniyordu. 

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A 'EVET' DERİZ"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, olası Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş adaylığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Meral Akşener, "Masadaki arkadaşlara da söyledim. Eğer bu iki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse 'hayır' demeyeceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.