1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. 60 yaşındaki CHP'li vekil Aziz Aydınlık Covid-19’u yendi
60 yaşındaki CHP'li vekil Aziz Aydınlık Covid-19’u yendi

60 yaşındaki CHP'li vekil Aziz Aydınlık Covid-19’u yendi

Yaklaşık bir ay önce korona virüse (Covid-19) yakalanan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 23 günlük yoğun bir tedavinin ardından bugün alkışlarla taburcu oldu.

A+A-

6 Ekim’de korona virüse yakalandığını açıklayan 60 yaşındaki CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı. Hastaneye yatmasından 3 gün sonra durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alınan Aydınlık, günlerce virüsle mücadele etti. Geçen günlerde iyileşme belirtileri üzerine normal servise alınan Aydınlık, 23 gün süren tedavisinin ardından bugün hastaneden taburcu oldu.

Hastaneden alkışlarla uğurlandı

İyileşmesi üzerine ailesi ve yakınları büyük sevinç yaşayan Milletvekili Aydınlık, hastaneden alkışlarla uğurlandı. Hastanenin idari binası önünde düzenlenen uğurlamaya Mersin İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçaçı, Başhekim Bahar Aydınlı, milletvekilinin tedavisini gerçekleştiren hekim ve sağlık çalışanları katıldı. Aydınlık, hastane yönetimine çiçeklerle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.