1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Kova, İkizler ve Başak Burçları Bu Hafta Çok Dikkatli Olmalı
6 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Kova, İkizler ve Başak Burçları Bu Hafta Çok Dikkatli Olmalı

6 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Kova, İkizler ve Başak Burçları Bu Hafta Çok Dikkatli Olmalı

Bir senede on iki ay vardır. Bir senede on iki ay olduğu için de on iki burç vardır. Doğduğunuz ay, gün hatta saate göre burç yorumları yapılır. Aylık, günlük, yıllık ve haftalık olarak burçlar yorumlanabilir.

A+A-

Astronomik olarak gök kürede yer alan on iki takım yıldızının adına burç denir. Doğduğunuz aya göre bir burcunuz olur. Bir senede on iki ay vardır. Bir senede on iki ay olduğu için de on iki burç vardır. Doğduğunuz ay, gün hatta saate göre burç yorumları yapılır. Aylık, günlük, yıllık ve haftalık olarak burçlar yorumlanabilir. Peki, 6 Ocak 2022 tarihi günlük burç yorumları nasıl? İşte bugünün (6 Ocak 2022) günlük burç yorumları...

6 ARALIK TÜM BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu 6 Ocak Günlük Burç Yorumları
 
Koç burcu bugün, duygusal travmalar yüzünden kendisinizi zamna zamna suçlu hissedebilirsiniz. Duygusal davranışlardan uzak durmaya çalışacaksınız. Mantığınızı devreye sokmak sizi gün içinde zorlasa da elinizden geldiğince bu konuyla ilgili çaba sarf etmeye çalışacaksınız. İşinizle ilgili yapacak olduğunuz yenilikler sayesinde kendisinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Boğa Burcu 6 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu bugün, çaba sarf ettiğiniz bazı konular üzerine şaşıracağınız bir kaç olayla karşılaşabilirsiniz. Bilinçaltınızda yer alan konular yüzünden kendisinizi çevrenizde huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Mantıklı gelmeyen olaylar yüzünden arkadaş çevrenizi kendisinizden uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Yakın bir dostunuzla uzun uzun sohbetler gerçekleştirebilir, güzel anılar biriktirebilirsiniz.İkizler Burcu 6 Ocak Günlük Burçlar

İkizler burcu bugün, manevi anlamda desteklendiğiniz bir güne adım atacaksınız. Ailenizin sizi her çeşit desteklediğinizi düşünecek ve size yardımları için minnettar olacaksınız. Duygusal olarak sizi zorlayan durumlardan uzak durmak isteyebilirsiniz. Maddi anlamda yenilikler yapmak isteyebilir, yeni yatırımlara odaklanabilirsiniz.

Yengeç Burcu 6 Ocak Burç Yorumları

Yengeç burcu bugün, gün içinde maddi konulardan kaynaklı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Dikkat etmeniz gerekli olan birkaç konu sizi rahatsız etmeye başlayabilir. İş yerinizde yapmanız gerekli olan değişiklikler yüzünden kendisinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Duygu geçişleriniz yüzünden kendisinizi kötü hissedebilirsiniz. 

Aslan Burcu 6 Ocak Günlük Burç Yorumları

Aslan burcu bugün, düşüncelerinzi çevrenize aktarmaya çalışırken kendisini bu alanda desteklemeye çalışacaksınız Sevginin gücüne inanacak ve yakın arkadaşlarınıza olan sevginizi gösterebileceksiniz. Kısa süreli ilişkiler sizi zamna içerisinde yıpratabilir, hayatınızda bu konulara ilişkin yenikler yapmayı planlayabilirsiniz.

Başak Burcu 6 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları

Başak burcu bugün, ikili ilişkilerde yaşamış olduğunuz gerginlik yüzünden kendisinizi bir adım geri çekmek isteyebilirsiniz. Cesur ve girişimci yapınız sayesinde yeni işler elde edebileceksiniz. Kariyeriniz için yapmanız gerekli olan başlangıçlar sizi heyecanladıracak ve yenlikler peşinde olmaya devam edeceksiniz. Gözünüze girmeye çalışan bir kişiyi tekrar değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu 6 Ocak Günlük Burçlar

Terazi burcu bugün, hayal gücünüze güvenmeli, bu istikamette yeni kararla almalısınız. Parayla ilgili konular yüzünden kendisinizi stresli hissedebilirsiniz. Beklentilerinizi düşünecek ve bunlar üzerine yeni kararlar almak isteyeceksiniz. Farkındalığınız artacağı için sezgilerinize sonuna kadar güvenmeyi tercih edeceksiniz.

Akrep Burcu 6 Ocak Burç Yorumları

Akrep burcu bugün, ilişkinizde sorun olan durumların üzerine yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Yaratıcı yapınız sayesinde problemleri rahatlıkla halledebileceksiniz. Farkında olmadığınız durumların üzerine biraz daha durmaya çalışmalısınız. Yakın çevrenizle aranızda sorun olan durumlar konuşup halletmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu 6 Ocak Günlük Burç Yorumları

Yay burcu bugün, sizi zorlayan süreçleri baştan değerlendirmek en iyisi olacaktır. Yapacak olduğunuz tüm işlerde elde edecek olduğunuz başarı sayesinde kendisinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Karşınıza çıkan olayları mantık çerçevesinde değerlendirmek sizin için en doğru olacaktır. 

Oğlak Burcu 6 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları

Oğlak burcu bugün, akılcı yaklaşım şekliniz sayesinde üstesinden gelemeyeceğiniz bir durum olduğunu düşünemeyeceksiniz. Birlikte iş yaptığınız insanlarla aranızda birkaç sorun oluşabilir. Duygularınızı bu işe katmamalısınız. Hayatınızın biraz daha ilerlemelisini isteyebilirsiniz. Bu yüzden kaos hissettiğiniz ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız. 

Kova Burcu 6 Ocak Günlük Burçlar

Kova burcu bugün, maddi anlamda aşırıya kaçan tavırlarınız yüzünden kendisinizi kötü hissedebilirsiniz. Hesaplamalarınızı daha düzenli yapmalı, mantıksız olan harcamalardan uzak durmalısınız. Davranışlarınızda sizi düşündüren durumların üzerine tekrar durmak isteyebilirsiniz. 

Balık Burcu 6 Ocak Burç Yorumları

Balık burcu bugün, Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Gelir durumunuzu çoğaltmak için ekstra iş yapma düşüncesine daha yakın olabilirsiniz. Soğukkanlı tavırlarınızı muhafaza etmeye çalışmak sizin için en doğrusi olacaktır. İş yerinde yaşamış olduğunuz olumsuz olaylar yüzünden kendisinizi çevrenizden soyutlamak isteyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.