1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
6 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

6 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

6 Ocak 2021 burç yorumları hayatınızda ne gibi güzel ve özel etkileri getireceğini merak ediyor musunuz? Sizler için gün içerisinde hangi burcun başına neler gelecek bunlara odaklanacağım. Ben evrene tüm pozitif enerjimi vererek sizler için tüm burçların yorumlarına bakacağım.

A+A-

6 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu eğer kafanızda bir tatile çıkma planınız varsa bunu gerçekleştireceksiniz. Gideceğiniz tatilde kendinizi resmen yenilenmiş hissedeceksiniz. Gideceğiniz yerlerde gireceğiniz ortamlarda oldukça dikkat çekeceksiniz. Etrafınızdaki kişiler dik duruşunuz ve kendinizden emin tavırlarınızdan dolayı resmen hayran kalacaklar. Bunun anlamı da düşüncelerinizin sürekli olarak değiştiğini gösteriyor bana. Ancak bu durumu artık daha fazla sürdürmemiz gerekecek. Artık bazı konularda daha net kararlar alabilmeniz gerekecek. Aksi halde hayatınızdaki gel git durumları daha fazla yorulmanızı sağlayacak. Gizli arzularınızın olduğunu görüyorum. Aşk hayatınızda arzu ve isteklerinizi yeterince aşığa vuramıyorsunuz. Bu durum da aşk hayatınızın karmaşık bir halde olmasını sağlıyor. Ancak karşınızdaki kişiye karşı daha net ve isteklerinizi belli edebileceğiniz bir tavırda olmanız gerekecek. Bunu yapmayı başardığınızda karşınızdaki kişi de ne yapması gerektiğini bilecek. Böylelikle de karşılıklı uzlaşma çok daha kolay bir hal alacak ve keyifli bir ilişki başlayacak. Kültürel değerlerine bağlı bir kişi tarafından nasihatler alacağınızı görüyorum. Bu nasihatlere kulak asmanızda fayda olacak. Alacağınız tavsiyeler sayesinde hayatınızın önemli konularında istediğiniz gelişmelerin gerçekleşmesini sağlayacaksınız. Her şey hayatınızda çok farklı etkileri ile gelecek. Bu yüzden bu süreçlerde biraz daha sabırlı olursanız istekleriniz bir bir olmaya başlayacak.

6 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu artık arzularınızın birer birer gerçekleşeceğini göreceksiniz. Şans ve dilek kapılarınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Dilekleriniz birer birer gerçekleşecek. Karamsarlık döneminizden artık tam anlamıyla sıyrılarak çok güzel bir başlangıç yapacaksınız. Bu zamana gelene dek bir takım sıkıntıların üstesinden gelmek zorunda kalmışsınız. Ancak kendinizden emin olan tavrınız sayesinde bu sıkıntıların tamamından kurtulacağınızı gördüm. Hayatınızın başarılarla dolu olacağı bir dönem bekliyor. Bu dönemde her ne başarı elde etmek istiyorsanız dikkatinizi toparlayarak odaklanmanız gerekecek. Böylelikle de elinize aldığınız işleri en başarılı şekilde sonuçlandıracaksınız. Her ne kadar güzel günlere geçiyor olsanız da bu tehlikelerin yakanızı tamamen bırakacağı anlamına gelmiyor. Etrafınızda çekemeyen insanların varlığı anlamına geliyor yılanlar. Her geçen gün daha güzel döneme girdiğiniz için etrafınızdaki yılanların sayısı da artacak. Çekemeyen insanlar bütün negatif enerjilerini üzerinize yoğunlaştırmak isteyecekler. Ancak buna taviz vermeyecek ve düşmanlarınızı mutluluğunuzla resmen mağlup edeceksiniz. Karmaşık aşk hayatınız artık karmaşıklığına bir son verecek. Karşınızdaki kişi ile sınırları belirgin olan ve aynı zamanda oldukça eğlenceli ilişki yaşamaya başlayacaksınız. Bu ilişki kendinizi daha da iyi hissetmenizi sağlayacak. Hanenize bir misafir geleceği. Hanenize gelecek olan bu kişi beraberinde kısmet de getirecek. Gelecek olan bu misafir ile birlikte haneniz içerisine resmen güneş girecek. Herkesin oldukça mutlu ve huzurlu olduğu bir dönem başlayacak. İçinde bulunduğunuz bir olay var. Bu olaya içinizde bir türlü çözüm getiremiyorsunuz.

6 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu başlamak istediğiniz işleriniz varsa başlamak için çok doğru bir zamandasınız. Şansınızın bu dönemde oldukça açık olması sayesinde elinize aldığınız her işi başarıyla sonuçlandıracaksınız. Özellikle de akademik ya da iş hayatınızda hedeflediğiniz başarılar varsa bu dönemde elde etmek istediğiniz başarıyı elde etme imkânı bulacaksınız. Hayatınızda yaşadığınız zor günler artık bitmek üzere. Sıkıntı ve dertlerinizden artık tez zaman içerisinde kurtulacaksınız. Hayatınızda mutsuz olmanızı tetikleyen her ne varsa birer birer bu sorunlarınızdan kurtuluyorsunuz. Böylelikle de taptaze bir şekilde yeni bir sayfaya başlangıç yapıyorsunuz. Yapacağınız bu başlangıç artık heyecan verici bir hayat yaşamanızı sağlayacak. Aşk hayatınız için verdiğiniz bütün emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Belirsizliklerle dolu ilişkinizi artık çok daha net çizgilere sahip olan bir ilişki haline getireceksiniz. Kendinizden çok daha emin olacağınız bu ilişkide karşı tarafın da beklenti ve isteklerine önem vermeniz gerekecek. Bunu yaptığınızda işlerin ok daha kolay bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz.  Bunun anlamı da yeni bir arkadaşınız olacak demektir. Yeni birisiyle tanışacak ve oldukça yakın iki dost olacaksınız. Temiz kalpli bu kimseyle yılların eskitemeyeceği bir dostluğa başlayacaksınız. Bu durum bir süre daha devam edecek. Ancak olaylar karşısında o kadar da karamsar olmamanız gerekecek. Karamsarlığı bir kenara bırakarak sakin kafayla düşündüğünüzde bu olaya da bir çözüm getirmeyi başaracaksınız. Bunu ben aşk hayatınıza yorumluyorum. Karmaşıklıkların olduğu ilişkiniz artık düzgün bir periyot içerisine girecek.

6 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sorunlarınızdan ve sıkıntılarınızdan artık kurtulacağınız anlamını taşımaktadır. Nasıl bütün sıkıntı ve sorunlarınız peş peşe gelmişse kurtuluşunuz da aynı şekilde olacak. Resmen zincirleme gibi bütün sorunlarınızdan kurtularak derin bir nefes alacak ve yeni bir döneme adım atacaksınız. Canlanmanız çevrenizdeki insanlara karşı hayranlık uyandıracağınız bir döneme girmenizi de sağlayacak. Aslında yakın bir dostunuzdan güzel haberler alacağınız anlamına gelmektedir. Vereceği haber kendisi ile alakalı olacak. Ancak bu durum karşısında en az yakın dostunuz kadar mutluluk duyacaksınız. Aşk hayatınızda daha dikkatli davranmanız gerekecek. Karmaşık olan ilişkinizi sağlam temellerle daha net bir ilişkiye çevirmek için kesinlikle davranışlarınıza ve sözlerinize dikkat etmeniz gerekecek. Özellikle de karşınızdaki kişinin kalbini kırmamak adına oldukça dikkatli davranmanız gerekecek. Aksi halde ağzınızdan kaçırdığınız bazı sözler ilişkinizi daha da çıkmaza sokacak. Eğer kafanızda kısa süreli de olsa bir tatile çıkma fikriniz varsa bunun için oldukça doğru bir zaman dilimindesiniz. Gideceğiniz tatil birçok konuda hayata bakış açınızı değiştirecek. Özellikle de yeni insanlarla tanışmak birçok yönden işinize yarayacak. Aklınızdaki soru işaretlerinin birer birer yok olduğunu göreceksiniz. Çok güzel bir aşk başlangıcı olacak bu durum. Yaşayacağınız bu aşk ile birlikte hayatta kendinizi son derecede şanslı hissedeceksiniz. Kulağa biraz ürkütücü gelse de aslında güzel bir anlamı vardır. Bu kişi hanenize bir haber getirecek. Getireceği bu haber sayesinde aydınlık günler daha da kıza zamanda gelecek.

6 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu dost bildiğiniz nankör birisinin çevrenizde kötülüğünüzü istemesi anlamına gelmektedir. Bu kişiye karşı son derecede dikkatli davranmanız gerekecek. Çünkü yapabileceği nankörce davranışlar oldukça üzülmenize neden olacak. Artık hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz şans kapınızı çalacak. Özellikle de maddi konularda şansınızın açılması ve beklediğiniz paranın elinize geçmesi mümkün. Maddi olarak kendinizi çok daha özgür ve rahat hissettiğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu aralar şansınızın açık olması şans oyunlarından da elinize para geçmesini sağlayabilir. Eğer bu aralar şans oyunları oynamayı düşünüyorsanız şanslı bir döneminizde olacaksınız. İş yaşantınızda bir takım sıkıntılar yaşamaya hazır olmanız gerekecek. Özellikle de iş arkadaşlarınız ile aranızda sıkıntılar çıkabilir. Çıkan bu sıkıntılar günlerde kafanızı yoracağınız meseleler haline gelecek. Ancak günler sonra sorununuzun üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Aslında karmaşık olan ilişki hayatınıza dair de iyi gelişmelerin olacağını görüyorum. Artık bir şeylerin daha netleşmesini istiyorsunuz. Bu isteğiniz yakın bir zamanda gerçekleşecek. Bu yakın zamanda sevindirici bir haber alacağınız manasına geliyor. Aşk hayatınızda alacağınız bu sevindirici haber sayesinde artık daha net çizgileri olan bir ilişkiye başlayacaksınız. Başlayacağınız ilişki hayatınızı düzene sokacak.  Son derecede temiz kalbi olan bir arkadaşınızı simgeliyor. Bir konuda zora düşeceksiniz. Ancak bu temiz kalpli arkadaşınız sayesinde içine düştüğünüz durumdan son derecede kolay bir şekilde kurtulacaksınız. Karmaşık olan ilişkinizin biraz daha karmaşık bir hal alacağını görüyorum. Aranızda ufak sorunlardan başlayan kıvılcımlar büyüyebilir. Bu sebeple de tartışabilir ve anlamsız şekilde birbirinizi kırabilirsiniz.

6 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu olaylar karşısında artık sakinliğin kaybedileceği anlamını taşımaktadır. Yaşayacağınız bir olay karşısında kendinizi tartışma içerisinde bulacaksınız. Her ne kadar tartışmalara girmek istemeseniz bile artık daha fazla dayanamadan sakinliğinizi kaybedeceksiniz. Hakkınızı savunarak insanların daha fazla üzerinize gelmesine engel olacaksınız. Bazı olaylar karşısında net çözümler üretemediğinizi görüyorum. Ancak daha kendinizden emin olmanız gerekecek. Daha sağlam ve ayağı yere basan şeyler düşündüğünüz zaman işleriniz çok daha yolunda gidecek. Bunun anlamı aşk hayatınızda birtakım gelişmeler yaşamanız için artık kısa bir zamanınız kalmış anlamına geliyor. Hayatınızda aşk hayatınızda meydana gelecek olan güzel haberler var. Aslında olumlu haberler alacağınız anlamını taşımaktadır. Alacağınız bu haberler ile çok sevineceksiniz. Mutlu ve aydınlık günlere çok az bir zaman kalmış. Bunun anlamı bazı sıkıntılarınızın olduğu ve bu sıkıntıların bir süre daha devam edeceği anlamına gelmektedir. Her ne kadar devam edecek olsa da eninde sonuna biteceğini bilmeniz gerekecek. Böylelikle de kendinizi sürekli olarak sıkıntı içerisine sokmaktan kurtulacaksınız. Karamsarlıktan kurtulduğunuz zaman işlerinizin çok daha kolay şekilde yoluna girecek. Bu dönem özellikle de biraz daha alttan almanız ve bazı şeyleri zamana bırakmanız gereken dönemdesiniz. Aksi halde bazı konularda ilişkinizi netleştirmek isterken çok daha karmaşık bir hale gelmesine neden olacaksınız. Kendini iyi göstermeye çalışan menfaatçi birisi kesinlikle iyi şeyler yaşamanızı istemiyor. Bu kişiyi her ne kadar arkadaşınız sansanız da gerçek yüzünü yakın zamanda gösterecek. Böylelikle de aranıza mesafe koymak isteyeceksiniz.

6 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayat görüşlerinizin bir olduğu son derecede neşeli bir insan olduğunu ifade ediyor. Böyle bir kişiyle harika bir aşk hayatınız olacak. Her dibe çökmeye meyilli olduğunuzda sizi dipten çekip alacak birisi bu kişi. Daima kendinizi iyi hissetmenizi ve dibe çekilmekten kurtulmanızı sağlayacak. Oldukça cana yakın ve sevimli bu insanla birlikte hayata daha da ısınacaksınız. Bu ara hayatınızda olacak birçok şey dört vakte kadar kendinize iyi gelecek bir yolculuğa çıkacağınızı gösteriyor. Bu yolculuk biraz uzun bir yolculuk olacak. Ancak tamamen hayırlı bir şekilde sonuçlanacak. Aslında hayal dünyanızın oldukça zengin olduğunu gösteriyor. Bu hayal dünyası bazen kendinizi dış dünyadan uzaklaştırmanızı sağlıyor. Böyle zamanlarda biraz dünyadan uzaklaşabiliyor olduğunuzu görüyorum. Ancak buna kendinizi fazla kaptırmaya devam ederseniz gerçek hayattan büyük ölçüde kopacaksınız. Bu durum da hayatınızda birtakım sıkıntıların gün yüzüne çıkmasına sebep olacak. Son kısımlara doğru geldiğimde bir de ressam görüyorum. Bunun anlamı da hayatınızı şekillendirmenin aslında kendi ellerinizde olduğunu gösteriyor. Hayal âlemine çok kapılmadan yolunuza bakmanız gerekecek. Eğer aranıza mesafe koymazsanız kötülüğünüz için elinden gelenleri yapmaya devam edecek. Özlediğiniz birisini görme fırsatınız olacak. Bir süredir görmediğiniz bu kişi ile görüşmek kendinizi ciddi anlamda iyi hissetmenizi sağlayacak. Bol bol özlem gidereceksiniz ve görüştüğünüz kişiden oldukça önemli tavsiyeler de alacaksınız.

6 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu şiddetli bir sıkıntı yaşamış olduğunuzu bana gösteriyor. Ancak bu dağın hemen dibinde belirginleşmiş olan güneş bu sıkıntıdan yakın bir zaman içerisinde tamamen kurtulacağınızı gösteriyor. Hayatınızda yaşamış olduğunuz sıkıntılı süreçler artık bir son bulacak. Etrafınızda kesinlikle iyiliğinizi istemeyen insanlar görüyorum. Aslında hakkınızda sinsice planları olan insanlara delalet ediyor. Hatta bu kişiler aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz sıkıntıların da temellerini atmış olan kişiler. Bu kişilerin hakkından gelecek olan hamleyi yakın zamanda yapacaksınız. Resmen çakallarla birlikte dans ettiğinizi görüyorum. Bu insanları tamamen mağlup etmeyi başaracaksınız. Yapacağınız hamleler sayesinde bu kişilerin sıkıntılı durumlar içerisine girmelerini sağlayacaksınız. Bu kişinin hayatınızda alacağınız kararlar konusunda büyük destekleri göreceğinizi söylemeliyim. Bu kişiyi ziyaret edeceksiniz. Yapacağınız ziyarette vereceği tavsiyeleri kulak ardı etmemeniz gerekecek. Çünkü bu tavsiyelere uyduğunuz zaman hayatınızın çok daha güzel ve yolunda ilerlediğini göreceksiniz. Bunun anlamı da çevrenizdeki bazı insanlar tarafından aldatıldığınız. Ancak aldatan bu kişilerin kimler olduğunu yakın zamanda göreceksiniz. Hakkınızda yaptıkları olumsuz davranışların her birini yüzlerine vuracaksınız. Böylelikle de hayatınızdaki olumsuz etkilerine son vereceksiniz. Manevi dünyanızın giderek zenginleştiğini görüyorum. Bu ara maddiyattan ziyade hayatınızda artık maneviyata daha fazla önem vereceğinizi gösteriyor. Bu yaklaşımda olmanız hayatınızı çok daha güzel bir hale getirecek. Aslında yakın bir zaman içerisinde yolculuğa çıkabileceğinizi görüyorum. Gideceğiniz bu yolculuğun hakkınızda da oldukça hayırlı olacağını gösteriyor. Eğer böyle bir yolculuk yapmayı planlıyorsanız en kısa süre içerisinde gerçekleştirmeyi düşünebilirsiniz

6 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu fiziksel bir acı çekebileceğinizi görüyorum. Ufak tefek kazalar geçirebileceğinizi gösteriyor. Bu sıralar normalde olduğunuzdan biraz daha sakar olacaksınız. Bunun sonucunda da ufak bir kaza geçirecek ve fiziksel bir acı duyacaksınız. Ancak bu basit bir kaza olacağından dolayı kalıcı bir hasara sebep olmayacak. Yakın bir zamanda hiç ummadığınız bir paraya sahip olacaksınız. Elinize ansızın geçecek olan bu parayla birlikte çok istediğiniz ir şeye sahip olacaksınız. Böylelikle de kendinizi son derecede mutlu etmeyi başaracaksınız. Bunun anlamı kısa ama oldukça faydalı bir yolculuğa çıkacağınız. Çıkacağınız bu yolculuk iç fiziksel olarak yapacağınız bir yolculuk olabileceği gibi iç dünyanızdaki yolculuk da olabilir. Ancak yapacağınız yolculuk sayesinde çok iyi bir noktaya geleceksiniz. Başınıza yuvanız hakkında gelen kötü olaylar iç dünyanızı bunalımlı bir hale getirmiş. Ancak bu süreçler içerisinde yuvanız hakkında yaşadığınız sıkıntılardan da tamamen kurtulacaksınız. İç dünyanız zenginleşecek ve kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Aslında borçlarınız varsa onları rahatlıkla ödeyeceğinizdir. Yine iç sıkıntılarınızdan kurtulacağınız anlamına da gelmektedir. Çünkü hayatınızın daha güzel bir hale gelmesinde oldukça etkili olan bir yolculuk olduğunu görüyorum. Bu yolculuğu yaptığınızda içinizdeki sıkıntılardan bir nebze daha kurtulmayı başaracaksınız. Aslında hakkınızda birçok dedikodunun olduğunu görüyorum. Arkanızdan bu dedikoduları yapan kişiler aynı zamanda yuvanıza zarar vermiş olan kişiler. Bu kişilerin daha fazla zarar vermeleri engellemek adına yüzleşmeniz gerekecek. Onlara derslerini en iyi şekilde verecek ve artık daha fazla hakkınızda konuşmalarına engel olacaksınız. Böylelikle de diğer insanlar haklı olduğunuzu görecekler.

6 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu yeni insanlarla tanışacağınızı görüyorum. Hayatınıza girecek bu insanların büyük ölçüde mutluluk vereceğini gösteriyor. Bu insanların da sayesinde hayatınızın yeni bir dönemine başlayacaksınız. Sıkıntılı ancak son derecede verimli bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu dönemde kendiniz için hayatınızda oldukça büyük gelişmeler gerçekleştireceksiniz. Yapacağınız bu gelişmeler sayesinde hayatınızın ilerleyen yıllarında da oldukça faydasını göreceksiniz. Kendinizi yenileyeceğiniz ve öz güveninizin son derecede artacağı bir dönem içerisinde olacaksınız. Kendinize olan güveninizin yeniden gelmiş olması hayatınızı çok daha güzel noktalara taşımanız adına oldukça yardımcı olacak. Hareketli ve biraz daha dışa dönül bir dönem yaşayacağınızı görüyorum. Bu dönem içerisinde son derecede hareketli ve cesur olacağınızı gösteriyor. Bir konu hakkında mücadele verdiğinizi ya da vereceğinizi görüyorum. Bu konu aşk hayatınız hakkında olabilir. Sallantıların yaşanmış olduğu yıprandığınız aşk hayatınız konusunda tartışma yaşayacaksınız. Vereceğiniz mücadelenin karşılığını en iyi şekilde alacaksınız. Hayatınızda yakın zamanda hayırlı bir haber alacağınızı gösteriyor. Alacağınız bu haber ile birlikte kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Bu haber sayesinde hayatınız yoluna girecek. Aile içerisinde oldukça fazla sorumluluk sahibi birisi olduğunuzu görüyorum. Ancak zaman içerisinde bu sorumluluğunuz giderek azalacak. Böylelikle de derin bir nefes alabileceksiniz.

6 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu şansınızın son derecede yolunca olacağı bir döneme girdiğinizi görüyorum. Bu ara şansınızın açık olacağı bir dönem içerisinde yer alacağınızı gösteriyor. Hayatınızın en şanslı dönemlerinden birisini yaşayacaksınız. Bu sıralar özellikle de şans oyunu oynamak gibi bir düşünceniz varsa bu yoldan elinize para da geçebilir. Çok yakın zamanda bir haber alacaksınız. Alacağınız bu haber karşısında ilk başta oldukça şaşıracaksınız. Ancak bu haber son derecede mutlu olmanızı sağlayacak. Alacağınız bu güzel haber sayesinde hayatınızın belirli noktalarına yön vermeyi düşüneceksiniz. Böylelikle de çok daha huzuru bir dönem içerisine gireceksiniz. İş hayatında sıkıntılar yaşamak anlamına gelmektedir. Yaşayacağınız bir sıkıntı dolayısıyla oldukça zor bir durumda kalacaksınız. Ancak gereken emeği verdiğinizde bu durumun üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz sıkıntıların etkisini hala içinizde hissetmeye devam ettiğinizi görüyorum. Bu durumun etkilerinden en yakın zaman içerisinde kurtulacaksınız. Hayatınızda başınıza gelecek olan gelişmeler sayesinde son derecede mutlu bir süreç içerisinde olacaksınız. Aynı zamanda eskiler hakkındaki düşüncelerinizden uzaklaşmayı başardığınızda kendinize olan özgüveniniz de artacak. Uzun süredir görüşmediğiniz ve görüşmek istediğiniz birisiyle görüştüğünüzü görüyorum. Gerçekleştireceğiniz bu görüşme kendinizi son derecede iyi hissetmenize neden olacak. Hayatınıza dair olan konular hakkında konuşmalar yapacaksınız. Yapacağınız bu konuşmalar ile karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunacaksınız. Yapacağınız bu fikir alışverişleri sayesinde hayatınızda bazı başlangıçları çok daha kendinizden emin şekilde yapacaksınız.

6 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu bir süredir beklediğiniz haberin her an kapınızı çalacağı anlamına gelmektedir. Beklediğiniz haberi olumlu sonuçlar ile alacaksınız. Alacağınız bu olumlu haber hayatınızda oldukça mutlu ve huzurlu bir süreç içerisine girmenizi sağlayacak. Hayatınızın özelikle de sallantıda olan aşk hayatınızın üzerine bir haber olabileceğini göreceğiniz anlar gelecek. Manevi anlamda iyi haberler gelirken maddi anlamda da gelecek. Bu bir miras göstergesi olabilir. Ancak her zaman maddi miras olarak algılamamak gerekir. Aile büyüklerinizden birinin vereceği tavsiye de hakkınızda bir miras olabilir. Her nasıl bir miras olacaksa da bu durumdan son derecede karlı çıkacaksınız. Bir konu hakkında bu zamana kadar haksızlığa uğramışsınız. Aşk hayatınızda uğramış olduğunuz hastalık büyük ölçüde sinirleriniz yıpranmasına neden olmuş. Bu haksızlıklar hala daha devam edecek. Kendinizi sesinizi yükseltmek yerine daha sakin şekilde savunmanız gerekecek. Aksi halde karşıdaki kişiler aha fazla sinirlerinizi bozacak. Bazen de susarak kendinizi anlatmanız gerekecek. Laftan anlamaya insanlara laf anlatmaya çalışmak sağlık sorunları bile yaşamanıza neden olabilir. Bunun anlamı da çevrenizde yer alan bazı insanlar tarafından kıskanıldığınızdır. Bu kişilerin negatif bakışlarına karşı kendinizi korumanız gerekecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.