1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkese Kırgınlıkları Beraberinde Getiriyor…
6 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkese Kırgınlıkları Beraberinde Getiriyor…

6 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkese Kırgınlıkları Beraberinde Getiriyor…

6 Mayıs 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman yaşanan bu tam kapanma süreçleri içerisinde herkese yeniden kırgınlıkları getirecek gibi duruyor. Herkesin bu denli üzülmesine neden olacak bir gün için evrene verdiğim pozitif enerji ile her şeye odaklanmaya başlıyorum. Hazırsanız gelin beraber odaklanalım.

A+A-

6 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu daha çok gelecek zamanlarda ne kadar mutlu olacağınız ve insanlar ile iyi diyaloglarda yer alacağınızı gösterir. Fakat geçmiş zamanlarda bunun tam tersidir. İlişki hayatınızda bu güne kadar ne gibi sorunlar yaşadığınıza ve hala etkilerinin üzerinizde olduğuna işaret eder. Artık bunlar karşısında rahat etmek için biraz daha geçmişte uzaklaşmak gerektiğine işaret eder. Yaşanan bu zorlu günler içerisinde biraz rahat nefes almak için sabırlı bir şekilde davranmalı, ona göre hareket etmeye özen göstermelisiniz.

6 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu daha çok şu an ruh eşiniz ile aranızda olan farklı durumlara işaret eder. Şu an maddi konularda farklı sorunlar olduğunu ve sizlere pek yansıtmak istemediğini de gösterir. Ne kadar çok yanlarında yer almayı tercih ederseniz o kadar özel anlarda olacak ve aranızda olan sevgi ile buna göre devam edeceksiniz. Ekonomik anlamda biraz tedbirli olunması gereken günlerdesiniz. Biraz temkinli hareket etmek ve internet alışverişlerinden biraz da olsa uzak kalmaya özen göstermeniz gerekir.

6 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu yakında alacağınız güzel haberlere ve ruh eşiniz sayesinde eve giren maddi durumların artışına işaret eder. Yakın zaman gelene kadar maddi ve manevi anlamda ruh eşinize destek vermelisiniz. Bu sayede aslında her anlamı ile kazanan ve mutlu anlarda yer almayı başaran nadir isimlerden olacaksınız. Her zaman rahat etmek sizden yana olacak. Maddi anlamda biraz daha tedbirli davranmak, ilerleyen günler içerisinde yaşamanız söz konusu olan durumlardan uzak kalmanıza yardımcı olacak.

6 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu geçmiş zamanda insanlar tarafından baskıla gördüğünüzü ifade ediyor.  Bu baskılardan dolayı kendinizi oldukça kötü hissetmiş ve oldukça kötü zaman dilimlerinden geçmişsiniz. Ancak zaman içerisinde bunların hepsini atlatmışsınız. Hayatınızdaki kişinin de belirli baskıları olmuş üzerinizde. Bu baskılar da her ne kadar kendinize itiraf etmeseniz de bilinçaltınızda oldukça olumsuz etkilere yol açmış. Zaman içerisinde bu durum kendi öz benliğinizden sıyrılmanıza kadar yol almış.

6 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızda yaşamı olduğunuz sorunları her geçen gün kademe kademe atlatıyorsunuz. Bu sorunların giderek üstesinden geliyor olmak kendinize ve ilişkinize olan güveninizi artırmaya devam ediyor. Hayatınızda olan kişiyle birlikte kendinizi son derecede huzurlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlar yaptığınız gereksiz kıskançlık tavırları hayatınızdaki kişiyi ciddi anlamda yoruyor. Özellikle de ufak tefek meseleleri sürekli olarak geçmişten getirerek gün yüzüne çıkarmanız hayatınızdaki kişinin soğumasına bile yol açıyor.

6 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu çok olumsuz sonuçlar getirmemektedir. Özellikle de aşk hayatınız konusunda ciddi bir uyarıcı niteliğini taşıyor. Karşınızdaki kişiye karşı biraz daha anlayışlı davranmanız gerekecek. Aksi halde karşınızdaki kişinin sabrı taşacak. Böylelikle de hiç beklemediğiniz bir anda patlayacak. Bu patlama etkisi ile neye uğradığınızı şaşıracaksınız. Bu olayların büyümesi ilişkinizin sonlanmasına bile yol açabilecek. Ancak bu konuda biraz daha hassas ve anlayışlı davranmayı başarırsanız böyle bir durumla karşı karşıya kalmayacaksınız.

6 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu geçmişte ciddi sorunlar ile karşı karşıya kaldığınızı gösteriyor. Özellikle de ilişki hayatınızda yaşamış olduğunuz sorunlar bu gününüzde bile seyrini sürdürmeye devam ediyor. Bu durumların etkisini üzerinizden atmayı tam anlamıyla başaramamışsınız. Kendi üzerinizden atamadığınız gibi tam anlamıyla ilişkiniz üzerinde de hala bir takım kara bulutlar olarak kalmış. Bu durumun etkilerinden kurtulmaya çalışmak bile kesinlikle kolay olmamış.

6 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu hala bir savaş içerisinde olduğunuzu göstermektedir. İlişkinizi ayakta tutmak adına çok fazla emek harcıyorsunuz. Ancak bu durum tek taraflı olarak düzeltilebilecek bir şey değil. Hayatınızdaki kişinin de desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz. Hayatınızdaki kişi bu durumun her ne kadar farkında olmasa bile bunun farkındalığını yaratmak için de ayrı bir çaba gösteriyorsunuz. Bir şeyler için sürekli olarak bu kadar fazla çaba göstermek ve sonucunu alamamak ciddi anlamda yıpranmanıza neden oluyor.

6 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu elde etmek istediğiniz otoriteyi artık elde edebileceğiniz anlamına gelmektedir. İlişkinizde ne yapıp edip söz sahibi olmayı başaracaksınız. Böylelikle de karşınızdaki kişinin pişkiniz için emek vermesi konusunda baskıcı olacaksınız. Bu baskılarınız başlarda her ne kadar sıksa da hayatınızdaki kişi durumun ciddiyetini anlayacak. Böylelikle de aranızdaki sorunları çözmek adına gerekli çabayı gösterecek.

6 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu geçmiş yaşamınızda hayatınızdaki kişiyle aranızda tam bir uyum yakalayamamak başlarda canınızı çok sıkmış. Özellikle de iki iken bir olabilmek adına elinizden geldiğince çaba göstermişsiniz. Göstermiş olduğunuz bu çabalar her ne kadar çok fazla yorulmanıza neden olsa da karşılığını almayı başarmışsınız. Aldığınız bu karşılık sayesinde de en nihayetinde mutlu olmasını başarmışsınız.

6 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu ilişkinizde mükemmel bir uyum ve dengeli söz hakkı elde etmeyi başarmışsınız. Her konuda birlikte ve eşit söz hakkıyla karar verme yetkisine gelmişsiniz. Bu durum da hayatınızdaki kişi ile aranızdaki uyumun giderek çok daha mükemmel bir hal almasına neden oluyor. Özellikle de bu durum bir tartışma olacaksa bile bu tartışmanın engellenmesini sağlıyor. Her konuda oldukça adaletli ve adil oluşunuz ilişkinizin temellerinin oldukça sağlam olmasına da neden oluyor.

6 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu geçmişte birtakım işlerinizin ters gitmiş olduğu anlamına gelmektedir. Bu zamana kadar hayatınıza girmiş olan saçma sapan olduğunu düşündüğünüz kişiler içsel dünyanızda hala izlerini taşıyor. Bu durum da şu an içinde bulunduğunuz ilişkide kendinizi yeterince iyi hissetmenize engel olmuş. Bu gibi durumları tam anlamıyla hala kafanızdan silip atamamışsınız. Bu durumu her ne kadar şuan hayatınızda olan kişiye yansıtmamış olsanız bile bu durumdan oldukça rahatsız olmuşsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.