1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. 6 Mart Pazartesi Günü Okullar Tatil Mi Oldu? Hangi İllerde Okullar Tatil Olacak? Son Dakika Okullar Tatil Olan İller Listesi...
6 Mart Pazartesi Günü Okullar Tatil Mi Oldu? Hangi İllerde Okullar Tatil Olacak? Son Dakika Okullar Tatil Olan İller Listesi...

6 Mart Pazartesi Günü Okullar Tatil Mi Oldu? Hangi İllerde Okullar Tatil Olacak? Son Dakika Okullar Tatil Olan İller Listesi...

6 Mart 2023 Pazartesi günü okulların açık mı yoksa kapalı mı olacağına dair bir merak konusu. Öğrenciler ve veliler, okulların tatil edilip edilmediği hakkında net bir bilgi almak için bekleyişte. Bazı şehirlerde, kar yağışı veya deprem riski nedeniyle okulların tatil edildiği biliniyor, ancak resmi bir açıklama henüz gelmedi. Peki, 6 Mart Pazartesi günü hangi illerde okullar tatil?

A+A-

Yarın, 6 Mart 2023 Pazartesi günü, Türkiye genelinde okulların tatil olup olmadığı hakkında bilgiler mevcuttur. Bazı haber kaynakları, bu tarihte tüm okulların tatil edildiğini bildirirken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından resmi bir açıklama yapılmamıştır.

OKULLAR TATİL Mİ EDİLDİ?

Ancak, bazı illerde okulların tatil edildiği bilinmektedir. Bu iller arasında Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Konya, Kocaeli ve Trabzon gibi büyük şehirler yer almaktadır. Bu illerde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki eğitim ve öğretim faaliyetleri yarın iptal edilmiştir.

Okulların tatil edilme nedeni olarak, yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları gösterilmektedir. Böyle durumlarda, öğrencilerin güvenliği için okulların tatil edilmesi sık sık uygulanmaktadır.

Ayrıca, bazı haber kaynakları, yarın deprem riskine karşı okulların tatil edildiğini bildirmişlerdir. Ancak, bu konuda resmi bir açıklama yapılmamıştır ve yarın okulların açık olup olmayacağına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Öğrenci ve velilerin, okulların tatil edilip edilmediğine dair en güncel bilgileri MEB'in resmi web sitesi veya ilgili yerel yönetimlerin internet siteleri aracılığıyla alması önerilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.