1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
6 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

6 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

6 Mart 2021 burç yorumları hafta sonu kısıtlamalarının kalktığı ilk günlerde kimlerin hayatında ne gibi değişiklikler oluşacak? Astrolojik dengeler bu gün sizler için neler diyecek diye merak ediyorsanız gelin tüm yorumlara beraber odaklanalım ve ne gibi etkiler ile yer alacak olduğunu beraber görelim.

A+A-

6 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bazı vazgeçişleri ortaya koyabilir. İş ilişkilerinizde sorunlarınızın olduğunu ve bu sorunların büyüyerek ortaya daha fazla çıktığını söyleyebilirim. Hem iş arkadaşlarınızla tartışıyor hem de işvereninizle aranızı soğuk tutuyorsunuz. Böyle yapmaya devam ederseniz eğer işten çıkarılabilir ya da istifa edebilirsiniz. Fakat şu anki işyerinizden bir ayrılığınızın olacağı görülüyor. Bu ayrılığın sebebi kişilerin birbirini anlamaya çalışmaması ve herkesin suçu birbirinin üstüne atması olarak söyleyebilirim. Herkes birbirinin açığını yakalamaya çalışıyor.

6 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu yeni başlangıçları ifade eder. Şu anki iş yerinizden ayrıldığınız zaman her şeyin sizin için daha kötü olacağını düşünebilirsiniz. Fakat her biten şey daha güzel başlangıçlara kapıyı aralar. Bu işinizden ayrılacak olmanız size yeteneğinizin olduğu ve asıl istediğiniz işi yapma fırsatı tanıyacak. Önceden kendi işimi kaybedebilirim endişeniz varken artık o endişenizi bir kenara koyacak ve isteklerinizin peşinden gidebileceksiniz. Eski olaylar artık sizi üzmeyecek ve duygusallığınızdan tamamen vazgeçeceksiniz.

6 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu iş, yetenek ve parasal konulardaki güçlenmeyi gösterir. Yeteneğinizi daha da ilerletip o alanda bir işe girebilirsiniz. Hatta yeni gireceğiniz işinizde şu an alıyor olduğunuzdan fazla maaş alabilir ve daha rahat içinde yaşayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bazı başlangıçlara yer açmak için bazı bitişlerden çekinmemek olacaktır. İsteklerinizin peşinden gittiğiniz takdirde istediğinizi başaracak ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Kendinizi biraz geliştirmeli ve yeteneğinizi daha da profesyonelleştirmek için çaba vermelisiniz.

6 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu gelişen ve hızla ilerleyen bir iş hayatını temsil eder. İş hayatınızdan sandığınızdan daha hızlı bir yükseliş yaşamış olabilir ve sağlam bir iş konumunuzun temellerini atabilirsiniz. Bir anda yükselişte olacağınızı ve kendini hiç beklemediğiniz bir konumda bulacağınızı söyleyebilirim. İlk başta biraz şaşırabilir ve ne yapacağınızı tam olarak bilemeyebilirsiniz. İşyerinizde sizden daha tecrübeli olarak gördüğünüz bir kimseden akıl alabilir ve bu kişinin yönlendirmeleriyle kendinize bir yol çizebilirsiniz.

6 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hareketsizliği temsil eder. Bir süre geçecek olduğunuz konumda çevrenizi izleyecek ve herkesi tanımaya çalışacaksınız. Bu konumda yapmanız gereken şey kimin hangi işi yaparken daha başarılı olduğunu keşfetmek ve iş görevlendirmelerini ona göre yapmak olacaktır. Herkesin iyi olduğu alanda çalışmasını sağlarsanız eğer daha verimli bir çalışma ortamı elde edebilir ve oldukça iyi projelere imza atabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin yöneticiliğinizden oldukça memnun kalacak ve bunu sürekli bir halde dile getirecekler.

6 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin planlarınızın olduğunu ifade ediyor. Bu konuma geldikten sonra kendinize bir hedef sıralaması belirleyecek ve bu listeyi adım adım ilerleteceksiniz. Her işinizin planlı, programlı ve bütün adımlarınızın önceden hesaplanmış olması ile karşınıza hiçbir engel çıkmayacak. Siz istediğinizde her şeyi yapabilecek hırslı bir insansınız. Bir işin gerçekleşmesi için sadece sizin istemeniz yetiyor. Sonrasında adımlarınızı tamamlıyor ve sizin için hiç de zor olmayan bir şekilde elde ediyorsunuz.

6 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu alınan riskler sonrasında gelişen değişimleri temsil eder. Kendinizi daha ileriye taşımak adına oldukça ağır olan bir projenin sorumluluğunu üstlenmeye çalışabilirsiniz. Bu projenin altından kalkabilirseniz eğer yüklü bir miktarda elinize bir para geçebilir. Sizin tam da paraya ihtiyacınız olan şu sıralar böyle bir şeye adım atmanız normal karşılanabiliyor. İşyerinizdeki kişiler de daha fazla para kazanmak amacıyla böyle bir sorumluluğun altına girdiğinizin farkında olarak size destek olmaya çalışıyorlar.

6 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu büyük bir yalanın içine düşeceğinizi temsil eder. İşyerinizde size atılacak olan bir iftira olabilir. Herhangi bir kimsenin yapmış olduğu bir işin sorumluluğu size kalabilir. Bunun sonucu olarak büyük tartışmalar yaşanması mümkün duruyor. Bu tartışmalarda kendinizi açıklama isteğiniz tamamen yanlış anlaşılıyor ve hiçbir şeyi kanıtlayamıyorsunuz. Bu durumda işyerinde size güvenen ve her şeyin doğrusunu bilen bir iş arkadaşınızın yardımını alabilirsiniz. Böylelikle suçsuzluğunuzu ispatlayabilir eski saygınlığınıza kavuşabilirsiniz.

6 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu tam olarak bir zaferi temsil eder. Yaşadığınız tüm zorlukların üstesinden gelebilir ve kendinizi herkese kanıtlayabilirsiniz. Kararlarınızı kimseye danışmadan tamamen kendi tecrübelerinize ve iç sesinize dayanarak vermeniz gerekebilir. Sizin dürüst ve çalışkan yönünüz işvereninizin dikkatini çekebilir ve böylelikle size daha üst konumların kapısı açılabilir. Tek yapmanız gereken aldığınız sorumlulukları hakkıyla yerine getirebildiğinizi herkese kanıtlamak olacaktır. Kendinizi kanıtladığınız zaman istediğiniz konuma gelmeniz sizin için hiç de zor olmayacaktır.

6 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu zorlu bir dönem geçirmiş olduğunuzu gösteriyor. Oldukça inişli çıkışlı bir dönem yaşamış fakat yine de isteklerinizden vazgeçmemişsiniz. İnat bir kişiliğinizin olması düşüncelerinizden asla vazgeçmeyeceğinizi gösteriyor. İşyerinde sizinle zıt görüşte birçok kişiyle tartışma yaşamış, bu sorunları konuşarak aşamamış ve artık aranızda bu konuları konuşmama kararı almışsınız. Fakat sizin içinizdeki yoğun inat duygusuyla bu kişileri de kendi düşüncenizin doğru olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz. Aksi bir durumu kabul etmek istemiyorsunuz.

6 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu aklınızda birçok soru işareti olduğunu temsil ediyor. İşinizle alakalı çok sorununuz var ve bunları kime danışacağınızı bilmiyorsunuz. Kime sorununuzu anlatmaya kalksanız size aksi bir çıkış yönü olacağını düşünüyor ve belki de anlattıklarınızın sadece aranızda kalmayacağını düşünüyorsunuz. Bu yüzden sorunlarınızı içinizde çözmeye çalışıyor ve işleri kendiniz için daha karmaşık hale getiriyorsunuz. Bu durumda bir çözüm olarak çalıştığınız yerdeki tecrübeli birisinden akıl alabilir ve konuştuklarından size uygun olanları değerlendirebilirsiniz.

6 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu zorlu bir dönemin sonunda rahat bir nefes alacağınızı temsil ediyor. İş hayatınıza bağlı olarak birçok planınızın olduğunu görüyorum ve nihayet bunların hepsini gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Size gelecek olan bir zam ya da terfiden sonra isteklerinizi yapmak için daha rahat fırsat bulacak ve isteklerinizi sırayla yapmaya başlayacaksınız. Hayatın tamamen sizden yana olduğu zamanlar çok yakında geliyor. Mutlu günlerden umudunuzu kesmemeli ve hayatın size sunacağı fırsatlara kollarınızı açmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.