1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 6 Bankadan Tek Tek Faizsiz Kredi Kampanyaları Açıklandı! Faizsiz Kredi Arayanlar İçin Dev Gelişme
6 Bankadan Tek Tek Faizsiz Kredi Kampanyaları Açıklandı! Faizsiz Kredi Arayanlar İçin Dev Gelişme

6 Bankadan Tek Tek Faizsiz Kredi Kampanyaları Açıklandı! Faizsiz Kredi Arayanlar İçin Dev Gelişme

Son dakika: 6 bankada faizsiz kredi fırsatı! Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına faizsiz kredi kampanyaları başladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın aldığı faiz artışı kararlarıyla birlikte kredi faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte, acil nakit ihtiyacı olanlar için bu kampanyalar büyük önem taşıyor.

A+A-

Son dakika: 6 bankada faizsiz kredi fırsatı! Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına faizsiz kredi kampanyaları başladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın aldığı faiz artışı kararlarıyla birlikte kredi faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte, acil nakit ihtiyacı olanlar için bu kampanyalar büyük önem taşıyor. İşte, faizsiz kredi veren bankalar ve detayları:

QNB Finansbank, yeni müşterilere özel 30.000 TL faizsiz kredi sunuyor, vade süresi 6 ay. Akbank, 20.000 TL sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor, vade süresi 6 ay. Türkiye İş Bankası, 25.000 TL faizsiz kredi veriyor, vade süresi 3 ay. Garanti BBVA, 6 ay vadeli 20.000 TL faizsiz kredi imkanı sunuyor. En Para, 10.000 TL faizsiz nakit avans ve 20.000 TL faizsiz kredi sunuyor, vade süresi 6 ay. Denizbank, 25.000 TL faizsiz kredi veriyor, vade süresi 6 ay.

Faizsiz kredi başvuruları, bankaların mobil bankacılık uygulamaları üzerinden kolayca yapılabiliyor. Başvuru süreci sadece 2 dakika sürüyor ve hızlı onay ile anında kredi desteği sağlanıyor. 31 Mayıs'a kadar geçerli olan bu kampanyalardan faydalanmak için acele edin!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.