1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli
6 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli

6 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli

6 Aralık 2020 burç yorumları hangi burcun üzerinde ne gibi etkiler ile gelecek diye merak ediyor musunuz? Sizler de Aralık ayının ilk haftasında astrolojik dengeleri bu kadar merak ediyorsanız gelin tüm burçların gün içinde yaşayacakları olduğu durumları beraber inceleyelim.

A+A-

6 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu son zamanlarda eski halinize göre kendinizi çok yorgun hissediyorsunuz. Fakat bu durumun tek suçlusu sizsiniz diyebilirim. Eğer bir insan mutluysa da tek sahibi kendisidir mutsuzsa da. Hayatınızı her zaman birinin üzerine kurulu gibi yaşamak yerine sadece kendi üzerinize kurulu yaşamayı başarmalısınız. Herkesten çok kendinizi sever herkesten çok yine kendinize değer verirseniz tek mutlu siz olursunuz. Aşk için kapınızı zorlayacak kişiler olduğunu görüyorum. Bu kişileri geri çevirmek yerine tanımayı tercih edebilirsiniz. Aslına baktığınız zaman hem kalbinize hem de mantığınıza hitap edecek biri olduğunu anlayabilirsiniz. Beklediğiniz haberler sonunda teker teker gelmeye başlıyor. Bu haberler sayesinde hayatınıza daha olumlu noktalarda yön verebileceksiniz. Görmek istediğiniz ama uzun zamandır fırsat bularak göremediğiniz insanlar olduğunu görüyorum. Bu kişilere artık zaman ayırmalı ve yan yana gelmek için fırsat kollamanız gerekiyor. Eğer onlarda yan yana olabilirseniz işte her şey sizlerin istediği gibi yön bulacak. Bir balık görüyorum ve balık para demek. Gelecek bir para rahat etmenize baya etki edecek.

6 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu aklınızda uzun bir yola çıkma düşüncesi olduğunu hatırlayacağınız günler olacak. Eğer bu yola maddi durumları ayarlar ve zaman kavramını uydurabilirseniz çok karlı olacaksınız. Tanışacak olduğunuz yeni insanlar görüyorum. Bu kişilerin hayatınızın birçok alanında yardımcı olmak istedikleri de adeta hayatınızın her yerini kaplamış. Beklediğiniz bir para var. Beklentilerin de üstünde olarak yakın zamanda gelecek. Bu para ile kendiniz için bir şeyler alabilir ve birikim amaçlı bir kenara atabilirsiniz. Biri ile tanışacak olduğunuzu ve aşk hayatınızın her zamankinden daha renkli bir hal alacağını görüyorum. Direk bu kişi ile isim koymak yerine biri birinizi tam anlamı ile tanımayı tercih ederseniz aslında sorunsuz olan günler yanınızda olacak. Akrabalarınızdan birinin eşi ile derdi olabilir. Sizlerin deneyimlerinden yararlanmak isteyecektir. Bu kişiye yardım ederseniz bir aile hayatında olumlu etkileriniz olacak. Kalbiniz ve mantığınız ile aynı anda hareket edeceğiniz zaman dilimlerinde olduğunuzu görüyorum. Kazanmak için hemen harekete geçmek için can atacaksınız. Bu ara şans faktörü sizlerin yanında.

6 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu kalbinizin altında uzun zamandır yatan biri olduğunu görüyorum. Bu kişiye karşı aşk ile bağlı olduğunuzu ve her an onun yanında yer almak için can attığınızı hissediyorum. Her ne kadar hislerinizi karşılıksız gibi hissediyor olsanız bile pek de öyle değil. Çünkü karşınızdaki kişi en az siz kadar hisleri sahip. Eğer ona açık bir kapı bırakırsanız yakın zamanda oradan girmek için can atacak. Hayatınızda farklı süreçlere girmek üzere olduğunuzu görüyorum. Eğer bu zamanları iyi bir şekilde değerlendirebilirseniz aşk ve kariyer hayatında çok güzel zamanlara sahip olacaksınız. Uzaklarda gelen bir telefon olduğunu görüyorum. Bu telefonun ardından o kadar mutlu olacaksınız ki adeta ayaklarınız yerden kesilecek. Arkadaş çevrenize her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Her ne kadar sizin yüzünüze gülüyor olsalar bile arkanızdan konuşanlar yer alabilir. Sonradan duyup canınızı sıkmak yerine şimdiden önlem almak birçok konuda sizlerin yararına olacak. Kalbinizin hızlı atışlarının kariyer hayatınızı etkilemesine izin vermemeniz gerekir. Bu ara kazanç sizlerin yanında.

6 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu son zamanlarda mutlu anları kucaklamak için koşan bir insan olmayı hayal ettiğiniz anlarda size yakın zamanda hayatınızda olacak mutluluklara işaret eder. Kısa bir süredir yaşadığınız olumsuz sorunları geride bırakacağınızı ve sonunda hak ettiğiniz mutluluğa erişeceksiniz. Kendinizi ait hissetmediğiniz bir ortama girdiğinizi ya da yakında gireceğinizi hissediyorum. Bu ortamda kendinizi kasmak yerine sadece eğlenmeye bakmalı ve çevredeki insanlardan gelecek talepleri düşünmeniz gerekiyor. Farklı bir birliktelik yakın zamanda söz konusu olacak. Eğer aklınızda ya da kalbinizde birisi varsa bu kişi ile karşı karşıya gelerek bir durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Ardından hayatınızı birleştirmek için olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dost sandığınız insanların bu ara sadece arkanızdan konuştuklarını da duyabilirsiniz. Kulak vermek yerine yolunuza devam etmelisiniz. Çünkü her kim ne derse desin kayadan alıp götürebileceği tek şey sadece tozdur. Bu hayat felsefesi ile yaşayacağınız günlerde olacaksınız. Zaten ardından kim ne derse desin ya da yaparsa yapsın sizleri pek etkileyemeyecekler. Hayatın maddi manevi olumlu günleri yakında kapınızda olacak.

6 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu bu aralar kalbinizin ne kadar kırgın olduğunuzu düşüneceksiniz. Bu kırgınlıkları artık geride bırakacağınızın müjdesini de vermek isterim. Yollarınızı ayırdığınız kişi ile tekrar karşı karşıya gelebilir ve sonucu tatlıya bağlayabilirsiniz. Bu durum birleşme olabileceği gibi dost kalma kararı da olabilir. Nasıl bir karar alırsanız alın yine de hayatınızda çok fazla olumlu etkileri olacağını hissediyorum. Yapısal olarak çok sakin kalan ve sabırlı bir haliniz olduğunu hissediyorum. Bu sabır sayesinde birçok şeyin tek sahibi olacaksınız desem bile yeri olacak. Göreceğiniz güzel günleri bu ara tadacaksınız. Maddi anlamda biraz zor durumlar geçirebilirsiniz. Tam bitti dediğiniz anda gelen bir para sayesinde rahat nefes alabilirsiniz. Arkadaş çevrenize karşı biraz daha tedbirli olmanız gereken zaman dilimlerine girdiğinizi görüyorum. Ne kadar sakin olursanız aslında her şey o kadar sizlerin yararına olacak. Uzun bir yol görüyorum ve bu yola çıkmayı başarırsanız çok farklı iş fırsatları alabilir ve kariyer hayatınızda önemli yerlere gelebilirsiniz. Her şeyi değerlendirmek için en uygun zaman.

6 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu her şeyi o kadar hızlı geride bırakıyorsunuz ki siz bile bu süreç içerisinde hayretlerde kaldığınızı görüyorum. İnsanların dedikoduları bir anda bitecek biten ilişkilerden geri dönüş alacaksınız. Bu ara hayatınızı ayırmak zorunda kaldığınız kişi ile yeniden karşı karşıya gelerek konuşacak olduğunuzu görüyorum. Eğer bunu başarabilir ve karşısında sakin yapınızı koruyabilirseniz her şey istediğiniz gibi sonuçlanacak. Sizlere ola bağlıkları sizlerden uzak kaldıkları zamanlarda bir hayli artmış gibi hissediyorum. Bu yüzden karşılarında ne kadar yapıcı olursanız her şey o kadar sizlerin yararına olacak. Maddi konularda beklemediğiniz bir yerden gelen para olduğunu görüyorum. Bu para  ile iyi bir yatırım yapabilir ve hayalini kurduğunuz birçok şeyi gerçekleştirebilirsiniz. İnsanların kalbinde birçok başarınız ile taht kuracağınız zaman dilimleri geldiğini de görüyorum. Biraz daha yapıcı ve istekli davranmanızda fayda var. Ne kadar emek verirseniz istediğiniz başarı o kadar hızlı gelecek. Hemen harekete geçmek için en uygun zamandasınız.

6 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu aşk hayatınızda uzun süredir sizleri yoran durumlar olduğunu görüyorum. Ama merak etmeyin. Artık her şey kendini güzel günlere bırakıyor. Hayatınızda ne kadar yoran ya da üzen durumlar varsa sonunda tozlu raflara bırakarak mutluluğa kapıları açıyor gibi hissediyorum. Hiç beklemediğiniz birinden alacağınız haberler olduğunu görüyorum. Bu haberler ışığında hayatınızda çok olumlu yönde gelişmeler yer alacak. Eğer her şeye sımsıkı tutunmayı başarır ve gereken emeği verebilirseniz aşk ve kariyer her anlamda sizlerin yanında yer alacak. Mutluluğunuz aslında pamuk ipliğine bağlı gibi hissediyorum. Her şeye alıngan bir yapınız olduğunu ve en ufak olaylarda bile karamsar moda düştüğünüzü görüyorum. Bu moda girdiğiniz an aslında hayatınız olumsuz etkilenecek. Kısa sürede geride bırakmanız ve hayata olumlu yönlerinden tutunmanız gerekiyor. Aile hayatınızda sizlere kırgın olan insanların yer aldığını görüyorum. Bunlara karşı biraz daha yapıcı olabilir ve aslında onları anlamak için emek verebilirsiniz. Herkesi görmezden gelmek sizlerin birçok alanda kayıp yaşamasına neden olabilir. Karşınızdaki kişileri dinleyerek hareket etmelisiniz.

6 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu hayatı doruklarında yaşamak istediğinizi hissediyor gibiyim. Son zamanlarda kalbinizde yer alan geçmiş kırgınlıkların neşe ile dolduğunu görür gibiyim. Eğer biraz daha sabırlı olmayı başarırsanız güzel günler yakında gelecek diyebilirim. Aşk hayatınızda durağan gibi giden dönem artık son buluyor ve yanınızda yer almak için can atan kişiler kendilerini belli ediyor. Gözleri yıldız kaşları hilal şeklinde birisi olduğunu görüyorum. Bu kişi ile yeniden aşk dolu günlerde olabilir ve sevginin ne demek olduğunu sevmek kadar sevilmenin de ne kadar özel olduğunu hissedebilirsiniz. Arkadaş çevrenize dikkatli olmanız gereken zaman dilimlerine girdiğini de söyleyebilirim. Bu ara arkanızdan konuşan kişi sayısı biraz artabilir. Onlara kulak vermek yerine önünüze bakmayı tercih etmelisiniz. Çünkü kedi bile uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Bunu bilerek hareket edin. Her zaman bu kadar başarılı olmanızı kıskanan insanların çevrenizde yer alması çok normal. Arkanızdan konuşulanlara kulak vermek yerine ne yaparsam daha başarılı olurum diye odaklanmanız gerekir. Başarı ve huzur her an yanınızda olacak.

6 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu hayatın sürekli sizleri yoruyor olduğunu görüyorum. Fakat bu kadar geçmişte takılı kalmak yerine biraz ileri dönük hareket etmeyi tercih ederseniz sorunların kısa sürede ortadan kalktığını da göreceksiniz. Hayatınızdan eksilen insanların yerini doldurmak için can atan insanların da yer aldığı dikkatimi çekti. Eğer çevrenizdeki insanları tanımak için fırsatlar verirseniz kalbinizin yeniden hareketlendiğini görebileceksiniz. Geçmişi tozlu raflara kaldırmanın vakti geldiğinin habercisi olan anlara şahit olacaksınız. Para konusunda beklediğiniz yerler var. Bu paralar hızlı bir şekilde gelecek ve ne kadar borcunuz varsa bu borcun bitmesine etki edecek. Eğer biraz da temkinli olursanız sorun yaşamadan bu borçlardan kurtulabileceksiniz. Beklediğiniz bir yurt dışı kaynaklı haberler yer alabilir. Bu haberler gelecek ve sonunda ayaklarınız yerden kesilecek kadar mutlu olacaksınız. Aile yakınlarınızdan birisi için gelecek bir bebek haberi olduğunu görüyorum. Bu bebek haberi geldiği tüm hane içerisinde huzur dolu anları sunacak. Son zamanlarda yaşadığınız buhran dönemlerinden bu ara rahat bir şekilde kurtulacağınızı hissediyorum.

6 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu aşk dolu anlara artık kısa süre içerisinde geçiş yapacağınızı hissediyorum. Bu ara adeta beyaz ata binmiş olan kısmetin hızlı bir şekilde gelmek için can attığı görebilirsiniz. Eğer çevrenizde olan insanlara fırsat verir ve geçmişte kalan ilişkileri tozlu raflara kaldırırsanız her şeyin kısa sürede şekil alacağını görebilirsiniz. Aşk hayatınızda huzur dolu anlar artık sizler için gelecek. Kariyer hayatınıza biraz daha odaklanmanız gerektiğini hissediyorum. Bu ara hayatın büyüsüne kapılmış ve geleceğiniz ile ilgili pek bir şey yapmıyor olabilirsiniz. Fakat bu şekilde devam edemezsiniz. Biraz emek vermek ve her şey için elinizden geleni yerine getirmek uygun olacak. Maddi konularda biraz daha temkinli olmanız gerektiğini görüyorum. Eğer biraz daha her yere para harcarsanız maddi konularda sorun yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar ile yüz yüze gelmemek adına biraz harcamaları dikkatli yapmalı ve sorun yaşamadan önlem almalısınız. Beklediğiniz bir haber olduğunu ve kısa sürede size ulaşmak için yola çıktığını da görüyorum. Gelen haber mutlulukları da sunacak.

6 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu uzun zamandır görmek istediğiniz fakat bir türlü fırsat bulamadığınız insanlar ile yüz yüze olacağınızı görüyorum. Eğer bu insanlar ile fırsat bularak yan yana gelirseniz gerçekten en güzel anların tadına varacaksınız. Kısa zaman önce hayatınızdan eksilen insanlar olduğunu görüyorum. Bu kişilerin ardından asla takılı kalmamanız gerekir. Ne kadar yenilikler için açık olursanız o kadar başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Son zamanlarda hayatın tam anlamı ile tadına varmak için eğlenceli ortamlarda yer alacaksınız. Gireceğiniz bu eğlenceli ortamlarda gerçekten de huzur dolu olan anların tadına varmanız söz konusu olacak. Sevdiğiniz insanlar ile vakit geçirirken kendiniz için farklı kariyer ortamları oluşturabilirsiniz. Bu ortamlarda yeni insanlar ile tanışmak maddi anlamda kazanç dolu ortamları da sunacak. Hayatınızın birçok alanında başarılı olmak için harekete geçmeniz gerekecek. Sevilen anlarda yer alacaksınız. Eğer evcil bir hayvanınız varsa onlar ile bu ara daha çok ilgilenebilirsiniz. Onlar ile vakit geçirmek sizlerin her anlamda hayatında mutlulukların gelmesine etki edecek gibi hissediyorum.

6 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sevdiğiniz insanları geride bırakma vakti gelmiş. Her ne kadar hayatınızdan eksilen insanlara ciddi bir aşk beslemiş olsanız bile o kişilerin yerini tozlu raflar almak zorunda gibi hissediyorum. Geçmişinizde takılı kalmak yerine biraz geleceğiniz için çaba sarf etmeniz gerektiğini de görüyorum. Eğer gelecek günlerde çevrenizde yer alan insanları değerlendirmeyi tercih ederseniz en mutlu anları göreceksiniz. Hayatınızda a dan z ye kadar birçok şeyin değişecek olduğunu da görüyorum. Aslında yakın zamanda kalbinizin yerinden çıkacak kadar heyecanlı bir şekilde olacağını da görüyorum. Bu ara kendinizi çevrenizdeki insanların mutlulukları için de harcayabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz insanları mutlu etmek için emek verirseniz gerçekten her anlamda mutlu olabileceksiniz. Yakın zamanda meydana gelen gelişmeler sizlerin hayatında birçok konuda başarı elde edeceğinize işaret ediyor. Eğer her konuda yeteri kadar emek vermeyi başarabilir ve yorulmadan devam edebilirseniz her şey çok güzel olacak. Bu noktada asla sorunsuz hareket etmek için sabırlı ve emek veren bir yapıda olun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.