1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. 5 yıllık evliliği tek celsede biten Uraz Kaygılaroğlu, gönlünü fenomene kaptırdı
5 yıllık evliliği tek celsede biten Uraz Kaygılaroğlu, gönlünü fenomene kaptırdı

5 yıllık evliliği tek celsede biten Uraz Kaygılaroğlu, gönlünü fenomene kaptırdı

Melis İşiten ile 5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladı.

A+A-

Şimdilerde Sefirin Kızı adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 ay önce meslektaşı Melis İşiten ile olan 5 yıllık evliliğini sonlandırdı. Rol aldığı diziden dolayı son günlerde çok konuşulan oyuncu yeni bir aşka yelken açtı.

GÖNLÜNÜ FENOMENE KAPTIRDI

Melis İşiten ile iki yaşında bir kızı olduğu için dostça ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, son günlerde Sefirin Kızı'ndaki başarısından dolayı adından söz ettiriyor. Oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen yakışıklı oyuncu, gönlünü fenomen Mehtap Algül'e kaptırdı.

KENDİLERİNİ ELE VERDİLER

Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, paylaşımlarıyla kendilerini ele verdi. Ezhel'in 'Shawty bana baksan' şarkısını paylaşan Algül'e Kaygılaroğlu'nun "Shawty benimle misin bu akşam?" karşılığını vermesi gözden kaçmadı. Yeni bir ilişkiye başladıkları konuşulan ikili şimdilik birbirini takip etmiyor.

ESKİ EŞİ VE YENİ AŞKI BİRBİRİNE BENZİYOR

Öte yandan Mehtap Algül ile Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in benzerliği ise herkesi şaşkına çevirdi. Eski eşiyle sık sık görüşen Kaygılaroğlu, evlilikleri boyunca birlikte çektirdikleri fotoğrafları da Instagram hesabından silmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.