1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. 5. yeni sezonda Yasak Elma Dizisi Yeni Karar Aldı! Diziye yeni oyuncular dahil oldu!
5. yeni sezonda Yasak Elma Dizisi Yeni Karar Aldı!  Diziye yeni oyuncular dahil oldu!

5. yeni sezonda Yasak Elma Dizisi Yeni Karar Aldı! Diziye yeni oyuncular dahil oldu!

FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşan Yasak Elma dizisi büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Pazartesi akşamlarında hayranlarıyla buluşan dizi geçen sezona göre daha düşük reyting oranları aldı.

A+A-

Fakat oyuncu kadrosu ve sergilenen performans ile adından söz ettiren dizi, merak içerisinde izleniyor. Dizinin 5. Sezonunda yeni karakterler de plana çıkmaya başladı ve Kumru ile Çağatay arasında yaşanacak gelişmeler merak konusu oldu.

Dizinin yeni sezonunda Kumru isimli karaktere hayat veren başarılı isim Biran Damla Yılmaz, senaryonun önemli bir konumunda bulunuyor. Hikayenin gelişmesini sağlayacak isimler arasında da yer alan Biran Damla Yılmaz yeni bölümlerde plana çıkmaya başladı. Yasak Aşk konusu ile dikkati çeken ünlü oyuncu Çağatay karakteri ile yakınlaştı.

Çağatay ile Biran Damla Yılmaz tarafından hayat verilen Kumru karakterinin yakınlaşması ile yaşanacak gelişmeler de merak konusu oldu. Diğer taraftan Eda Ece tarafından hayat verilen Yıldız karakterinin bu durumu öğrenmesi ile neler olacağı tartışma konusu oldu. Diziye yeni katılan Yasmin Erbil, Erdal Bilingen, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi başarılı oyuncular yeni sezonda önemli bir yer tutuyor.

Bunun beraberinde Yasak Elma'nın yeni bir karar aldığı bilgilere ulaşıldı. Emre Diner tarafından canlandırılacak olan Ömer karakterinin babası Ali Tutal projeye dahil oluyor. Yeşilçam oyuncusu olan Ali Tutal projenin sezon gelişmelerinde önemli bir yer üstlenecek. Aynı zamanda Ali Tutal’ın canlandıracağı karakterin hemşiresi olarak da Gizem Denizci, oyuncu kadrosuna dahil olacak.

Gizem Denizci Kimdir, Gizem Denizci Kaç Yaşında?

2009 yılından beri setlerde bulunan başarılı oyuncu Gizem Denizci, Lale Devri ve Kiralık Aşk gibi projelerde rol aldı. 2 senedir televizyon ekranlarından uzakta kalan Denizci, Yasak Elma ile ekranlara dönüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.