1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 Ocak 2022 burç yorumları! Boğa Balık Terazi Burcu'nda Bu Hafta aşk para kariyer Çok Dikkatli Olun
5 Ocak 2022 burç yorumları! Boğa Balık Terazi Burcu'nda Bu Hafta aşk para kariyer Çok Dikkatli Olun

5 Ocak 2022 burç yorumları! Boğa Balık Terazi Burcu'nda Bu Hafta aşk para kariyer Çok Dikkatli Olun

5 Ocak 2022 burç yorumları yaşamakta olduğunuz sıkıntılara yol gösteriyor. 5 Ocak Çarşamba günü Boğa burcu Çok güzel bir aşk haberi alabilir, Terazi burcu sağlık konusunda çok dikkatli olmalı Balık burcu Kariyer Konusunda Dikkatli adım atmalıPeki, diğer burçlar? İşte 5 Ocak 2022 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumu…

A+A-

5 Ocak 2022 burç yorumları yaşamakta olduğunuz sıkıntılara yol gösteriyor. 5 Ocak Çarşamba günü Boğa burcu Çok güzel bir aşk haberi alabilir, Terazi burcu sağlık konusunda çok dikkatli olmalı Balık burcu Kariyer Konusunda Dikkatli adım atmalıPeki, diğer burçlar? İşte 5 Ocak 2022 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumu…

5 OCAK ÇARŞAMBA BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumları planları ve kararları etkiliyor. İşte kariyer, aşk, sağlık ve para konularında merak edilen burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 MART- 20 NİSAN)

Güne yaklaşık üç aydır yaşamakta olduğunuz sıkıntılarınızın şifalandığını görerek başlayabilirsiniz. Küs olduğunuz eski dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde kendisinizi çok daha net ifade edebileceğiniz bir gün. Sevildiğinizi hissetmek istiyorsanız bugün önce siz sevginizi belli etmelisiniz.

BOĞA BURCU (21 NİSAN- 20 MAYIS)

Bugün değişik eş zamanlıkları yaşayacaksınız. Cevapsız kalan zihinsel sorularınızın yanıtını ilahi gelen yardımlarla beraber anlamlandıracaksınız. Mayıs ayında yarım kalan bir aşk hikâyeniz varsa bugün ani haberler alacak ve mutlu olacaksınız. Zor günlerinizde yanınızda olan dostlarınızı bugün aramayı unutmayın, size sevenleri küstürmeyin.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS- 20 HAZİRAN)

Bugün katıldığınız ortamlar tanıdığınız yeni birinden alacağınız ani haberlerle şaşıracaksınız. Aşk ve ilişkilerde uzunca süredir yaşamakta olduğunuz sıkıntıların çözümüne az kaldı. Karşınızdaki kişilere şans vermeden önce iyice tanımayı ihmal etmeyin. Yaratıcı olacağınız bir gün.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ)

Bugün vaktinizi iyi planlayın çünkü ne iş yerinizde ne de evinizin içinde zamanı yetiştiremeyeceksiniz. Aşk ve ilişkilerde canınızı yakan eski beraberliğinizden haberler gelecek. Çevrenizdeki kişilerden aldığınız tepkilerin altında esasında sizin gölge yanınızla alakalı aynalama yaşayacaksınız. Başınıza gelenleri büyütmeyin, sizi size yansıtan enerjilerde önce kendisinizi kabule geçin. Mutluluk kendisini fark etmekle başlar.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ- 22 AĞUSTOS)

Uzunca süredir maddiyatla alakalı sorunlarınizi çözüme ulaştıracak ufak gelirlerle beraber rahatlama yaşayacaksınız. Eşinizle olan tutku dolu paylaşımlar için muhteşem bir gün. Ona küçük sürprizler yapabilir ve mutlu edebilirsiniz. Ruhsal manada çıkış yolu bulamadığınız konular için muhakkak yardım almalısınız.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS- 22 EYLÜL)

Çevrenizdeki eski dostlarınızdan yardım alacağınız muhteşem bir gün. Sizi seven insanların arttığını görmek size çok mutlu edecek. Küs olduğunuz, bilmeden yargıladığınız arkadaşlıklar için de barışma vakti. Kalbi uzunca süredir boş olan Başak burçları için tanışacakları yeni biri yakında. Günü aşk enerjisine hazırlık yaparak geçirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

Fiziksel güzelliğinizin arttığı, bakışları üstünüze çekeceğiniz muhteşem bir gün. Sevgilinizle ilgili sorunların çözüldüğünü, konuşabildiğinizi fark edeceğiniz ve şifalandığınız keyifli zamanlar. Eski yaşamakta olduğunuz üzüntüler gündeminizde olursa sevgilinizi yargılamadan ilerlemek, önümüzdeki günler için size bir hayli iyi gelecek.

AKREP BURCU (24 EKİM- 21 KASIM)

Uzunca süredir tanıdığınız bir arkadaşınızın size olan ilgisini fark edeceksiniz. Onun hayatında aşk ve ilişkilere dair bilmediğiniz yönleri olduğunu keşfedeceksiniz. Daha yakından tanımak ve ilişkiyi anlamlandırmak için ondan zaman isteyebilirsiniz. Kim bilir belki de uzunca süredir yaşamakta olduğunuz üzüntülerin yerine yeni bir mutluluk geliyordur.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün iletişimde agresif olabilir, sonradan pişman olacağınız sözleri söylerken kendisinizi bulabilirisiniz. Trafikte çok dikkatli olmalı, aşırı hız yapmamalısınız. Yeni bir protokol imzalamak için uygun zamanlar değil. Bugün enerjiyi, küs kaldığınız dost ya da eski sevgilinizi arayarak toparlayıcı şekilde değerlendirilebilirseniz önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmelere şahit olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)

Bugün maddi kaynaklarınızın artacağı yeni projelere hazırlanırken kendisinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Eşinizden alacağınız destek ile bazı yükselişlere çok hızlı ilerleyebilirsiniz. Uzunca süredir korktuğunuz bir çok konu için artık ağır ağır içiniz rahatlayacak. Sevilmenin ve sevmenin tadını çıkarmalısınız.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Değer görmenin sevincini yaşarken, eski yaralayan hatıralar zihninize çeşitli oyunlar oynayacak. Biraz akışta kalmak, geleni yargılamadan kabule geçmek bir hayli önemli. Maddi konularda yatırım yapabilmek için gökyüzü uygun olmamakla beraber kimseye borç para vermeyiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları frenlemek için düşünmeden konuşmayınız.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün dokunduğunuz bir çok konu parlayacak. Kendi yaralarınızı fakat başkalarını şifalandırırken çözüme ulaştırabildiğinizi fark edeceksiniz. Kendinize bugün şu soruyu sormalısınız. Hayatta en çok yara aldığım konu ne? Belki sevgi, şefkat enerjisi, belki kariyerinizde bir tıkanma. Sevgi ve şefkat ise bir yetimin başını okşamanız, kariyer konusunda sıkıntı varsa iş konusunda birine yardımcı olmanız karşılığında enerji size katlanarak artar. Örnekler çoğaltılabilir. Sevgi enerjisine yüreğinizi açmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.