1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Tüm Dengeler Değişti, Yeni Ayda Neler Olacak?
5 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Tüm Dengeler Değişti, Yeni Ayda Neler Olacak?

5 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları: Tüm Dengeler Değişti, Yeni Ayda Neler Olacak?

5 Mart 2021 burç yorumları haftanın son mesai işlem gününde kimlerin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacak sizler de merak ediyorsanız gelin evrene verdiğim pozitif enerji ile odaklanarak bakalım.

A+A-

5 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin bunaldığınızı ve kendi içselliğinize yoğunlaştığınızı temsil ediyor. Artık çalıştığınız işinizden oldukça bunalmış sürekli aynı rutinleri yaşamaktan sıkılmışsınız. Kendinize bir değişiklik arıyor ve bunu bulmak için kendi içinizdeki hobilerine bakıyorsunuz. Aklınıza düşecek olan bir hobinizin peşinden gitmeniz ve bu hobinizi sürekli hale getirerek kendinizi dinlendirmeniz oldukça olası bir durum gibi duruyor. Bunalmış olduğunuz iş ortamınızdan bir anlığına dahi olsa uzaklaşmak size çok fazla bir şekilde iyi gelecektir.

5 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizin herhangi bir konuda eğitime hazır olduğunuzu bize gösteriyor. Hobilerinizi geliştirmek için kursa gidebilir ve bunu sürekli bir hale getirebilirsiniz. Kendinizi böyle daha rahat hissedeceğinizi düşünüyor hatta hobinizi parasal anlamda bir olaya döktüğünüzde işinizi dahi bırakmayı düşünüyorsunuz. Bu yaptığınız iş kesinlikle size göre değil ve oldukça mutsuz günler geçiriyorsunuz. Mutluluğu aramayı bırakmıyor ve sürekli yeni aktivitelerin size bir şeyler katmasını istiyor, hep bir arayış içine giriyorsunuz.

5 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu kişinin düşlerini ve arzularını ifade eder. Bu anlarda sizlerin nihayet hayallerine kavuşur ve yapmak istemediği olaylardan uzaklaşır. Yakın bir zamanda gidecek olduğunuz kursta kendinizi geliştirmek isteyebilir ve bu işi ticarete dökmeyi düşünebilirsiniz. Bu planınızı gerçekleştirmek için oldukça detaylı düşünmeniz gerekebilir. Sosyal medya hesapları aracılığıyla yapacak olduğunuz hobinizi herkese duyurmalı ve önce kendinizi tanıtmalısınız. Ardından bu işe girişebilirsiniz. Adım atacak olduğunuz bu işte başarılı olmanız oldukça yüksek ihtimal gibi duruyor.

5 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu uyumu ve gerçekten yürekten duyulan sevgiyi temsil eder. İşyerinizde oldukça sevildiğinizi hissedebileceğiniz bir olay yaşayabilirsiniz. Bu sefer sizin yardıma ihtiyacınız olan bir proje ortaya çıkabilir ve bu proje için hiç beklemediğiniz iş arkadaşlarınız size yardım etmeyi teklif edebilirler. Bu kişilerin yardımları sayesinde gözünüzü korkutacak olan bir işin üstesinden hemen gelebilecek ve kendinize yaratabileceğiniz sorunlardan uzak duracaksınız. Birbirinize yardım ettikçe işlerinizin daha da kolaylaştığının farkına varacaksınız.

5 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin önemli bir sorumluluk altına gireceğinizi ifade ediyor. Genelde birisi için kendisini feda eden kimseleri sembolize eden bu anlar şu an seçmiş olma sebebiniz işyerinizde sizden yardım isteyecek bir kişi olabilir. Bu kişi izin yapmak için ya da kendi yüklerini hafifletmek için sizden yardım isteyebilir. Siz de bu kişiye yardım etmek için kendi vaktinizden feda edip o kişinin işlerine odaklanabilir ve erken bitirmesini sağlayabilirsiniz.

5 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin içinizdeki daima başarı ve daha iyiye ulaşma isteğini temsil ediyor. İşyerinizde oldukça başarılı ve kendinizden sürekli olarak söz ettiren bir kimsesiniz. İnsanlar herhangi bir konuda zor duruma düştüklerinde size akıl danışıyor ve sizden fikir alıyorlar. Her işi çabucak halledebilen pratik bir insansınız. Bu özelliğiniz sayesinde çok rahat bir biçimde işlerinizi halledebiliyorsunuz. Çevrenizdeki iş arkadaşlarınıza da sürekli yardım ettiğiniz için kişiler tarafından da çok sevilen bir insansınız.

5 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu bir konuyu kafanızda bitirdiğinizin habercisidir. Bu ara bazı kayıpları göze almış demektir. Hayatınızın önümüzdeki birkaç aylık süreci sizin için zorlu ve can sıkıcı olabilir. Üst konuma gelme isteğinizi kaybettiğinizde bu konunun üstünde durmamalı ve olduğunuz konumdaki rahatlığın tadını çıkarmalısınız. Bazı kaçırdığınız şeyler aslında sizin kazancınız olabilir. Konumu kaybettiğinizi düşünürken kendinize ayırmak için oldukça fazla vakit kazanabilirsiniz. Öncesinde geçmek istediğiniz konumun sorumlulukları gözünüze fazla gelebilir.

5 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sıkıntılı günlerin karşınızda olduğunuzu belli eder. Projenizde bazı aksilikler ortaya çıkabilir ve bazı kişilerin sorumluluklarını siz üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Başınıza gelecek olan bu talihsiz olaydan sonra zor zamanlar geçirebilir ve projeyi tamamlamak adına tek başınıza uykusuz kalabilirsiniz. Sorumluluk almanın düşündüğünüz kadar kolay olmadığını fark ettiğinizde üst konumlara gelme isteğiniz biraz azalabilir. Sorumluluk sizin gözünüzü korkutabilir ve kendinizi işlerden artık birkaç adım geri çekme isteği duyabilirsiniz. Bu durumda pes etmemeniz gerekiyor.

5 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin başlamak üzere olduğunuz bir işi temsil ediyor. İşyerinizde yeni bir projeye başlamanız söz konusu olabilir ve bu projenin sorumluluğunu siz üstlenebilirsiniz. Bu sorumluluğu üstlenirken hedefiniz kendinizi daha çok ortaya koymak ve işyerinizdeki saygınlığınızı arttırmak. Siz kendinizi kanıtlamayı istiyor ve bu proje yoluyla konum değişikliği hayal ediyorsunuz. Daha üst bir konuma gelebilmek için çaba veriyorsunuz ve üst konumunuzda çalışan bir kişi bu çabanızın farkında.

5 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu olumsuz gelişmeleri ifade ediyor. İşyerinizde devam eden bir proje var ve bu proje çok önemli olabilir. Bazı tersliklerin çıkacağını ve işlerin yolunda gitmeyeceğini söyleyebilirim. Bu proje ile siz ilgileniyorsunuz ve çıkan aksilikler tamamen sizin sorumluluğunuza kalacak. O yüzden dikkatli olmalı ve projenizin her aşamasını detaylı bir şekilde takip etmelisiniz. Aksi takdirde yolunda gitmeyecek olan bu projeyle ilgili çok sorun yaşayabilir ve çok bunalabilirsiniz.

5 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu insan ilişkilerinde kurmuş olduğunuz dengeyi gösteriyor. Siz hem diğer iş arkadaşlarınızla rakip olurken aynı zamanda dost olabiliyorsunuz. Maddiyata çok önem verildiğini söyleyebilirim. İşyerinizde herkesin birbirine maddi değeri yüksek olacak bir biçimde hediyeler aldığını görüyorum. Bir nevi bu hediyelerle birbirinizi kıyaslıyor ve kim daha çok değer veriyor yarışına giriyorsunuz diyebilirim. Maddiyatın çok üstte tutulduğu bu işyerinde özel günlerde prim alıyor olabilirsiniz. İşyerinin sahibi dahi sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.

5 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu siz oldukça çalışkan, azimli ve hırslı olduğunuzu gösteriyor. Siz çevresine ve sevdiklerine çok bağlı bir insansınız. İşyerinizde hırslı olmanıza rağmen seviliyor ve dostça rekabet ediyorsunuz. Her zaman karşılıklı saygı duyuyorsunuz. Hiçbir zaman kendinize rakip olarak diğer kişileri görmüyorsunuz, her zaman rakibiniz sizin bir önceki haliniz. Hep kendi içinizde kendinizle yarışıyor ve daha iyi olmak adına çaba sarf ediyorsunuz. Çalıştığınız işyerinizde terfi almak ya da takdir edilmek sizin için oldukça önemli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.